Kvak.com

Raay z dvojčicama Prusnik ne bo delal

torek, 27. marec 2012
Raay, Eva in Nika Prusnik, dvojčici Prusnik, Prusničke, Eva Boto, Nika Zorjan
Raay je verjetno eden najbolj dejavnih glasbenih producentov pri nas, zato se mnogi čudijo, da pod svoje okrilje ni vzel obeh finalistk šova Misija Evrovizija. Medtem ko se Eva Boto pripravlja na Eurosong, pa sta dvojčici Prusnik povsem poniknili. Njegova varovanka tako ostaja tretjeuvrščena Nika Zorjan: "Za dvojčici ne bom delal glasbe. Nika je edina izmed vseh tekmovalcev v oddaji Misija Evrovizija, ki zaradi barve glasu in stila gre v koncept mojega dela. Takšna je, da je zanjo enostavno delati glasbo. Za druge ne bom. Tudi za dvojčici ne, čeprav sta me presenetili na Emi in sta bili ekvivalentno dobri kot Botova v sicer drugem stilu." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. soul pravi:
  27.3.12 ob 11.28

  rajši naj pove,da ne zna delat drugačne glasbe,kot eno bedno sranje aprilovanje...zato dela samo isto-beri-bedno glasbo s podobnimi glasovi.skratka,bednik,ki se ne spozna na glasbo.usmerjen kot konj,v eno smir.beh

 2. heh pravi:
  27.3.12 ob 19.33

  ne no!
  on je pa ja solo zato koncal in zato res VE kaj dela.
  V tujini uspe vsak 100000i...pri nas je vsak solan avtomaticno bog in batina.
  Raay pac ni izjema!

 3. JINX pravi:
  28.3.12 ob 15.41

  Najbolje da zahteva odškodnino za nesposobnost zdaj.

 4. Felix pravi:
  28.3.12 ob 19.46

  Ni fora v tem, da je za nekoga enostavno delati glasbo, ampak v tem, da Raay dela večinoma enostavno glasbo za točno določen tip pevk, ki razmeroma dobro obvladajo petje, niso pa pri tem preveč ambiciozne, tako kot niso ambiciozni niti njegovi komadi. Naredit poslušljiv komad za nekoga, ki dejansko nima nekega posebnega pevskega znanja kot sta to dvojčici, pa je v resnici veliko bolj komplicirano in zahteva odmik od ustaljenih štanc. Škoda da Raay v tem ne vidi izziva, ker to njegovo gaga štancanje se bo kmalu izpelo in ni to nekaj, kar kdo drug ne bi znal. Američani imajo tisoč in eno delavnico za bodoče hitmakerje, na katerih jih učijo samo gagat. Res hudo originalno. Zaenkrat pa ni videt, da bi vsaka pevka, ki zna gagat, avtomatično postala zvezda.

 5. Mijau pravi:
  11.4.12 ob 19.30

  Za dvojčici naj dela Tina, ki ju je ves čas protežirala. V finalu bi morali biti Nika Zorjan in Eva Boto.

 6. Kita pravi:
  27.10.12 ob 20.47

  so mu ble premal sexy ;-)