Kvak.com

Ćemo

sreda, 2. februar 2011

Cemo: Urška Čepin in Ćemo - seksala bosta!

Urška Čepin,Dvor,Urša Čepin,Big Brother slavnih,Urška Hočevar Čepin,Ćemo,Tatjana Hočevar
Pevka Jelena Marinkov, ki je v nedeljo zapustila srbski resničnostni šov Dvor, je prepričana, da bosta Urška Čepin in pevec Amel Ćemal - Ćemo slej ko prej seksala: "Pred nekaj dnevi sem se pogovarjala s Ćemom, ki mi je zaupal, da mu je Urška zelo simpatična in da bo svoje moške želje tudi zadovoljil." Sicer pa je Urška poskrbela za nov škandalček, ko je v oddaji izjavila, da je zaposlena v striptiz lokalu in da lahko tam stranke za ekstra plačilo dobijo tudi "kaj več". Ali to pomeni, da Čepinova pravzaprav vodi bordel? To zanika njena mama Tatjana Hočevar, češ da gre za "nesporazum in da je njena hči zadolžena le za zabavni program v baru". (vir: zurnal24.si)

Več
četrtek, 20. januar 2011

Cemo: Urška Čepin v Dvoru - sedaj jo tipa že tretji!

Urška Čepin,Dvor,Urša Čepin,Dvor,Big Brother slavnih,Urška Hočevar Čepin,Ćemo,Aleš Čepin
Urška Čepin v resničnostnem šovu Dvor res ne izgublja časa: na rojstno-dnevni zabavi se je še bolj zbližala s Ćemom in si z njim izmenjavala nežnosti. Vendar je na svoj račun prišel tudi MC Stojan, s katerim je že preživela skupno noč, ta pa ji je sedaj povedal, da si želi, da bi bila ona njegova Pamela Anderson. No, daleč od tega ideala res ni: tako ji je Mika na primer rekla, da jo spominja na Miss Piggy. Medtem ko so se "komplimentu" vsi smejali, se je ona zahvalila - no, vsak ima pač svoj standard lepote. Na zabavi se je Urška zbližala še z enim od moških sostanovalcev, saj je dobesedno 'navalila' na Joca Stevanovića, ki pa mu je bilo slovensko platinasto blondinko pred kamerami kar malce nerodno otipavati. Sicer pa vse podrobnosti v posnetku.
Kliknite tukaj za ogled videa.
ponedeljek, 17. januar 2011

Cemo: Urška Čepin v srbskem šovu Dvor - si je že našla bodočega moža?

Urška Čepin,Urša Čepin,Dvor,Big Brother slavnih,Urška Hočevar Čepin,Ćemo,Aleš Čepin
Urška Čepin se je vselila v Dvor, to je novi srbski resničnostni šov v stilu Big Brother slavnih, ki ga predvajajo na TV Pink, pri nas pa ga bo vrtela tudi podružnica Pink.si. V šovu nastopajo srbske zvezde, Urška pa je med njimi edina slovenska predstavnica. Začetek je bil vsekakor zanimiv: Urška po nekaj minutah že sedi v naročju pevca Ćema in ga sprašuje, če bi bil njen mož. Ćemo jo ljubkuje in ji grozi, da jo bo ugriznil v prsa. Čeprav parček ostale prepričujeta, da se samo malo hecata, pa ni dolgo, ko sledi poljub. Več v posnetku (akcija se začne pri 3:55)! Mimogrede, govori se tudi, da naj bi čez nekaj tednov v šov prišel tudi Aleš Čepin. (vir: pozareport.si, zurnal24.si, pulsonline.rs)
Kliknite tukaj za ogled videa.