Kvak.com

Omar Naber in poli salama - male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov!

petek, 24. februar 2012
Omar Naber
Omar Naber je preko Facebooka podelil svoja najnovejša kulinarična odkritja: "Blitva rules. Pa poli salama z zelenjavo tud." Kdo bi si mislil, da je mešanica blitve in perutninske salame lahko tako navdušujoča ... (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Felix pravi:
  24.2.12 ob 02.35

  To me spominja na kajmak in marmelado. Kar pač najdeš v hladilniku. Pa dober tek. :)

 2. Felix pravi:
  24.2.12 ob 13.02

  Ja, pa bog ne daj, da se kdaj pomotoma zapelješ v McDrive! Tudi če greš samo po kraljevsko solato. :)

 3. 123 pravi:
  24.2.12 ob 15.44

  Kaj ni šel v Anglijo,kjer ga čaka velika kariera???Če je še vedno tu,se bo treba pazit-rad pretepa fotografe,očeta...,na plesiščih pa dekleta otipava.

 4. Felix pravi:
  24.2.12 ob 19.55

  Nisem Omarjev advokat, se mi pa ne zdi,da se kaj dosti ne razlikuje od vsakega običajnega moškega, z normalno ravnijo testosterona. Je pač imel smolo, da je naletel na piško, ki je še noben prej ni pobožal. Če verjameš. :)

 5. Felix pravi:
  27.2.12 ob 01.51

  boljše Naber z blitvo in poli salamo kot Anja Tomažin s Katarino Kresal

 6. nn pravi:
  28.2.12 ob 14.13

  prav luzer sam sebe poln,aroganten in nasilen.za takim luzerjem norijo lahke blond deklice,ki si želijo ljubezni za eno noč.

 7. anonimni pravi:
  28.2.12 ob 16.53

  ja nov zaljubljen par na slovenski sceni Omer Naber in radijska voditeljica Jerica Zupan sta v nedeljo okronala svojo novo vezo.jerica je že dolgo zaljubljena vanj,več kot dve leti,no sedaj je bila prilika in ga je osvojila.sta se kar javno poljubljala in objemala cel večer na Emi.pa saj so fotke tudi v medijih,tako da to ni nobena laž.

 8. MM pravi:
  28.2.12 ob 17.01

  Če si ni vredna najti enaga boljšega,je ona njemu enaka.Saj tudi je ko se stavi s takimi neumnostmi v medije.žalostno,da je svoj prvi poljub s svojo ljubeznijo delila z javnostjo,pa saj se je tudi s Stefanom poljubljala javno in slike dala v medije.Mene bi bilo sram,da bi take stvari delila z javnostjo.

 9. xy pravi:
  28.2.12 ob 17.33

  opa,prišla novica nov zaljubljen par na slovenski sceni Jerica Zupan in Omar Naber,saj sploh ne skrivata,se kar v javnosti poljubljata.čestitke!!!!

 10. kik pravi:
  28.2.12 ob 21.38

  tud če sta tako zaljubljena,veza nebo dolgo trajala,saj poznamo take,kak mesec pol pa naprej,je trebačim več zamenjat,da se lahk pohvalta,če sta se takoj dala v medije,sem zasledil,zame je to velika neumnost,da se tako izpostavljata.

 11. Felix pravi:
  29.2.12 ob 02.16

  Jerica WHO? lol
  Saj je vseeno, važno,da se pusti božat, da ne bodo spet težave. :)
  A bo zdaj tudi Naber imel na radiu powerplaye? Komaj čakam, da se mi še en po vzoru Tabujev popne vrh glave s svojim parfumom. Se mi pa zdi da so par dni nazaj mediji pisali, da je Omar zaljubljen v neko mlado pevko, kateri pa svojih čustev še ni razkril. Tak da vprašanje kaj je s to Jerico. Mogoče jo ima samo an powerplayu :) Bolj kot ti trači se mi pa zdi zanimivo in hkrati dvorezen meč, da se človek, ki je bil pogojno obsojen zaradi nasilništva nad žensko, loti delat spot,v katerem se zavzema proti nasilju nad ženskami... Pogumno

 12. Felix pravi:
  29.2.12 ob 02.21

  aja, pa ti anonimni... okronati zvezo ne pomeni javno se zalizat, ampak vsaj zaroka če ne že poroka :) jejhata

 13. nn pravi:
  29.2.12 ob 07.08

  ja tud men se zdi zelo neodgovorno,se na takih mestih,tako izpostavljat,saj sta bila tam službeno,kar se pa punce tiče,saj to sploh ni važn,to so moder časi tud če si v vezi,lahk kdaj menjaš.kot javna oseba,se bi ta punca lahko bolj kulturno obnašala,ne pa pokazala vso svojo plitkost.

 14. jurček pravi:
  29.2.12 ob 07.15

  sedaj bomo na radiu poslušal samo omarja oj hudooooo,bo treba preklopit.

 15. janez pravi:
  29.2.12 ob 07.22

  punca pazi se ,slabo si izbrala,lahko pade tudi kakšna batina.verjetno boš ti nastopala v njegovem spotu.

 16. nn pravi:
  29.2.12 ob 09.29

  to je bla sama promocija,oba rabta,da sta slavna,pa se na tak način stavta v medije,če sta se še božala in poljubljala,sta pa še uživala in kaj je sledilo si lahko samo mislimo?????

 17. megy pravi:
  29.2.12 ob 12.01

  sem tud jaz fidela fotke,slovenčki kaj se čudite,naj se imata rada,ko gre za pravo ljubezen in čustva ni meja,se pokaže to,kar v srcu čutita.saj se vsi lučujejo in vse veze gredo na razen,pa naj se majo eni radi in zakaj nebi to tud pokazala,kar bodita zaljubljena in se mejta rada.sedaj,ko je pomlad je ravno pravi čas za ljubezen.

 18. Felix pravi:
  29.2.12 ob 13.57

  A o tej prebodeni punčari je govora? Jaka javna osebnost. :)
  http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/foto-vroca-rojstnodnevna-zabava-jerice-zupan.html
  Pa to je samo promo. Samo, da kaj takšnega uspe, rabiš med dvema osebama vsaj eno res ekstra. Iz dvojnega povprečja dobiš ven... povprečje.

 19. anonimni pravi:
  29.2.12 ob 14.02

  prav nič ni narobe,sam punca komentira,da je to fotka za fotografa,mislim,da je to na zelo nizkem nivoju,v družbi se moraš znati obnašati in imeti tudi kaj do sebe,ker po tem te ljudje spoštujejo in cenijo.tako obnašanje ji ni ravno v čast.

 20. sosed pravi:
  1.3.12 ob 07.14

  punca zelo samozavestna in ponosna,da ga je ujela,prav da so ji vsi fovš,njo to ne zanima,kaj drugi mislijo,sam da se imata onadva rada,saj da je bila že dolgo vanj zaljubljena in ji ga je končno uspelo ujeti.

 21. Felix pravi:
  1.3.12 ob 13.07

  Punca ja. Na nivoju najstnice. S svojo podobo in obnašanjem. Ne pa neka seksi mlada ženska. Koliko je že Omar star? 20? Aja, ne 30 je bil že. Počasi bi ga lahko začele že ženske zanimat. :)

 22. janez pravi:
  1.3.12 ob 14.23

  saj ga zanimajo,sam mu vsaka pobegne,ker ni dovolj nežen in resen,ima rad flirt.

 23. mak pravi:
  1.3.12 ob 15.51

  na kaj pa naj bo ponosna,da nezna brzdat svojih čustev in se kar za javnost slika,kako se poljubljain to objavi v medijih.zame je to na nizkem nivoju.in še ljubezen z Omarjem,s tem se nebi hvalila.

 24. Felix pravi:
  1.3.12 ob 21.20

  Pa dobro ajde, nista ravno minister in ministrica, da bi jima morali gledat v zobe. Omar je itak en žurerski rokenrol, una pa tudi zgleda bolj sado mazo varianta. Ne poznam je. Vem samo, da so zaradi nje nogirali Špelo Močnik in ne deluje mi neka hudo resna ženska, prej taka bolj izi varianta. Gliha vkup štriha, al kako že pravijo Naj jima bo burno. Upam da vsa ta posiljena publiciteta pomeni, da je Omar končno scopral novi album in rabi reklamo. hahaha

 25. hipi pravi:
  2.3.12 ob 07.25

  Men se pa zdi,da sta ful lep par in sta za skupaj,oba sta velika rokerja,žurerja ljubita tetovaže in še če se mata rada,je to to in kaj to koga briga,saj nista dolžna nikomur polagati računov in nista naredila nič narobe,če sta se poljubljala in jih je nesramen fotograf fotkal.Uživajta in se ne ozirajta na ljudi.

 26. Anonimni pravi:
  2.3.12 ob 10.28

  Zakaj pa nesramen fotograf? Kolikor vem sta mu pozirala in je bilo vse skupaj zelo načrtno odigrano in objavljeno na portalu Janija Božiča, potem pa lansirano na druge portale kot neka vroča novica. Večinoma s strani komentatorjev, kar tudi da marsikaj mislit o tem. Če samo pogledam potek dogodkov zadnji teden: Omar v intervjuju pove da je zaljubljen v mlado slovensko pevko a ona tega ne ve. Ok, to nekdo povzame, pa nikogar ne briga kdo ta pevka je. Dalje: Omar in blitva. Smo brali. Dalje: Omar hoče še pred lučjo žarometov Eme načrtno ukrast nekaj evrovizijskega blišča s tem, da napove, da pride njegov spot ven prav v nedeljo. So what? Dalje:Omar, ki se rad na fotkah zalizuje z vsem, kar leze in gre, na afterju veselo pozira ponovno z vsem kar leze in gre. Po facebooku zaokroži fotka v katerem se zalizuje s kolegom tv voditeljem glasbene oddaje. Brez večjega pompa. Potem se pojavi slika na kateri ponovno pozersko zaliže neko wannabe famous so bad radijsko voditeljico, ki s tem doživi višek svoje spikerske kariere.Pa verjetno še kakšen drug vrhunec. Mute and loud. Točno tako. Ampak to gre vse bolj v smeri MUTE, Omar.

 27. kranjski janez pravi:
  2.3.12 ob 16.36

  jaz bi se tud z veseljem z njo zalizal,pa še kaj več ne samo to?

 28. Felix pravi:
  2.3.12 ob 17.52

  Nekaj mojih moških frendov pa pravi, da bi rajši probalo z Omarjem. Mora bit kaj na tem, če se tako rad lizari s tipi in oni z njim. :)

 29. jap pravi:
  4.3.12 ob 17.40

  bog si ga vedi,kolk časa je punčara čakala na ta poljub in verjetno bila v devetih nebesih,saj na fotkah ga kar ona zalizuje,sedaj bo pa spet sanjarila in čakala prilike,da se spet ponovi,ker on rad vse dekline zaliže,potem pa vemo kaj sledi.uboge punčare,ki se zaljubijo v napačne fante.

 30. :))) pravi:
  4.3.12 ob 21.01

  ja ta je videt zelo odločna. tisit tip punčare, ki je sposobna moškega lovit celo na otroka. saj ponavadi je vedno tako, da največji lomilci src na koncu pristanejo z eno bedno

 31. vid pravi:
  6.3.12 ob 07.31

  ko berem te komentarje,ste eni nesramni,kaj pa je narobe,če je punca zaljubljena vanj in če ga je poljubljala,če imaš nekoga rad mu to tudi pokažeš in te ne briga okolica.Mogoče bo pa ta veza trajala in se bo Omar umiril.

 32. roman pravi:
  6.3.12 ob 17.57

  a to je ta deklina,ki govori samo o zaljubljenosti in od ljubezni,sem prebral na nekem portalu,da jo razganja,no saj jo res,ko se pa tako strastno zalizuje in je na to še ponosna in slike objavi v medijih.

 33. xy pravi:
  7.3.12 ob 10.18

  A to je ta deklina,ki tolk gobca in flanca na tisti tv,ja ravno za skupaj sta,res gliha skup štriha,taki se res najdejo in mislijo,da so slavni in ,da jih vsi obožujejo,kakšna plitka pamet.