Kvak.com

Alma Merklin - namigovanja, da je X Factor zrežiran!

torek, 19. junij 2012
X Factor, Alma Merklin, IN&OUT, Demetra Malalan, Matija Jahn, Jadranka Juras, Aleš Uranjek, Damjan Damjanovič
Alma Merklin je v prvem intervjuju po tem, ko je Jadranka Juras odločila, da je ona 'out', IN&OUT pa 'in', podala nekaj zanimivih odgovorov. Na vprašanje ali meni, da bo zmagal šov ali talent, pravi: "Težko reči. Vsi so oziroma smo talenti. Mi le nastopamo in vemo toliko, kot vedo gledalci. Ne vem, ali bo prevlada odločitev ljudi, za kamerami, ali odločitev glasovalcev." Ali to pomeni, da je vse skupaj zrežirano? "Ne vem. Vem toliko, kot veste vi. Za vsakega stiskam pesti, ker so vsi super ljudje." V oddaji pred finalom ji je Aleš Uranjek skritiziral, ker je bila na odru statična, kar je mlado pevko razburilo: "Nisem se ujezila, ampak njegov argument je bil beden. Morala sem mu povedati svoje mnenje. Tudi In&Out ne skačejo po odru. Če oni lahko stojijo in pojejo, zakaj jaz ne smem?" (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Dolores pravi:
  19.6.12 ob 08.35

  Alma, nekateri so zaradi jezikanja in ugovarjanja leteli iz factorja. Bodi vesela in zadovoljna, dobila si veliko nastopov, imela možnost pokazat, kaj znaš!
  Ozadje je režirano, o tem ni dvoma. Saj ne morejo prepustit odločitve, s kom bodo v prihodnosti lahko sodelovali naključju.

 2. Ivona pravi:
  19.6.12 ob 09.32

  Se strinjam tukaj tudi slučajno ne štejejo telefonski glasovi ,ampak dogovor med žiranti...

 3. tamara pravi:
  19.6.12 ob 13.21

  ne samo da je dogovor med žiranti..scenarij ma napisan pop tv..ve se da bo zmagala demetra :) tut ni logično da je še matija notr kr ga folk ne podpira..

 4. jasna8 pravi:
  19.6.12 ob 14.34

  Glejte kako je v oddaji 24ur ob enih, ko so jo gostili včeraj, odgovorila. Tudi češ odvisno kdo bo glasoval, pa jo je Ota kar prekinila, da bosta potem o tem.. :D

 5. xlady pravi:
  19.6.12 ob 14.56

  Alma bla si najbolša na tem šovu. To, da si se ujezila ni prou nč čudnga dobra si da se nisi že prej. :) kljub temu, da si izpadla veš da te ljudje uzuni podpiramo maximalno:D če bo kdaj kkšn koncer se ga bomo paa z veseljem usi rade volje udeležili. :D bi blo pa tut zlo zanimvo če bi z Gašperjem skupi naredla en koncert..tega nebi smel zamudit sploh :D

 6. Anonimni pravi:
  19.6.12 ob 16.55

  men je vse skup sumljivo ratal ko sta šle ajda in ana ven

 7. Felix pravi:
  19.6.12 ob 17.24

  To nekaj natolcevat nima smisla, sploh če si tekmovalec v šovu. Jo lahko kvečjemu kakšna kazen doleti. Na koncu pa imajo verjetno tekmovalci pravico zahtevat vpogled v rezultate glasovanja, če dvomijo v regularnost. Upam, da bodo to zahtevali. Če drugače ne, pa prek odvetnika.

 8. Onna pravi:
  19.6.12 ob 22.33

  Alma je definitivno najboljša...Uranjek pa mora vsaj na x faktorju povedat svoje mnenje čaprav bedno, saj je vsem že znano da je doma velika copata, ima zaj...ženo in je zaradi tega ves zafrustriran..škoda le da nima posluha za res talentirane pevce in deli katastrofalne komantarje. Jaz verjamem da bo Alma še uspela, kar pa za Matijo Jahna ne morem rečt. Jadranka se mi je totalno zagabila ko je raje v finale poslala In & out namesto Almo.

 9. frenk pravi:
  20.6.12 ob 00.23

  Alma - junakija, imamo te radi, ravno zaradi une maškare Jadranke, duše prodane !
  Pridemo na tvoj koncert, ker si definitivno najboljša !

 10. tjaša pravi:
  20.6.12 ob 08.38

  alma ,ne sekiraj se.imamo te radi ,in te podpiramo,ne kot bedasta žirija,me zanima kako je lahko tale uranjek v žiriji.

 11. Andrej pravi:
  20.6.12 ob 15.44

  Jadranka bi najbolje napravila, če bi se spokala iz X- faktorja, ker nima enega pametnega komentarja za nobenega pevca razen za svojega Matija, ki bi moral X- faktor prvi zapustiti.
  Alma je definitivno boljša kot Matija in kot "In and out", vendar pop tv trdno zastopa svoj scenarij, ki je bil izdelan že veliko prej. Prav tako brezveze žirant kot Jadranka je tudi Aleš, ki nima niti osnovnih manir niti dovolj glasbenega znanja.Od vsakega vodje je pač moral v finale en kandidat. Žalostno za Ano, Anjo in S.W.A.G.

 12. Andrej pravi:
  20.6.12 ob 15.47

  Jadranka bi najbolje napravila, če bi se spokala iz X- faktorja, ker nima enega pametnega komentarja za nobenega pevca razen za svojega Matija, ki bi moral X- faktor prvi zapustiti.
  Alma je definitivno boljša kot Matija in kot "In and out", vendar pop tv trdno zastopa svoj scenarij, ki je bil izdelan že veliko prej. Prav tako brezveze žirant kot Jadranka je tudi Aleš, ki nima niti osnovnih manir niti dovolj glasbenega znanja.Od vsakega vodje je pač moral v finale en kandidat. Žalostno za Ano, Anjo in S.W.A.G. Vse skupaj pa je zrežirano in Jadranka zavaja celo Slovenijo. Žalostno.

 13. anonimni pravi:
  20.6.12 ob 18.30

  nehajte kritizirat jadranku-lepo prosim!Alma bi itak sla ven-demetra zmaga

 14. onna pravi:
  20.6.12 ob 22.58

  Jadranka je katastrofa !!!

 15. tina pravi:
  21.6.12 ob 08.48

  alma ,najboljša si. otem ni niti najmanjšega dvoma .videla sem tvojo rešilno pesem ,ki je na you tube ,i m telling you,ki je odpeta vrhunsko ,mislim da ti ostali tekmovalci ne sežejo niti do prstov.jaz sem jokala ob tej pesmi.res škoda za tvoj izpad ,ker te ne bomo v nedeljo mogli slišat ker bi ponovno bila vrhunska.

 16. Anonimni pravi:
  21.6.12 ob 10.30

  ALMA JE RAZOČARALA S SVOJIMI IZJAVAMI!!! DOKLER JE LAHKO PELA NA ODRU, PA NI BILO ZREŽIRANO!!! VESELA NAJ BO, DA NI ŽE PREJ LETELA DOMOV!!! ČEPRAV IMA NEVERJETEN GLAS, JE PAČ ANTIPATIČNA IN LJUDEM NI VŠEČ, ZATO SO JO TOLIKOKRAT POSLALI DOMOV!!! NAJ PRENESE PORAZ POKONČNO... IN NE BLATI ZDAJ S PATETIČNIMI IZJAVAMI, KER BO ŠE BOLJ ANTIPATIČNA!!!

 17. tina pravi:
  21.6.12 ob 11.29

  alma je fantastična.ona je zmagovalka s svojim glasom in ne poraženka.

 18. maja pravi:
  21.6.12 ob 12.54

  alma se lahko skrije ker nam gre na živce njeno jamranje in samopomilovanje

 19. maja pravi:
  21.6.12 ob 15.35

  vsi ki pišete tukaj ste ene budale. zmagati mora matija je najboljši finalist.in kolikor vem je najbolj pametna jadranka saj za nobenega od finalistov ne da slabega komentarja pstali pa so vedno spodbijali od jadranke finaliste, dajmo matija zmagaj in dokaži kaj znaš zelo te imm rada

 20. monika pravi:
  21.6.12 ob 15.39

  vsi ki pišete tukaj ste ene budale. zmagati mora matija je najboljši finalist.in kolikor vem je najbolj pametna jadranka saj za nobenega od finalistov ne da slabega komentarja ostali pa so vedno spodbijali od jadranke finaliste, dajmo matija zmagaj in dokaži kaj znaš zelo te imam rada pa tudi ana in alma ter s.w.a.g bi itak šle slej ko prej domov ker niso dobro pele sploh ana in s.w.a.g. da pa je alma šla domov pa je logično saj so ji velikokrat dali priložnost da je ostala!!!!!!

 21. tina pravi:
  21.6.12 ob 16.09

  nimaš pojma.

 22. tina pravi:
  21.6.12 ob 16.16

  nisi resna ,matija.

 23. lara pravi:
  25.6.12 ob 01.01

  alma, bodi srečna, da si sploh prišla tako daleč. Ko smo se pogovarjali kdo bi šel ven - smo vsi hoteli tebe vun dat. glas maš super, ampak grozno te je gledat, nevem zakaj. em, mislim da ma matija ful veliko oboževalcev ! (med njimi tudi jaz)

 24. tjaša pravi:
  25.6.12 ob 12.20

  alma je super pevka .celo demetro prekaša ,tak dober vokal ima.o njej še bomo veliko slišali.

 25. gaja pravi:
  25.6.12 ob 14.36

  pa kaj vam gre alma tako na živce?! punca je prav simpatična,pa odlično poje. upam,da jo je ali pa jo bo kdo vzel pod svoje okrilje in da bo še naprej vztrajala v pevskih vodah,ker verjamem,da ji bo uspelo. Alma,ne predaj se,pa ne sekiraj se zaradi zlobnih jezikov,taki sami sebe sovražijo,nevoščljivci. Ignoriraj žaljive komentarje in z nasmehom naprej!

 26. Neva pravi:
  26.6.12 ob 05.38

  Alma, ti kar smelo naprej, ni zmagala kvaliteta, zmagala je simpatičnost, če bi zmagala kvaliteta, bi bil vrstni red nekoliko drugačen.
  Ker si začela pretogo, je bilo to težko popraviti, ker prvi vtis je pomemben, a tvoji končni nastopi so bili odlični.
  Matija ima čisto dobro dispozicijo za določeno vrsto glasbe, ne vem pa, če je iz pravega materiala za napredek. če se ne bo učil petja poleg ustvarjalnosti, ki si jo želi - bo ostal tam, kjer je.

  Dejstvo je, da poznam kar nekaj izvajalcev, ki so z dobrim glasom ostali v popolni senci, ker imajo preprosto premalo sebe, da bi se dali v glasbo, tudi, če se predajo v celoti. Tega se pa res ne da nadoknaditi na noben način.

 27. aisha pravi:
  26.6.12 ob 18.46

  Ali vam ni čudno, da so na koncu v finalu ostali trije, vsak od vsakega žiranta? Meni da že to vedeti, da je tukaj v ozadju marsikaj ne pa naši glasovi

 28. naja pravi:
  27.6.12 ob 22.15

  zmagovalka je zame Ana.

 29. 10 pravi:
  13.7.12 ob 09.58

  mogoce je x faktor zreziran. ampak ogovarjanje...

 30. ončav pravi:
  21.7.12 ob 19.11

  bravo alma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!