Kvak.com

Savina Atai - bivši mož od nje zahteva celo premoženje!

ponedeljek, 22. oktober 2012
Savina Atai, Savina A. Ritter, Gostilna išče šefa
Savina Atai se je letos ločila od moža, s katerim se je poročila pri rosnih 19-ih. Bivši mož ji sedaj grozi s tožbo za kar 218.000 evrov, zahteva pa še mesečno rento v vrednosti 3.000 evrov. Komentatorka šova Gostilna išče šefa: "Toliko zahteva, ker naj bi me – sicer nezaposlen – moralno podpiral pri mojem ustvarjanju in me občasno vozil na predavanja, ker nimam izpita." Pa je Savina res tako premožna? "Multimilijonarka sem le v znanju, ki ga imam. Delam tudi po 14 ur na dan, sedem dni v tednu. Zato nikakor ne bom dovolila, da mi nekdo, ki ne ceni mojega truda, to vzame." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Didi pravi:
  22.10.12 ob 07.40

  A ni ona prav poduhovljena in krasna oseba? Zakaj pa potem razlaga naokoli te neprijetnosti, ki jih imata z možem? Če jo je ena sama ljubezen, kot se predstavlja v kolumnah, potem bo tudi s tem problemom opravila. Konec koncev se je pred podobnim problemom znašla marsikatera ženska, pa nismo o tem brali v časopisih. Poznam gospoda, zaposlenega v kabinetu enega izmed ministrov, ki že dvajset let ženi ne dovoli dihati, ker ji hoče vse pobrat, kar sta skupnega ustvarila preden jo je popihal z mlajšo. Ženski ne bi ostalo niti za eno garsonjero in ker nima nobenega sorodnika, bi bila dobesedno na cesti. Vsak dan trepeta, ko odpira poštni nabiralnik. O takšnih ne beremo prav veliko, nad Savinino usodo pa bi se morali zjokati al' kaj. Savina sorry, spoštujem tvoje znanje a tole mi ni všeč. Sicer pa - ne dvomim, da boš dedca znala spraviti v red.

 2. Babica pravi:
  22.10.12 ob 13.15

  Dragi moji pri denarju se pa neha vsa duhovnost. Na gornji komentar bi imela nekaj pomislekov. Zakon o zakonski zvezi in ostalem....namreč izrecno poudarja, da je premoženje ustvarjeno z delom v času trajanja zakonske zveze skupno premoženje obeh zakoncev. Torej vsakega do idealne 1/2. Če si kateri "zaželi imeti kaj več", mora to dokazati na sodišču s pisnimi dokazi. Da je toraj več prispeval.
  Menim, da če si opravljal neko normalno službo in se nisi pustil "nasankat" in prepustit življenje v upravljane drugemu, se ti to ne more zgoditi.

 3. Didi pravi:
  22.10.12 ob 15.35

  Babica, tudi jaz sem tako mislila, dokler nisem v živo doživela agonijo prijateljice, ki jo omenjam zgoraj. Naša sodišča včasih silno skrivnostno odločajo in interpertacija za navadne zemljane jasne zakonodaje postane čista alkimija.

 4. Babica pravi:
  22.10.12 ob 16.05

  Morda je v določenih primerih res tako. Ampak ne pišem kar tja v tri dni. Tudi sama sem "dala skozi delitev premoženja po razvezi."
  Sem pa prepričana, da z nedvoumnimi pisnimi dokazi lahko dokažeš in izirjaš tisto, kar si prispeval.in ti po zakonu pripada. Je pa res, da ti "zelo pomaga", če si lahko privoščiš sposobnega odvetnika.
  Ne smemo se slepiti, ko ves vzhičen in srečno zaljubljen, vstopaš v zakon, niti ne pomisliš, kaj se ti lahko zgodi in pogosto prepustiš svoje življenje v "upravljane drugim."
  Kar je velika napaka.

 5. Resnica pravi:
  22.10.12 ob 16.13

  Seveda so zgoraj omenjeni komentarji povsem absurdni. Vsi vemo, da so ženske tiste, ki oskubejo moškega do obisti, moški pa so dobri le za plačevanje preživnin. Kako pa bi bilo lahko sploh drugače, če so vsi socialno, pravni in sodniški vzvodi v rokah žensk. Socialna delavka je ženska, pravnica je ženska, sodnica je ženska. Govoriti o enakopravni obravnavi, je čista utopija.

 6. lax pravi:
  22.10.12 ob 16.16

  Tisti, ki se hvali, da je multimilijonar v znanju bolj malo ve!

 7. kmetica pravi:
  22.10.12 ob 16.19

  Ne daj se Savina

 8. nika pravi:
  22.10.12 ob 16.23

  Savina,držim pesti zate in ne daj se.

 9. Babica pravi:
  22.10.12 ob 17.00

  Ne vidim razloga zakaj bi bili moški vedno tisti, "ki so okubljeni." Če imajo otroke so vendar dolžni plačevati preživnino zanje. Tiski, ki "hvata krivine" in za lastne otroke ne prispeva nič je .....
  Res je edino to, da so socialne delavke v večini ženske. Sodniki in odvetniki pa so oboji.
  In zakaj bi sodnice sodile po svoje, saj jih vendar zavezuje zakon, da po njem sodijo in razsodijo.

 10. Anonimni pravi:
  22.10.12 ob 18.15

  babica a ti po tem kaj se prinas dogaja res še verjameš, da se vsi držijo zakona, poglej marsikdo ki ma denar in veze je nad zakonom, takšna je danes žal resnica

 11. Mici pravi:
  22.10.12 ob 18.22

  prav je, da nas opozarja na nevarnosti,ki nam pretijo. Tudi "slavni" so čisto normalni ljudje s težavami. Lahko si še tak strokovnjak, svojih preblemov ne vidiš pravočasno in jih največkrat zanemarjaš in rešuješ prepozno.
  Kaj pa moški, ki si najdejo službo voluharja? S tem ne trdim, da voluharic ni. So. A ne tiste, ki ostanejo same brez vse podpore s 100 evri preživnine. Oče pa je namenoma nezaposlen, da ni reba plačevati preživnine...
  Miljon ljudi, milijon zgodb. Vsak pa pozna samo svojo in pometimo pred svojim pragom. Preprost človem mi je rekel: Vsaka hiša ima svoj sekret. Dajmo, počistimo samo svojega )ne osojajmo drugih).

 12. Anonimni pravi:
  22.10.12 ob 19.03

  ampak, če bivši toliko zahteva od nje pol ji negre tako slabo

 13. voluharstvo pravi:
  22.10.12 ob 19.06

  Saj je prav da to pove. Naj se ve, da je tudi v Sloveniji že skoraj več "kariernih" možev kot pa keš in pleh pi***! Recesija in lenoba sta zadnja leta njihovo številčnost še potrojila! Ženke pazite se izkoriščevalskih moških!

 14. gregor pravi:
  22.10.12 ob 20.31

  Moški, pazite se izkoriščevalskih žensk!!

 15. Arne pravi:
  22.10.12 ob 20.32

  Resnici na ljubo, veliko več žensk je , ki se "šlepajo" na moškega, kot obratno. Bodite pošteni in priznajte vsaj to.

 16. :) pravi:
  22.10.12 ob 22.31

  Običajno so bile samo ženske tiste, ki so se šlepale na moških. Izjema so bili kakšni umetniki, ki so potrebovali svoje sponzorke. A časi se spreminjajo. Veliko je zakonov kjer ženske zaslužijo več kot partner. Tudi takšnih, kjer skrbijo za brezposlene partnerje. So po defoltu bolj vztrajne in tudi v izobraževanju dosegajo boljše rezultate. Če bi babe zavzele še kriminalno podzemlje, pa če ne bi par gumpcev držalo v svojih vajetih vse vzvode gospodarstva, bi se ta trend hitro obrnil. :) Na srečo pa morajo bit še vedno pohlevne matere otrok in tudi tipi, ki živijo na njihov račun, znajo vedno dobro odglumit svojo vlogo "gazde". :)))

 17. 777 pravi:
  22.10.12 ob 23.46

  mah

 18. vagadar pravi:
  23.10.12 ob 10.02

  Seveda so zgoraj omenjeni komentarji povsem absurdni. Vsi vemo, da so ženske tiste, ki oskubejo moškega do obisti, moški pa so dobri le za plačevanje preživnin. "Kako pa bi bilo lahko sploh drugače, če so vsi socialno, pravni in sodniški vzvodi v rokah žensk. Socialna delavka je ženska, pravnica je ženska, sodnica je ženska. Govoriti o enakopravni obravnavi, je čista utopija." mOJ BOG KAKŠNA MOŽNOST SKLEPANJA VZROČNO POSLEDIČNIH SKLEPOV. pOL BI SE PA Z AVTOBUSOM VOZILI LE TIPI, PA DELALI BI V TUD SAMO TIPI in dobivali plačo, ker je večina direktorjev moških. Je to, da zamenja plačano zaposlitev za neplačano delo v gospodinjstvu več žensk, kulturno pogojeno in posledica neenakosti v družbi ( manjše plače, slabše priložnosti, msnj varna zaposlitev za ženske). Ženska se buni, ne ker je moški, ampak ker zahteva več, kot je prispeval, saj je pri tem, razen prevozov ni podpiral. Sicer pa hokuspokusnewage šarlatani morajo furat marketing.

 19. Didi pravi:
  23.10.12 ob 13.11

  Koliko let sta bila skupaj? Pa ni imel razumevanja za Savinino delo?In ona ga je prenašala? Ja potem pa ni tako bistra punca, kot si ona in mi predstavljamo da je.

 20. Anonimni pravi:
  23.10.12 ob 13.15

  Problem zakonske zveze je, da se vse, kar je bilo v njej ustavrjeno s strani zakoncev, deli na pol. Tudi če en ni prispeval nič. Previdno vstopajte v zakonski jarem :)

  @vagadar, če je tebe tvoja oskubila, si si pa sam kriv. Zakaj si pa nisi našel bolj sposobne od sebe, pa bi ti njo. :)

  Če moški rabi takšno žensko, da bo imel avtoriteto nad njo, da se bo počutil mačota in pametnega, naj nosi tudi (finančne) posledice tega, ko je pravljice konec.
  Sploh pa je pametneje, da se enaki z enakimi ukvarjajo. Ne le po materialni, tudi in predvsem po inteligenčni plati. :)

 21. Anonimni pravi:
  23.10.12 ob 13.19

  Katera ženska, ki se poroči pri 19, pa je bistra?
  Večinoma so to ženske, ki imajo nek problem v svoji dotedanji družini in hočejo čim prej postat smaostojne, četudi se spravijo vodvisnost k še večjemu kretenu, v večini primerov precej starejšemu.
  Ne pomeni pa to, da ne morejo z leti postat pametnejše in bolj izkušene.

 22. Anonimni pravi:
  23.10.12 ob 19.41

  Če bi jaz imela tako mater kot jo ima ona bi se poročila še prej

 23. saska pravi:
  23.10.12 ob 19.59

  Se strinjam, glede na njeno družino, sploh mater je še dobro, da je kakršna je. Ne verjamem pa da nima posledic, ker je to nemogoče.

 24. Anonimni pravi:
  23.10.12 ob 22.31

  Res je, jaz sem imel tudi glede na njeno mamo in vse skupaj skozi občutek, da je bolj zblojena. Me je pozitivno presenetila zdaj v teh komentiranjih na popu.

 25. Babica pravi:
  24.10.12 ob 05.58

  Se strinjam. Šele včeraj sem ugotovila, kdo je njena mati. Ko sem prebrala njen zagovor na sodišču, sem se zgrozila. Ženska je za resno bolna.
  Kako je morala trpet, preden se je osamosvojila.

 26. neva pravi:
  24.10.12 ob 10.29

  Savina,si enkratna ženska,glede na to kakšno otroštvo si imela.Si zelo pozitivna oseba in kar je najvažnejše,ne daj se in bodi to kar si.

 27. vida pravi:
  13.11.12 ob 22.02

  savina je super punca,samopozitivno energijo odaja zato se bo sama dobro znašla in soočila s svojimi problemi.želim ji samo srečo saj jo v mladosti ni imela.