Kvak.com

Demetra Malalan že poje v Los Angelesu!

ponedeljek, 16. julij 2012
Demetra Malalan, Poišči me srečno, Neisha
Demetra Malalan je po zmagi na šovu X Factor posnela single Poišči me srečno, ki ga je zanjo napisala Neisha, potem pa odpotovala v Ameriko. Na zahodni obali, v Los Angelesu, se trenutno uri na pevskem kampu, kjer bo še izbrusila svoj talent. Ob vrnitvi pa jo čaka izdaja albuma in koncertna turneja. (vir: 24ur.com)
Komentarji:
 1. LADY pravi:
  16.7.12 ob 17.00

  če ji bo komade pisala Neisha oziroma Neža po naše, bo njene karirere kmalu konec. Neža nima pojma o muziki, je bedna in brez posluha, kar se za odlično Demetro ne bi moglo reči. Demetra go on !!!!!

 2. xp pravi:
  16.7.12 ob 18.59

  Demetra,srečno!

 3. Jan pravi:
  17.7.12 ob 20.45

  Lady se strinjam s teboj. Podpovprečna pesem - čimprej stran od takih nadutežev. Pojma nima. Kakšno pesem je za Emo predlani pripravla. Na zadnjem mestu je pristala. Obup. Naj pusti Demetro v miru, če ji ne želi škodovati.

 4. karena pravi:
  22.7.12 ob 18.24

  nič od nič preseravanje strica in staršev

 5. Minka pravi:
  25.7.12 ob 14.03

  Zakaj pa preseravanje? A zato, ker si upa it ven iz Slovenije? Torej, če greš kam dlje kot do svoje postelje in wc-ja, je že preseravanje? Zakaj pa drugi nimajo pravico porabiti svoj zaslužen denar za to, kar si želijo? Ali bi ga morali kar tebi Karena šenkati, da ne bi bila tako zavistna?

 6. komentator4 pravi:
  6.8.12 ob 23.35

  Punca je super, sam ne pa pretiravat s tako neumnimi naslovi. Vsak gre lahko v las vegas in civka po cesti. Zdej nej ona najprej skensla nepotreben balast, to je neisha (neza), ker se samo slepa na njo, ko je opazla, da jo je folk pozabu. In napisala ji je obu neipha zato se sama odpelji v tri krasne.en komad, zato pa folk premika postaje na radiu ko se zacne tist dolgcas vrtet. Se enkrat, demetra super poje, sam nej odstrani nezo, ker ji skoduje. Je pa pr teh letih in neizkusena kot je, to tezko nardit.

 7. komentator 130 pravi:
  10.11.12 ob 20.37

  demetra zelo leoo od tebe da si zmagala. lahko bi se klicala tudi DVAMETRA.