Kvak.com

Maja Keuc spoznala bodočega moža?

torek, 15. maj 2012
Maja Keuc
Maja Keuc je preko interneta spoznala pevca švedske skupine Dirty Loops - ker sta se s pevcem Jonahom izvrstno ujela in jo je povabil, da bi skupaj posneli duet, se je Maja s prijateljico odločila, da ga v Stockholmu obiščeta. Družili so se v studiu in poslušali njihov prihajajoči album: "Kmalu odhajajo v Ameriko, saj so podpisali pogodbo z Universal records in David Foster je njihov menedžer, kar je v bistvu čista terna. Tako da ja, ob takih lepih novicah in takšnih nadarjenih ljudeh, ki so res garali vse svoje življenje, da so tu, kjer so, sem tudi jaz dobila malce solzne oči. Spoznala sem svojega bodočega moža, le da on tega še ne ve."  (vir: Story)
Komentarji:
 1. šnelpepi pravi:
  15.5.12 ob 15.27

  tale Maja jih bo kmalu nabrala za eno sekular šajbo, zobov namreč.....

 2. Nekoč oboževalec Maje pravi:
  15.5.12 ob 17.24

  Nedavno sem spoštoval Majo, cenil njeno delo, zdaj pa se vse preveč suče okoli raznoraznih morebitnih "sponzorjev" njenega nadaljnjega dela in življenja.

  Koliko pa jih je že menjala, pa šele 20 jih šteje?! Ko gledam Evo Boto, ja tisto srčkano, sramežljivo dekletce in kako s srcem v resnici poje, dejansko je pri stvari sto na uro, še toliko bolj vidim, kakšna je Maja žal postala. Upam, da Eva nikoli ne skrene s poti in da bo gledala naravnost, brez da bi jo pri tem ovirali oziroma omrežili številni moški.

 3. Felix pravi:
  15.5.12 ob 17.42

  Zato pa jaz vedno pravim, da mladost v tem biznisu ni vedno prednost. Hitro jih lahko odnese. Talent rabi nekaj časa da zori in da z njim delajo ljudje, ki mu bodo dolgoročno gledano resnično želeli samo dobro. Ne pa da ga bodo tisoč in eni glasbeni šakali hoteli samo izkoristiti. Najstnik lahko v teh letih svoj talent razvija do vrhunskosti. Lahko pa tudi razočaran vse skupaj pusti in se loti česa bolj stabilnega v življenju. Zanimivo mi je bilo red leti gledat Tinkaro Kovač. Koliko ljudi se je hotelo okoristit z njeno glasbo. Na srečo se je iz najstnice razvila v odločno žensko trdnega karakterja. Žal pa vsem to ne uspe.

 4. grozni pravi:
  15.5.12 ob 18.28

  ma vredu je.malo stilske preobrazbe pa pet ne bi smela pol bi bla pa o.k.

 5. Anonimni pravi:
  15.5.12 ob 19.13

  Naivna punca,za tega moškega bo samo ena črtica več v njegovem rokovniku.

 6. nn pravi:
  15.5.12 ob 19.19

  tako je z deklinami,ki fantje za njimi norijo,one pa so v devetih nebesih in ko padejo na realna tla,so pa močno razočarane.

 7. anita pravi:
  15.5.12 ob 19.43

  Tako je to z dekletami,ko jim slava stopi v glavo......

 8. vaška mica pravi:
  15.5.12 ob 21.42

  pol pa bo cel hudič ko jo bo v rit nasuval

 9. kaja pravi:
  3.6.12 ob 20.43

  u maja!