Kvak.com

Saša Lendero - prijatelji zgroženi nad razvajanjem Arie

četrtek, 8. september 2011
Saša Lendero, Ljubezen na seniku, Miha Herzog, Nina Maurovič Blatnik, Big Nina
Saša Lendero je nekatere prijatelje preko Facebooka šokirala, ko je objavila, kako jo njena dveletna hčerkica Aria ovija okoli prsta: "Dost tega slanja, Adija (Aria, op. p.) gle pocivat zdej! reče naša šefica na obisku in naju grdo pogleda. Skesano, ker je nisva prej vprašala, če je že zaspana, se popokava v avto in se odpeljemo." Nad Sašino popustljivostjo je bila še posebej zgrožena Nina Maurovič Blatnik, bolj znana kot udeleženka prvega Big Brotherja in kot pevka Big Nina: "Od kdaj so otroci svojim staršem šefi?! Za otroka je dobro, da se srečuje s stresnimi situacijami in se jih nauči obvladovati mirno in brez histerije in tako dojame, da se svet ne vrti okoli njega." A je Saša odgovorila, da je bila izjava vzeta iz konteksta: "Mogoče se iz moje objave težko razbere, a to je bil zgolj en zelo simpatičen trenutek, z veliko smeha in brez kakšnega joka ali trmarjenja. Z Mihom sva se ji oba nasmejala in se spet vprašala, kje takšne pobira."  (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. neznan pravi:
  8.9.11 ob 14.26

  vsak vzgaja svojega otroka tako kot se mu zdi prav, vmešavati se je brezsmiselno in nekulturno.

 2. Borat pravi:
  8.9.11 ob 18.12

  So what.

 3. Anonimni pravi:
  8.9.11 ob 20.08

  big nina you're lame

 4. itak pravi:
  9.9.11 ob 10.26

  Hvala bogu, da je otrok ljubljen. Noben otrok ni preveč razvajen! Tko, da Saška.......vsi vemo, da si super mama

 5. :) pravi:
  9.9.11 ob 11.28

  Takšni malčki pogosto ponavljajo stavke, ki jih bog ve kje slišijo in jih poskušajo postavit v nek logičen kontekst. In pri tem so prav srčkani ter duhoviti in če imajo veliko domišljije lahko s tem tudi zelo osupnejo svoje starše. To so resnično, tako kot je rekla Saška, zelo simpatični trenutki, sploh pa vsak starš sam najbolje pozna svojega otroka. Tale Nina pa, ne vem če ima otroke, ampak otroški svet ji je očitno zelo tuj.

 6. nn pravi:
  9.9.11 ob 12.12

  taka vzgoja,ko otroku pustiš vse po volji,ne pripelje otroka daleč,zato pa imamo take otroke,ko so že v vrtcu in šoli nasilni.Gospa Nina,lepo ste napisala in vaše mnenje podpiram.Če imaš otroka rad,ga moraš lepo vzgojiti,ne z kaznovanjem,ampak se z njim veliko,veliko ukvarjati.

 7. mama pravi:
  9.9.11 ob 12.14

  naj jih Saška ima pet,pa ne bojo razvajeni in še z lahkoto jih bodo spravli h kruhu,ker niso vpomanjkanju.

 8. šizo pravi:
  9.9.11 ob 12.22

  vzeto iz konteksta, ne vzeto - pojma nimamo

  jaz saški bolj zamerim da objavlja tudi takšne stvari na spletu. naj ima družino zase...

 9. :) pravi:
  9.9.11 ob 12.31

  aja, točno, to je tista nina ko je v Big Brotherju razlagala, da ima jubimca čeprav je poročena, doma pa je pustila 3-letnega sinka! Haha, verjamem, da njej sinko ni šef, da je vzorna mamica pa si tudi ne bi upal stavit.
  Se pa strinjam, da je neumno, sploh za neke estradnike, da takšne stvari o svojih malčkih pišejo po FB in se mečejo ljudem v zobe.

 10. nn pravi:
  9.9.11 ob 12.51

  ja nevem,Če je ta Nina še poročena ali ločena?včasih,je podpisana samo z inim priimkom,drugič z obema,pa spet z enim.Nastop v Big Botherju,pa ji ni v ponos,da človek res nima lepega mnenja o njej.

 11. Manica pravi:
  10.9.11 ob 14.28

  Takile majčkeni otroci so ponavljali stavke, pa tudi kletvice, ki so jih ponavadi slišali. Bilo in bo. Tako, da doktorati niso potrebni. Videti je, da Saška in Miha deklico vzgajata z ljubeznijo. Edino pravilna vzgoja. Otroku lahko daš dopovedati tudi na lep način, če kaj ne dela prav. Če staršem zaupa, se ga zagotovo prime.

 12. Anonimni pravi:
  11.9.11 ob 06.35

  In zrasel bo razvajen pamž,poln samega sebe,kot Sandra Auer.

 13. nn pravi:
  11.9.11 ob 09.34

  sami starši pokvarijo svoje otroki,ki jih ne znajo vzgajati.ta saša je tud prismuknjena,ki se daje v medije s takimi neumnostmi.njena hči je nekaj posemnega,ki je od znanih in bogatih staršev.

 14. xy pravi:
  11.9.11 ob 09.43

  ja prav Nina bo učila vzgoje,naj pogleda sebe,kako je pustila majhnega otroka in moža in kako se je vedla in obnašala v Big Botherju,grdo in nizko,to smo si ljudje zapomnili in tako mnenje tudi ostane.kot spremlja Averco

 15. JINX pravi:
  11.9.11 ob 14.44

  Nevzgojeni otroci so produkt nevzgojenih staršev.

 16. Maja pravi:
  12.9.11 ob 10.38

  http://www.youtube.com/watch?v=A4VbOHvaPRc