Kvak.com

Misija Evrovizija neuspešna: Slovenije ne bo v finalu Eurosonga

petek, 25. maj 2012
Eva Boto, Verjamem, Eurosong, Evrovizija, Misija Evrovizija
Eva Boto in slovenska ekipa se kljub izvrstni pesmi in nastopu letos ni uvrstila v finale tekmovanja za pesem Evrovizije. Od petih držav nekdanje Jugoslavije, ki so nastopile v drugem polfinalnem večeru, so se v finale prebile Srbija, Bosna in Hercegovina in Makedonija, Slovenci in Hrvati pa se žal vračamo domov. Finale bo na sporedu v soboto, 26. maja, komentiral bo Andrej Hofer, točke pa bo v Baku sporočala Lorella Flego. Eden prvih odzivov Eve Boto po točkovanju je bil: " ... Mislim, da je lahko Slovenija ponosna na vseh nas šest. Mislim, da je bil zelo dober odziv, ampak dobro ... Več sreče prihodnjič" (vir: rtvslo.si)
Komentarji:
 1. nini pravi:
  25.5.12 ob 06.21

  velika škoda - Eva, bila si odlična!

 2. tanja pravi:
  25.5.12 ob 10.05

  Eva in dekleta so bile res odlične,ne morem verjet kakšna skropucala so poslali naprej.Navijam za Švedsko ki je bila res nekaj posebnega.

 3. Vestna pralnica pravi:
  25.5.12 ob 12.34

  Čista vest in bogate nagrade na www.vestnapralnica.si

 4. NEpralnica pravi:
  25.5.12 ob 13.00

  ma p... ti čorova ti pralnica a ne morš nehat... spi... z odra!!!

 5. js pravi:
  25.5.12 ob 15.34

  žal je bla pesem pač taka da si je ljudje niso zapomnli...to se je vedl takoj k je zmagala...če bi prusnikovima dvojčicama mau stayling izbolšal ne pa da sta bli k dva klovna na odru bi konichiwa po mojem bolš nardila, ker gre hitr u ušesa in je po enkratnem poslušanju bolj zapomnljiva kot verjamem

 6. mici pravi:
  25.5.12 ob 16.32

  to smo vedeli že prej a vseeno EVA BILA SI ODLIČNA

 7. pinokio pravi:
  25.5.12 ob 16.41

  Eva, super si, ker si taka kot, SI.
  Evrovizija je le politika.
  Maja Keuc je zelo dobra vokalistak, ale preveč natcisoidna, poleg tega da njen vokal odraža le kopijo nekih tujih pevk,
  zato Eva...tvoj vokal je Unikaten - zato ga obdrži, ker je zelo dober!

 8. tinamalina pravi:
  25.5.12 ob 16.43

  Eva je bila super, sam res, keri komadi so šli naprej, katastrofa! 80% sploh nisi razumel kaj pojejo, da o njihovi angleščini sploh ne govorim. Me niti en komad ni prepričal, da bi rekla, da si zasluži finale. Prav tako me moti, da 6 "velikih" gre avtomatično v finale, očitno smo vsi drugi, vse druge EU sržave pa tretjerazredne, da rabimo ekstra tekmovanje, da smo lahko med elito.

 9. *Lea* pravi:
  25.5.12 ob 17.13

  Bila je najbolša.Ni mi jasno kako lahko vsako leto pridejo naprej Grčija,Turčija,Ukrajina,pa saj nimajo vsako leto tak fantastičnih skladb.Pol gre pa naprej nek Norvrežan ko tam neki miga pa fuša na velik,ooo da pa ne govorim o Švedinji,sploh ne razumem kak je lahk favoritinja,pa tista njena polomljena angleščina in tisto njeno razgibavanje kot da je na aerobiki.Finale so si zaslužile:Belorusija,Švica,Hrvaška,Portugalska,Slovenija,še Nizozemka je bila 100xbolša od Cipra,Romunije oz vseh teh plesočih držav ki so šle v finale.To ni več pevsko tekmovanje je bolj plesno oz.tekmovanje kdo da več.

 10. Anonimni pravi:
  25.5.12 ob 17.16

  Meni je Eva super pevka, po vokalnih sposobnostih primerljiva z Whitney Houston, Celine Dion, Mariah Carey ecc. Ampak komad, ki ga je pela, je bil pa prav beden in sploh neprimeren za njen glas. Tko da me ne čudi, da je izpedla.

 11. Anonimni pravi:
  25.5.12 ob 19.24

  Turki so zgledali kot Društvo pedara ...

 12. saska pravi:
  25.5.12 ob 20.10

  MALTA - odlična, gre v ušesa.

 13. Tehtnica pravi:
  27.5.12 ob 00.04

  Strinjam se z večino komentarjev. Eva je odlična pevka in dale je vse od sebe. Tudi pesem je bila dobra, čeprav mislim, da bila lahko še veliko boljša in da bi lahko veliko bolje izkoristili Evine pevske sposobnosti. Ni res, da dobro poje samo balade. Pravzaprav odlično odpoje prav vsako pesem. Pesem zanjo bi lahko bila veliko bolj pestra, malo živahna in malo umirjena. Tako bi lahko še bolje pokazala, kaj zna.

  Toda od pesmi, ki smo jih imeli na izbiro, smo izbrali najboljšo in dovolj dobra je bila, da se v nobenem primeru nismo blamirali, četudi nismo prišli v finale. Ali je to kuhinja ali ne, ne vem. Lani, ko smo prišli v finale, nismo nič pomislili na kuhinjo. Res pa je, da tekmovanje, pri katerem si lahko tako imenovani "veliki" s svojim denarjem kupijo vstop v finale, ni več tekmovanje, ampak ločevanje na tiste, ki imajo denar in tako tudi marsikaj, česar drugi ne morejo imeti, in na vse ostale, ki smo pripravljeni narediti vse in tudi vse spregledati, samo da bi lahko bili zraven. Da gre neposredno naprej lanska zmagovalka, lahko sprejmem, ker so v tem primeru za vse enake možnosti, če pa možnosti niso za vse enake, pa to ni več tekmovanje, vsaj pravično ne.

  Strinjam se tudi, da je šlo v finale kar precej tako podpovprečnih pesmi, da kar nisi mogel verjeti, in da je izpadlo kar nekaj dobrih. Tako da dejstvo, da smo izpadli, nikakor ne pomeni, da smo bili slabi.

  Glede dvojčic Prusnik pa naslednje: Jaz sem navijala za Evo Boto in njen odličen vokal. Sta pa bili tudi dvojčici na začetku tekmovanja prav posrečeni – ker sta bili naravni. Spominjam se njune izvedbe pesmi »Satelite«. Nastop je bil zelo posrečen in tudi komentarji pozitivni. Potem pa sta pod težo velikih pričakovanj, da morata biti vedno polni energije in židane volje, postali malo nesproščeni. Zato jima svetujem: bodita to, kar sta in pokažita to, kar znata in bosta daleč prišli. Nič zato, če nista vedno super volje. Ljudje to razumemo, in tudi sprejmemo, saj iz svojih izkušenj vemo, da je to nekaj čisto normalnega.

 14. sonjci pravi:
  27.5.12 ob 17.43

  Premalo nas je v svetu,zato nikoli ne uspemo-pa ceprav imamo izredno dobre in talentirane pevce-pevke...Eva Boto je zelo lepo izvedla svojo skladbo,nimam pripomb.Poglejte Rusijo-ce je pa to bila kaksna pesem za na eurosong,pa tit ne vem-pa nimam nic proti starejsim babicam so bile zanimive....ampak skladba pa nula-so pa bile druge!To je tisto kaj jaz vedno trdim-premali smo da bi nas se kdo opazil-razen nasih juzni sosedov-pa ceprav imamo tudi dore izvajavce....zal tako je to!

 15. Cinik pravi:
  27.5.12 ob 17.52

  Ha, ha, predzadnje mesto so komentirali kot "dober odziv"? Ja, ljube duše, kaj bi bil pa potem slab odziv? To, da vas sploh na oder ne bi spustili?

 16. pik pravi:
  28.5.12 ob 18.29

  nevem,kaj se rtv sili na temu evrosongu ,ker nima za burek naj raje mesečni prispevek, ki ga plačujemo vlagajo v kaj bolj koristnega(dokumentarci,poučne odaje)!

 17. kr ena pravi:
  29.7.12 ob 17.34

  eva,eva,eva,eva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!