Kvak.com

Misija Evrovizija: Maja Keuc presenečena nad izborom finalistov

ponedeljek, 28. november 2011
Misija Evrovizija, Maja Keuc, Flora Ema Lotrič, Eva in Nika Prusnik, Brina Vidic, Nika Zorjan, Manuela Brečko
Če bi finaliste oddaje Misija Evrovizija lahko izbirala Maja Keuc, bi verjetno vsako nedeljo gledali druge obraze: "Z oddajo sem kar zadovoljna, je pa res, da sem nad izborom finalistov malo presenečena. Preseneča me, zakaj nekateri pevci kljub odličnemu nastopu niso napredovali, a takšno je pač glasovanje." Med dekleti, ki so še ostala, ima svoje favorite, a jih seveda ne namerava izdati. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  28.11.11 ob 00.10

  Niso napredovali zato, ker so hodili na vaje samo k Raayu. Oz. Marjetki. :) Edina dobra stvar, ki jo je Marinšek naredila v oddaji, pa je bila današnja "reklama" za tehniko sls petja - speech level singing.

 2. Mici pravi:
  28.11.11 ob 08.03

  Maja Kevc absolutno ni sposobna za vodenje te (ali katerekoli druge) oddaje... Deluje antipatično, medlo, zmedeno.... Pa mi je bila kot pevka všeč... Čeprav res preveč noslja (je prav moteče...). Še dobro, da so ji dali Zlatkota v zaodrje.... je vsaj malo bolj zanimivo.....

 3. Striček Cviček pravi:
  28.11.11 ob 08.16

  Edina svetovnega formata je Brina. Škoda, da so jo zgrešili. Zdaj se bomo tolkli s turki za predzadnje mesto.

 4. Anonimni pravi:
  28.11.11 ob 09.50

  Eva Boto bo zmagala :)

 5. anonim pravi:
  28.11.11 ob 10.36

  EVA BOTO JE ŠE MLEČNA SMRKLJA

 6. chico payo pravi:
  28.11.11 ob 10.46

  eva boto je pri 15 letih že taka diva, kaj šele bo. naj zmagata dvojčici, s svojo karizmo odpihneta vso konkurenco z odra.

 7. Anonimni pravi:
  28.11.11 ob 12.02

  Samo Eva Boto tudi noče hodit k Raayu na vaje. haha Če ne bi imela tako dober vokal, bi tudi njo dal na glasovanje tako kot Brino. Verjetno pa Manuela Brečko hodi 5x na dan na vaje. Kako bi sicer z razmeroma povrečnim pevskim talentom prilezla tkao daleč v tem tekmovanju. Drugače je pa to vse skupaj kr nekaj, s frizerji in stilskimi preobrazbami vred. Dobro, da je še tista frizerka včeraj doživela svojih 5 min slave in pametovala o karakterjih tekmovalcev. Njena lastna frizura pa ni bila ravno v ponos njeni profesiji. Morda bi morala zamenjat.

 8. franci pravi:
  28.11.11 ob 14.45

  Podn od podna. Všeč mi je Darja Švajger in jonas Ž.

 9. Anonimni pravi:
  28.11.11 ob 15.15

  November od Darje je čudovita pesem. Čeprav je malo čudno izpadla med vso dance navlako.

 10. Anonimni pravi:
  28.11.11 ob 16.53

  Pa kdo glasuje za Manuelo Brečko??? Pa to je taki fuš od pevke. Za mene ja prav podpovprečna. Ne morem verjet kako se lahko vedno direkt uvrsti naprej :o

 11. Anonimni pravi:
  28.11.11 ob 17.03

  Pridno hodi na vaje. :)

 12. XXX pravi:
  28.11.11 ob 18.57

  Namesto dvojčic in Manuele Brečko bi povsem lahko bili med petimi najboljšimi Janja Kobale in Nastja Gabor. Tu je komisija zelo mimo udarila in ne vem, na podlagi česa ocenijo, kdo je primeren za nadaljevanje.

  Dvojčici sta zanimivi, nič ne rečem, vendar pa me moti to, da ne znata ali pač nočeta izpeljati dvoglasja. Vse pojeta enoglasno.

  Od žirantov se mi zdi edina primerna Darja Švajger, ki ima tudi najbolj sprejemljive komentarje nastopajočih, ostali pa pametujejo, a sami v glasbi niso nikoli dosegli ničesar konkretnejšega. Rajko npr. (wnb Simon Cowell) je nastopil s Tangelsi na britanskih talentih in je izpadel. Kaj tukaj pametuje in si dela sramoto, ne vem. Vede se, kot da je požrl vso pevsko znanje tega sveta, a že v Sloveniji ni ne vem kako uspešen kot glasbenik. To, da piše za April... Hmm, štance, ki so že marsikje bile slišane. To mu ne štejem za uspeh.

  Skratka, edina pohvale vredna od komisije je Darja, od pevk pa prednjači Eva Boto, za katero trdno upam, da nas bo zastopala na Eurosongu. Punca mi je všeč, ker je preprosta, taka ravno prav sramežljiva, ko pa pride na oder, pa zažiga. Zato Eva gooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

 13. Anonimni pravi:
  28.11.11 ob 20.37

  Joj, tudi meni gre ta Manuela mocno na zivce. Zelo je prepotentna in samovsecna, ceprav je cisto povprecna.

 14. Anonimni pravi:
  28.11.11 ob 21.28

  jst mislm da vsirazen jonasa neki vejo o glasbi in pa petju.dvojčicam bi priporočla za naslednjič kakšen duet da vidmo oz. slišmo če znajo sploh pet a ne. drgač pa mislm da dobr pojejo vse in verjamem da tista ki bo šla na evrovizijo nebo mela treme in nas bo dobr zastopala.

 15. Anonimni pravi:
  29.11.11 ob 15.04

  Jaz mislim, da Jonas ve več o glasbi in petju kot pa dvojčici. :)

 16. kupa pravi:
  19.12.11 ob 14.00

  Na začetku bi se morali zmeniti, ali je prvo petje ali pa guncanje afen na odru. Vsaj zadnjih nekaj oddaj so izpadali boljši in simpatičnejši pevci in pevke, kot sta dvojčici Prusnik. Včeraj se je edino Darja Švajger odločala po kvaliteti petja. Ostali trije so kuhali jajca. Bravo Manuela in tudi Eva Marija