Kvak.com

Hannah Mancini: ljubi slovenskega moža, na zmenek pa želi z Ryanom Goslingom

nedelja, 17. februar 2013
Hannah Mancini, Straight Into Love
Hannah Mancini sicer noro ljubi svojega moža Grega Jurkoviča, s katerim imata tudi hčerko Astrid. A to vseeno ni edini moški v njenem življenju: na sanjski zmenek bi namreč šla s kanadskim igralcem Ryanom Goslingom: "Moje sanjsko valentinovo bi vključevalo izlet na francoske Antile, na otok Svetega Bartolomeja, v Eden Rock Hotel, ki je čisto na vrhu visoke pečine, ki leži tik nad morjem. Čeprav še nisem bila prav tam, mislim, da je najbolj romantičen kraj pod soncem. Bila sem na Svetem Bartolomeju in takrat sem se sama pri sebi odločila, da se bom nekoč vrnila sem z Ryanom Goslingom. Ups, sem rekla Ryan Gosling? Haha! Mislila sem seveda z možem." Ameriška pevka nas bo maja zastopala na evrovizijskem odru v švedskem Malmoju. Zapela bo pesem Straight Into Love, ki marsikoga spominja na lansko zmagovalko Loreen in njeno Euphorio, Hannah pa v tipičnem ameriškem optimizmu cilja na sam vrh. (vir: Slovenske novice, podlupo.net)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  17.2.13 ob 21.32

  in zdaj hittro reklamirat kako dobra je ta pevka in kako je fajn, da ne bomo slučajno opazili da nima posuha in da ima bedast komad. pač televizije hočjo neko "novo" zvezdo nardit

 2. Anonimni pravi:
  18.2.13 ob 13.42

  Mi smo pa vedno eno leto za luno. Vedno pošljemo na Eurosong približek "lanske" zamagovalke. Komad mi ni všeč, pevka mi ni všeč, posiljeno promoviranje njenih silnih pevksih sposobnosti v Sloveiji pa še manj. V bistvu me sploh ne bi motilo, če ne bi nikogar poslali.

 3. heh pravi:
  18.2.13 ob 15.01

  Točno tako.
  Komaj cakam, da enkrat zmagajo klovni z umetnimi penisi na čelu.
  In to samo zato, da vidim do kakšnih kandidatov bomo mi prišli naslednje leto. Seveda brez kakršnega koli vpliva prejšnjega zmagovalca.

 4. brundorfar pravi:
  21.2.13 ob 10.51

  Hahahahahaha,ljubi svojega moža,na zmenek bi pa šla z nekim Ryanom in taka zmedena,dvolična primadona bo zastopala slovenijo na evrosongu,pa saj ne moreš verjet!!!!

 5. johan pravi:
  24.2.13 ob 21.10

  Slovenceljni ne bit foušljivci spet!

 6. johanović pravi:
  24.2.13 ob 21.17

  Spoštovani Slovenčki in Slovenčice, poiskusite, če vam seveda uspe, ne vzganjat zavisti, spravite jo doma na zalogo v frizer....babn'ca poje in zgleda kot bomba!
  ..."dabstep" pa je za mladež, po letih in po duši.
  Pustimo glasbi in poneumljeni Evropi svobodo izbire in glasovanja......

 7. Sam pravi:
  24.2.13 ob 21.18

  Hana daj jim vetra!!