Kvak.com

Bo Pink TV odkupil odhajajoči TV3?

ponedeljek, 16. januar 2012
TV3, Pink.si, TV Pink, Sebastjan Vežnaver, Info TV, Vladimir Vodušek, Bojan Požar
Generalni direktor Pink SI televizija Sebastjan Vežnaver se menda pogaja za odkup TV3, ki naj bi v nekaj tednih po odločitvi švedskih lastnikov odšel z neprijaznega slovenskega trga. Pink se v zadnjem času krepi predvsem s požiranjem drugih manjših televizij, ni pa jasno ali nameravajo od TV3 odkupiti predvsem tehnično opremo ali tudi programske vsebine. Ekipi Pinka naj bi se vsak s svojo oddajo pridružila tudi novinar Bojan Požar in Vladimir Vodušek z informativnim programom svojega zadolženega Info TV. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. NEZNAN pravi:
  16.1.12 ob 08.31

  daj da bi jom uspelo,so vredo programi,je kaj za gledat,moja želja je da vsi ostanejo,tudi stari filmi so zanimivi,veliko bolj kot novi,imajo vsaj vsebino in igralci so bolj naravni itd,pa tudi infoemativne oddaje so ok,pa na tv3 sami lepi filmi in resničnostni šovi kot ljubezen na seniku,riba na oko itd,pa dobri voditelji teh oddaj,brez dirigiranja.

 2. kkk pravi:
  16.1.12 ob 09.51

  TV3 je bil edini brez limonad. Ni bil ravno top quality, ga bo pa definitivno škoda... Vodušek pa... Ded, ka ma tako nagravžno ženo je itak zguba na vseh frontah. Manj ga vidim, lepše mi je...

 3. Peter pravi:
  17.1.12 ob 10.55

  Tudi če je to res, si ne predstavljam, kako naj bi to funkcioniralo. Pink ima že sam s sabo finančne težave. Takšen nakup bi lahko potopil obe televiziji. Ali pa morda z oglaševalci celo rešil Pink. TV3 itka nima dosti izbire. Kdo ve. Pustimo se presenetiti.
  Pa čeprav nisem nek redni gledalec teh programov, mi je pri obeh televizijah všeč to, da se trudijo delat lastne razvedrilne oddaje. Žal to ne zagotavlja preživetja, kam in za kakšno ceno gredo oglaševalci in pri kakšnih razvedrilnih oddajah oglašujejo pa se tudi ve. Že zaradi Pop Tv si želim, da bi obe televiziji preživeli.

 4. jojjoj pravi:
  17.1.12 ob 15.06

  Če hočete Tv 3 dobro samo Voduška in Požarja ne. Ta dva sta hinavca in barabi na kvadrat. Sicer pa Vodušek še govoriti ne zna, saj samo jecla, jecla i9n sploh ne zna oblikovati stavkov.
  Omoj bog reši nas takšnih voditeljev.

 5. meta pravi:
  18.1.12 ob 19.23

  voditelje?? haha, meni delujeta bolj kot davitelja, eden je bolj rumen od drugega, Požar je pa itak ratu cel janševec in samo še v njegov rog trobi, vse ostalo pa pluva. Fej, pa tako novinarstvo, brez kančka vesti, objektivnosti, da o resnicoljubnosti sploh ne izgubljam besed!

 6. nena pravi:
  20.2.12 ob 23.44

  Pa kaj vam je? Saj Požar ni novinar. Tudi slovenščine ne obvlada- berite knjigo Slečena Slovenija-jao-6.r. devetletke obvlada svoj. in pov. svojilne zaimke. V knjigi je groza-namesto gledala je svojega moža piše-gledala je njenega moža. Pa še govorno napako ima. Je kot notredamski zvonar.