Kvak.com

Alenka Gotar: jo je poslanec nogiral zaradi posesivnosti?

torek, 21. februar 2012
Alenka Gotar, Franc Breznik, SDS
Alenka Gotar je ogorčena nad insinuacijami, da je sama v medije lansirala zgodbice o romanci s poslancem SDS - Franc Breznik pa naj bi pevko nogiral zaradi drugih stvari. Vir, ki je blizu poslancu, pravi: "Poklicala ga je tudi več kot 40-krat na dan. Enostavnost si poslanec v trenutnem položaju ne more dovoliti, da bi ga neka ženska tako obremenjevala, kot ga je Alenka. Zato smo mu vsi svetovali, naj se umakne od nje, ker je preveč posesivna in maščevalna." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Felix pravi:
  21.2.12 ob 03.16

  Ja to ti je pa res dober poslanec. Še svoj privatni lajf ne more zrihtat brez dobronamernih svetovalcev. Mu bodo svetovali tudi, ko bo spremal pomembne odločitve za državo? Pa sigurno mu je to kakšna foušljiva ženska svetovala. Poznamo to. Sem tudi sam imel opraviti s podobnimi. Svetovalkami vseznalkami. :)

 2. Lori pravi:
  21.2.12 ob 08.34

  Ta res ni normalna.. no, to smo itak že vedeli.......

 3. Betty pravi:
  21.2.12 ob 14.01

  Se sprašujem,če so vsi,ki so se pojavili v življenju A.G. čudni ? Da ni obratno!

 4. mici pravi:
  21.2.12 ob 16.09

  bravo felix

 5. Anonimni pravi:
  21.2.12 ob 19.18

  sedaj, ko to vem, lahko mirno zaspim

 6. sonjci pravi:
  21.2.12 ob 19.30

  Ja,to pa je nevarno kadar zenska,ali pa moski postaneta opsesivna...to so hudi izbruhi ljubosumja-ali pa obsedanosti z osebo-in takrat je najboljsa resitev umik da ne pride do se hujsih stvari....

 7. neja pravi:
  21.2.12 ob 20.52

  jaz sem vedela, da tudi ta veza ne bo zdržala. Do sedaj se je še čisto z vsakim kazala v revijah in razlagala o veliki ljubezni, čez kak mesec so jo pa nogirali. Menim, da mora razčistiti pri sebi kaj počne narobe, ker očitno je, da nekaj ne dela prav.

 8. Felix pravi:
  21.2.12 ob 22.31

  Meni se bolj zdi, da te zveze sploh nikoli ni bilo. Da na stvari sploh nič ni. Vedno se navaja neke hude informacije iz ust tretjih oseb. Seveda neimenovanih. To je tipična tabloidna cvetka brez realne osnove. Da ima Gotarjeva težave s tabloidnimi revijami, ki so jo zaradi določenih zamer vzele v svoje kolesje, je že dolgo znano. Kot da en poslanec rabi svojega advokata, da ga obira v medijih in ve vse o njegovem ljubezenskem življenju. Kr neki. Napisano kot vsi ostali trači v teh revijah, ki se sklicujejo na xy fantomske osebe, ki sploh ne obstajajo.