Kvak.com

Helena Blagne - Mitja ji je kupil razkošen krznen plašč

ponedeljek, 11. marec 2013
Helena Blagne, Mitja Zaman, Milena Eber Štimac, Sabina Remar, Ivana Šundov, Danica Lovenjak
Znana ljubljanska krznarka Milena Eber Štimac je spregovorila o razkošnem belem krznenem plašču, v katerem je bila v času "ločitvenega škandala" pri odvetniku opažena Helena Blagne: "Narejen je iz gojenega belega nerca. Helena ga srečna in zdrava nosi že deset let in ga bo lahko nosila še dolgo. Je dragocen predvsem zato, ker je dar ljubezni. Mislim, da v Slovenijo primanjkuje takšnih džentelmenov, kot je Mitja." Povečevanje po krznu se zadnja leta še povečuje, pove Ebrova, med slovenskimi znanimi odjemalkami krzna pa so še Ivana Šundov, Sabina Remar in Danica Lovenjak. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Didi pravi:
  11.3.13 ob 07.47

  Krvava Helena!

 2. Anonimni pravi:
  11.3.13 ob 09.43

  Milena Eber Štimac in Helena, ter razne kmetice Danice, SRAM NAJ VAS BO!!!!!!!

 3. Pepi pravi:
  11.3.13 ob 12.02

  Jaz imam doma kar nekaj krznenih stvari, stare 30 in 40 let. Bi mi prav prišle za moje starejše prezeble kosti. Pa me je sram, da bi jih nosila, čeprav se takrat ni govorilo o živalih.

 4. Didi pravi:
  11.3.13 ob 12.14

  Iva, ne gre za kritiko Heleninega dela, gre za kritiko njene duše, ki jo sama tako pogosto poudarja. Si plemenita, če se sprehajaš v kožah odrtih živih bitij, gojenih samo zato, da boš "lepa"?

 5. ana pravi:
  11.3.13 ob 17.44

  anonimna,to pa ni lepo da takole izrazas svoje mnenje....vsako od nas ima svoje ime-ne pa p....pa saj slovenci cisto nic drugega ne vemo ko pa preklinjat sinfat in obsojat druge,ne glede kaksna je resnica...ce se komu nosi krzno pa naj ga ima...kaj pa mi ko jemo meso-mislim anonimna da ti tudi ziher zauzijes kaksen koscek mesa-pa ne se sedaj tako finega delat

 6. Pepi pravi:
  11.3.13 ob 18.52

  Nisem zagovornica krzna, kot sem že pisala, ne odobravam pa take reakcije, kot jo izraža anonimna. Pridite z argumenti, ne pa z nasiljem nad ljudmi.

 7. Pia pravi:
  11.3.13 ob 18.53

  In kakšno zvezo ima dest let star krznen plašč, pa naj bo kupljen z ljubeznijo ali brez nje, z njeno ločitvijo???

 8. Micika pravi:
  11.3.13 ob 18.57

  Mogoče bo Mitja Zamani dobil plašč, ko se bo ločil od Jelene Blagojević. Samo vprašanje če še hrani račun. Bo treba dokazovati.

 9. Chillout pravi:
  11.3.13 ob 21.27

  anonimna...vas norcev niti nocemo prepricat v karkoli.
  Ti kar nosi plastiko ce hoces.
  Dokler se meso zivali poje lahko iz nje naredijo kopalke.
  Vrstni red me ne zanima.
  Ce so naredili kopalke, ker so zival ubili zaradi mesa, in je ostal kozuh ali pa ce so zival ubili zaradi kozuha, ker so med rejo nasli kupca za meso.
  Ce meso ne gre v smeti, ni zgube.
  Vasa kvazi zdrava vegetarijanska prehrana prenasicena z ogljikovimi hidrati iz psenic me pa ne zanima.
  Odkar jo je clovestvo zacelo uzivati mamo vsi samo probleme, manjso moc in vzdrzljivost.
  Po domace.
  GROW UP.

 10. k4 pravi:
  12.3.13 ob 00.35

  ZA nosenje krzna!!! Ponosno, suvereno in zavestno. Kjerkoli, kadarkoli. Zagovorniki rastlinojedcev: koliko nedolznih rastlin pomre zaradi vas hinagcev, morilcev egoisticnih?! Rastline so ziva bitja, se odzivajo na svetlobo, hrup, zrak, vlago. Ampak vam samopravicnezem to niti na pamet ne pade. Prekleti morilci zelenjave in rastlinja. Ostali pa jejte meso neobremenjeno, nosite krzno posteno umrlih zivali, krzno pridobljeno na human nacin. In v ponos in spomin lepoti preminulih prelepih zivali. To je ponosno dejanje, ne pa morilci zelenja, ostanke zivali v smeti ali pa crvom, kot da lepota njihovih kozuhov cez noc nic vec ne velja. Sram vas bodi take! ZA krzno!!

 11. mici pravi:
  12.3.13 ob 16.58

  Mimo tega pa nemorem,packa nemarna,pa tako lepo se dela in nosi to na sebi,saj smo ja vsi osveščeni kako je zo podlo fuj.

 12. nada pravi:
  12.3.13 ob 16.59

  GENTELMEN NE MORE BITI ČLOVEK, KI KUPI SVOJI DRAGI PLAŠČ IZ
  KOŽE UBITIH ŽIVALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  TO JE NAJBOLJ GNUSNO.žIVALI SO DEL NAŠEGA EKO SISTEMA IN IMAJO
  ENAKE PRAVICE DO ŽIVLJENJA KOT ČLOVEK, KI PA SE IZŽIVLJA S SVOJO MOČJO NAD NEMOČNIMI BITJI, FUJ....
  ŽELIM, DA SE TO ENKRAT ZA VEČNO IZKORENINI!!!

 13. kaja pravi:
  12.3.13 ob 17.12

  k4 k bi te jadranka jurasova dobila v roke,bi ti posteno jajca sprazla...s takimi bi mogli v pekel,sj najbrz to sam pises provokatorsko...ker tok v glavi pa mas da ves kaj pises

 14. nn pravi:
  12.3.13 ob 20.36

  koza umetna

 15. Ah ja pravi:
  12.3.13 ob 20.59

  Gentleman, ljubezen potem pa locitev. Super, to pa res gre skupaj:-))

 16. k4 pravi:
  12.3.13 ob 23.27

  Kajci, ne poskusam te v nic prepricevat, ampak kaj pa tvoji usnjeni cevlcki pa torbica pa kavc pa jakna pa tko naprej? Kaj misls da je vedno vse umetno usnje? Mam zelo rad zivali, ampak mam pa tud zdravo pamet. Zelo mal zivali se muci, da pridejo do krzna. To so bolni posamezniki. Sistem nasplosno je pa tak, da obrtniki, ki delajo naprej krzno, koze ipd., odkupujejo od lokalnih kmetov, ki imajo redno koline. Ves, samo verjet takim skrajnezem kot je jurasova si hitro pripravljena ubit cloveka. Uporabi zdrav razum in logiko in izogni se takim kot je jurasova, ker poneumljajo. Kaj bi mi pa ti nardila, ce me dobis v roke? :)

 17. bla,bla pravi:
  14.3.13 ob 06.42

  Več kot 80% živali (nerci, nutrije, srebrne lisice...)je na farmah, zaprtih v ozkih kletkah, kjer živijo v grozljivih pogojih,vse za prestiž tistih, ki so sami sebi namen in ne vejo kam bi z denarjem. Ti rejci niso bolni posamezniki,temveč je to prava industrija, kjer je kot povsod pomemben samo dobiček. Ja, tudi jaz se strinjam, da je prav, če se vse kar je stranskih proizvodov pri živalih ubitih za hrano porabi,tu pa se tudi vse konča. Vsaj zame.Pa nisem ne vegetarijanec, še manj vegan, le malo poštenega odnosa do živih , nemočnih bitij imam.