Kvak.com

Misija Evrovizija: izpadla Flora Ema Lotrič

ponedeljek, 12. december 2011
Misija Evrovizija, Flora Ema Lotrič, Eva in Nika Prusnik, Nika Zorjan, Manuela Brečko, Eva Boto
V tokratni rokovsko obarvani oddaji Misija Evrovizija je žirija ponovno - že tretjič! - odločila, da gre v krog za izpadanje Flora Ema Lotrič. Pridružila se ji je Nika Zorjan, gledalci pa so s svojimi glasovi odločili, da lahko v oddaji ostane. Poleg nje se za vstopnico v Azerbajdžan borijo še Eva in Nika Prusnik, Manuela Brečko in Eva Boto.
Komentarji:
 1. grozni pravi:
  12.12.11 ob 06.39

  ne vem kdo sploh gleda tako sranje.glede na to,da nacionalka pokasira od vsakega gospodinjstva določen znesek od naročnine,bi se lahko bolj potrudili!

 2. Anonimni pravi:
  12.12.11 ob 10.14

  Ti verjetno že ne, ker gledaš tisto štalo, pardon , kmetijo!

 3. gledalka pravi:
  12.12.11 ob 12.29

  Na zečatku sem si rekla, no končno oddaja kjer bodo dobili priložnost pravi pevci. Ob gledanju včerajšnje oddaje pa sem spoznala ( s pomočjo Tininega komentarja), da je tudi tukaj že vse v naprej dogovorjeno. Očitno bosta zmagali dvojčici,ki pa sta med vsemi na žalost najslabši, tako po poteju kot izgledu in obnašanju. Kljub izvrstnim pevkam kot sta Nika in Emanuela, bosta na koncu šli na Emo Prusnikovi dvojčici, ki pa če pošteno povemo ne pojeta dobro, njuno obnašanje je pa, če smo odkriti, vse prej kot simpatično, kot ves čas poudarja strokovna komisija.Lahko bi rekli celo, da je zelo nedoraslo. Ena od njiju je vsaj malo ženstvena, druga pa oprostite izrazu " totalni konj". Ne vem zakaj sploh delajo take šove, če je rezultat vedno odvisen od kuhinje v ozadju. Na žalost bomo kljub dobrim pevcem, spet poslali v Evropo " kar nekaj", da bomo zadostili interese posameznikov.

 4. Anonimni pravi:
  12.12.11 ob 12.58

  Ni čisto tako, gledalka. Če si bila včeraj pozorna na izjave člana komisije, ki je dejal, da se da vse naučiti, tako spontanega, sproščenega obnašanja, kot ga imata dvojčicipa ne, potem je stvar jasna. Pa še prav je imel. Na E

 5. Anonimni pravi:
  12.12.11 ob 12.59

  nisem še dokončal :
  Na Evroviziji pač ne rabimo kmečkih nevest.

 6. Anonimni pravi:
  12.12.11 ob 13.04

  Rekli so še, da nista kaj slabši recimo od Lene in marsikaterega drugega udeleženca ali zmagovalca Evrovizije. Jaz to razumem in se strinjam , ampak Evrovizija je še vedno glasbeno tekmvanje. Če gledalci glasujejo za klovne, se vsaj strokovna komisija, v kateri je navsezadnje največ glasbenikov, ne bi smela tako obnašat. Zato pa gre ta festival tja kamor gre - v tri krasne. Dvojčici pa sta predvsem premladi in neizkušeni in lahko na evrovizijskem odru čisto odpoveta, tako kot v komadu Samo malo, od njunega petja pa tako ali tako ni nobene koristi. Sicer pa zdaj, ko bodo gledalci kemtije prešaltali na Misija Evrovizija, res ne veš kakšen rezultat lahko dobiš ven s televotingom. :)

 7. grozni pravi:
  12.12.11 ob 17.58

  anonimni,bolje tista štala kot pa nacionalka!

 8. Anonimni pravi:
  12.12.11 ob 18.00

  Jaz osebno raje prisluhnem nadarjenim bodočim pevkam in nenadarjenim wannabe pevkam kot intrigarstvu. Okusi so različni.

 9. grozni pravi:
  12.12.11 ob 18.22

  spoštujem tvoj okus.

 10. Anonimni pravi:
  12.12.11 ob 23.32

  Pod vsak šov se podpiše tudi režiser :) Odločitve sodnikov na Misija Evrovizija so itak že nekaj tednov smešne, vseeno je pa zanimivo videt iz kakšnega (glasbenega) materiala so tekmovalci. Saj to je logično, da imajo oni izbrane svoje "zmagovalce" ali vsaj nekaj potencialnih kandidatov. Potem morajo pa samo konsenz publike dobit oziroma to odločitev stestirat. Ampak zanimivo, dvojčici si pa ne upajo dat na glasovanje. Pa bi ju upravičeno lahko dali že ko sta zeznili un Magnificov komad. :)

 11. Palica pravi:
  19.12.11 ob 13.49

  Ne znata peti niti približno tako kot ostale tri, ki so bile včerej v konkurenci. Pa tudi simpatični nista preveč-vsaj meni ne. Sta pa sproščeni. Na zabavah je polno takih (posebno proti jutru), ki se derejo na ves glas in skačejo brez veze. Njun nastop (pevski in koreografija) je zaslužil izpad že precej na začetku Misije Evrovizija. Tako pa že od vsega začetka poslušata pripombe, da morata delati na glasu in točnosti petja. Vsekakor pa sta daleč od kvalitete Manuele Brečko in Eve Marije Lotrič, ki je izpadla prejšnjič, pa še od koga, ki je izpadel že prej. Vsa čast Darji Švajger, ki edina ve, kaj je petje. Ostali so kuhinja.