Kvak.com

Urška Čepin: na Pahorjevi vladi vedeli za prostitucijo, ko so jo najeli za referendumski video?

ponedeljek, 23. april 2012
Urška Čepin, Bojan Požar
Bojan Požar, ki je uspel razkriti še eno vročo zgodbo, je spregovoril o škandalu Urške Čepin, ki ob masaži nudi tudi spolne usluge. Kako je prišel do posnetkov, ne namerava razkriti. V salon naj bi zahajala znana imena iz slovenskega političnega, gospodarskega in novinarskega sveta, najbolj sporno pa je, da " ... obstajajo tudi zelo resni indici, da se je Čepinova prostituirala že takrat, ko jo je nekdanji direktor urada za informiranje Darijan Košir najel za vladno kampanjo, in da je Košir vedel za te govorice. Čeprav bo zdaj to seveda zanikal." Zanimivo je tudi, da novice ne povzemajo v večjih slovenskih medijih. "Ko je šlo za Silvia Berlusconija in hollywoodsko madam Heidi Fleiss pa so se skoraj razpočili od poročanja …", dodaja Požar. (vir: Slovenske novice) Dodano 23/04/12 ob 14:18: Darijan Košir je Požarjeve navedbe (kot je novinar predvidel), že zanikal in označil kot grobo laž, češ, če bi to vedeli, Urške k sodelovanju ne bi povabili, saj niso "blesavi". Na vprašanje, ali je bil tudi sam kdaj obiskovalec Topniške 35, kjer je Čepinova delala, pa je razburjen odgovoril: "A vi mene zaje*avate? Sploh ne vidim nobene povezave in, ne, nisem bil. Jaz gospe v življenju nisem videl od blizu nikoli." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  23.4.12 ob 07.17

  Joj a bi se lahko ta debil že enkrat začel preživljat s čim družbeno koristnejšim, kot pa da od znanih posiljuje izjave oz. si jih izmisli, če ne povedo nič sočnega....

 2. katalenca pravi:
  23.4.12 ob 09.13

  Kaj vse ne plačujemo davkoplačevalci!

 3. krnekdo pravi:
  23.4.12 ob 13.18

  Požar je zakon...če mi mel več takih bi se tudi veliko več vedelo in razvedelo.....je pa res, da gre enim v nos..heheh le zakaj...se bojijo za svoje lulčke??? ;)

 4. Ena pač pravi:
  25.4.12 ob 00.06

  Pa ta Požar je totalni mrhovinar; ma kako lahko gre ta človek spat v miru, če ve, da le drek meša, da dela drugim sive lase, samo zaradi tega, ker so 'udeleženci' najstarejše obrti, na pa fujtra ta šit, ki služi le za preganjanje dolgega časa na račun njegovih žrtev...naj se priključi raje kakšni prostoviljni dejavnosti, bo več naredil za svojo prodano dušo.

 5. nn pravi:
  25.4.12 ob 07.51

  Bravo,Požar še več razkritij raznih afer

 6. nn pravi:
  25.4.12 ob 14.39

  ena pač,verjetno si tud ti ena izmed njih,zato si proti Požarju.Bravo Požar vse razkrinkaj naj se ve kaj počnejo ti pokvarjenci?