Kvak.com

Misija Evrovizija: Tina Marinšek pametuje, pravi Raay

četrtek, 22. december 2011
Misija Evrovizija, Tina Marinšek, Aleš Vovk - Raay, Raay, Eva Boto, Eva in Nika Prusnik, Nika Zorjan
V šovu Misija Evrovizija se iz oddaje v oddajo bolj vidi, da se glasbeni producent Raay in pevka skupine Tabu, Tina Marinšek, ne razumeta najbolje. Tina na to skopo pravi: "Pogosto imava različna mnenja, to pa je tudi vse." Raay je bolj zgovoren: "V eni od oddaj sem ji pač povedal, da ne more pametovati kandidatkam, če si ob snemanju nikoli ne vzame časa zanje. Z Darjo (Švajger, op. p.) sva delala z njimi po cele dneve, zato sva jih lahko tudi bolje spoznala. No, ampak v zadnjih dveh tednih je tudi Tina opravila domačo nalogo." (vir: Slovenske novice)

Komentarji:
 1. grozni pravi:
  22.12.11 ob 05.43

  take butaste oddaje imajo lahko samo na tvs.

 2. pravični pravi:
  22.12.11 ob 09.11

  ..... in pa na POP TV

 3. Anonimni pravi:
  22.12.11 ob 09.42

  baba je res kao ful pomemba-pa pojma nima

 4. Anonimni pravi:
  22.12.11 ob 10.07

  meni je pa Tina zelo všeč,pove kar je res in je zelo objektivna in se s svojimi izjavami ne " meče ven".Bolj me je zmotil Ray ki je bil nekajkrat že zelo nesramen do nastopajočih,čeprav tudi ni slab kritik.Meni se ne zdi da bi imela s Tino kakšne posebne konflikte.Spremljam in uživam!Dobre pevke imamo in bodimo ponosni!

 5. MILENA pravi:
  22.12.11 ob 10.26

  Še vedno je naša posebnost, da glasovanje publike ni dokončno, ampak zadnja dva - v Misiji Evrovizija - določijo sodniki. Pa to bi lahko uvedli na Evrovizijo, saj to je naša posebnost. Patentirajte jo! Diši po kuhinji, pa naj reče kdo kaj hoče. Edina objektivna je Darja, saj je sama pevka in ocenjuje vokal in ne afnanje. Dvojčici pa res sodita na karaoke! Spomnite se zmage Srbije, ni bilo šova, ni bilo poskakovanja, stresanja in afnanja, pa zmaga. ZMAGAL JE VOKAL! Tam ne bo prvi drugi in tudi drugi ne prvi. Tam je glasovanje za vse udeležence javno. Halo, Kekeci, nekaj se že naučite. Enkrat ste s tem sprenevedanjem in dodatnim glasovanjem Lango oškodovali za Evrovizijo, pa se še niste nič naučili. Edino Darja ve kaj dela!

 6. Anonimni pravi:
  22.12.11 ob 10.47

  Tina M. je v oddaji kot pevka skupine, ki je imela v tem letu največkrat predvajan komad na radijskih postajah. Kako je do tega prišlo, se ve. Koliko je ona kompetentna, da je sodnica Misije Evrovizija, tudi. Človek, ki še sam šele gradi svojo kariero, je komajda primeren, da pametuje drugim, ki so sicer brez izkušenj, a ga mogoče v marsičem prekašajo.Mogoče je res objektivna, kolikor je Tina M. sploh lahko objektivna. Ni pa kompetentna.

 7. Hja... pravi:
  22.12.11 ob 11.00

  Ja valda največkrat predvajan komad,... verjetno na radiu, kjer dela Polona Požgan, ki je mimogrede žena od Primoža, ki igra pri tabujih... Se spomnim, da so eno leto od 6- 9h vrteli samo pesem Pesek in dotik, kao za foro... Mnja,.. včasih sem mela rada Tabujevce, zdaj pa so za moje pojme čisto preveč skomercializirani in zvišeni.. Ljubitelji glasbe pa mamo radi stvari narejene z dušo...

 8. kkk pravi:
  22.12.11 ob 11.01

  Tabu brez NINE ni več Tabu. Ta TINA je pa iz enega najboljših bendov naredila enega najbolj dolgočasnih. Ja TINA, znanje imaš, duše pa prav nič. NINA je pa ena sama velika duša, škoda da ji je šel glas. Bravo NINA, ostala boš legenda.

 9. ON pravi:
  22.12.11 ob 11.14

  Na TVS bi morali preden so se lotili projekta Misija Evrovizija resno razmislit koga postavit v vlogo sodnika. Darja je edina, ki ve kaj počne v komisiji. Ob taki komisiji kot je sedaj v oddaji pa bi bilo veliko bolje, če bi odločali samo gledalci oddaje.

 10. Jan pravi:
  25.12.11 ob 12.08

  Ah Tina in Raay, dva petelina na kupu gnoja....

 11. šnelpepi pravi:
  26.12.11 ob 08.53

  Gnoj od gnoja. Kako lahko Raay odloča, če so to njegovi varovanci. TV Slo ukint, kdo je pa sploh zadovoljen z njimi.