Kvak.com

Golica TV

sobota, 19. julij 2014

Golica Tv: Špela Grošelj - prsi so ji nagajale pred kamero!

Špela Grošelj
Špela Grošelj je na svojem Facebooku objavila posnetek svojih kiksov z Golice TV, pri tem pa zapisala: "So rekli, da nisem čist' običajna deklina...nisem jih razumela...potem pa sem včeraj videla tale posnetek. Zdaj razumem! Hvala dragi moji sodelavci za tale prispevek, polepšali ste mi dan!" (vir: Golica TV, YouTube, Facebook)
Kliknite tukaj za ogled videa.
torek, 30. april 2013

Golica Tv: Špela Grošelj se bo poročila!

Špela Grošelj,Bojan Kurež,Žan Ljubljanski,Sebastjan Artič
Špela Grošelj in njen nekdanji zaročenec, sedaj pa spet partner, Bojan Kurež, sta se ta vikend udeležila poroke lastnika Golica TV Sebastjana Artiča (bolj je znan pod imenom Žan Ljubljanski). Pevka je ujela poročni šopek, kar pomeni, da naj bi jo v roku enega leta čakala poroka! Špela pravi, da o ponovni zaroki z Bojanom zaenkrat še ne govorita, seveda pa vse zanima, kaj se je zgodilo, da sta se pred časom razšla in se potem spet našla: "V bistvu ni kaj dosti za razčistiti. Če je med dvema tudi po enem letu pavze še vedno prisotna močna energija, obstaja možnost, da spet prideta skupaj. (smeh) Med nama ljubezen nikoli ni bila vprašljiva, pač pa sva si bila (in sva si še vedno) precej različna. Le da zdaj na te razlike drugače gledava in jih zaenkrat uspešno tolerirava." (vir: podlupo.net, Nova)
Kliknite tukaj za ogled videa.
četrtek, 22. november 2012

Golica Tv: Jerica Zupan zapustila Pečota!

Jerica Zupan,Alenka Oldroyd Reza,Golica TV,Robert Pečnik Pečo
Jerica Zupan je čez noč zapustila Golica TV. Jezična svetlolaska naj bi se za to odločila iz osebnih razlogov, pravijo na Golici, govori pa se, da so z njo prekinili pogodbo, ker je občasno posojala glas v reklamah za konkurenčni Planet TV. 27-letna Jerica naj bi na prenovljeni Golici sicer vodila oddajo s svojim nekdanjim sodelavcem z Radia Hita, Robertom Pečnikom - Pečom. Slednjemu se bo v studiu namesto Jerice sedaj pridružila Alenka Oldroyd Reza. (vir: Slovenske novice) Več