Kvak.com

Spopad vedeževalk: Ema Kurent nad "izkoriščevalsko" Karin Ježovita!

ponedeljek, 8. april 2013
Karin Ježovita, Ema Kurent, Franc Kangler
Med vedeževalkami očitno vre - astrologinja Ema Kurent se je na svojem Facebooku razgovorila o konkurentki Karin Ježovita: "Gledam to njeno stran in ne morem verjeti. Ima poslovne prostore, primerljive s prostori generalnega direktorja bogatega podjetja. Ljudje, ki so brez denarja, ljubezni, zdravja ... si mislijo, dajmo poskusiti, mogoče pa je kaj na tem. /.../ Poceni, manipulativno, grdo, izkoriščevalsko. Nimam besed. Seveda, številni ji verjamejo. Naivnih, nevednih in neizobraženih je več kot dovolj, da ji dela in denarja ne bo zmanjkalo. Sicer ni edina na slovenski sceni, imamo tudi Maručo, recimo, in podobne." Karin pa vse skupaj komentira: "Ne vem, ali bi karkoli komentirala, saj se mi vse skupaj zdi smešno. Lahko povem le to, da dejansko nikogar v nič ne silim. Mislim, da se ljudje še vedno odločajo po svoji volji. Glede na to, koliko uporabnikov je zadovoljnih z mojimi storitvami in izdelki, se lahko temu le nasmejim, čeprav je po eni strani kar žalostno." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. tanja pravi:
  8.4.13 ob 08.55

  Njen odgovor na kritike je na mestu.Če si toliko naiven da jo sprašuješ o svoji prihodnosti,je tvoj problem.Ampak da govori bedarije,katerim šibki ljudje nasedajo ji pa zamerim.Lansko leto sem že napisala,kako je datumsko povedala moji mami kdaj bo oče prišel iz bolnišnice,ampak ta datum je bil žal datum njegove smrti.Tako da takih napovedi naj se raje vzdrži.Tudi gospa Kurent je imela nekaj hudih kiksov,zato vsi po vrsti naj bodo raje tiho in naj delajo raje kaj bolj pametnega.

 2. romči pravi:
  8.4.13 ob 09.55

  odbijajoča in zaafnana je ta poštrihana baba Karin, ki celo verjame, da je lepotica, nikoli ji ne bi plačal, ker mi instinkt govori, da je po župi priplavala in je ena velika nategunka

 3. mici pravi:
  8.4.13 ob 12.01

  Dobro je povedala,samo nasmejim se lahko.Vedno več je tistih ,ki nasedajo vedeževalcem,žalostno.

 4. Anonimni pravi:
  8.4.13 ob 14.13

  tale Karin nima pojma, vse kar je dosedaj napovedala je sfalila, zato naj bo raje modro tiho.

 5. anonimna pravi:
  8.4.13 ob 15.15

  glede na kazenske ovadbe, ki visijo nad karin, ji prav nič ne zaupam. prišla je do zastonj velikega občinskega stanovanja, namesto da bi ga raje prepustila tistim, ki ga res potrebujejo. ženska nima občutka, ne za ljudi, ne za modo. ne bi ji dala niti centa in tudi druge pozivam naj ne gredo k njej.

 6. maja pravi:
  8.4.13 ob 15.27

  moja frendica je bila enkrat pri Karin. čIsto nič ji ni zadela pa še ful jo je opilila, niti ena stvar ki ji jo je napovedala se ji ni zgodila, zato adijo pamet, kdor ji kaj plačuje.

 7. Pepi pravi:
  8.4.13 ob 18.58

  Če se ne bi ljudje pustili vleči za nos, bi morala Karin za tekočim trakom delati. Pa naj malo proba, da bo imela bolj časten odnos do ljudi. In goljufija pri določitvi stanovanja. Le kaj si je napovedala - da bo oprpščena.

 8. Anonimni pravi:
  9.4.13 ob 03.27

  Briga me za Karin. Ampak njenemu sinu bi pa privoščil malo bolj stabilo življenje. In mamo.

 9. mateja pravi:
  9.4.13 ob 06.55

  karin se zelo visoko nosi, jo večkrat srečam v mb in sploh nima nobene topline in simpatičnosti v sebi oz prijaznosti

 10. eva pravi:
  9.4.13 ob 09.30

  iz prve roke povem...ženska ima težave za alkotom in igrami na srečo...svoje amulete kupuje pri kitajcih v trstu po nekaj centov in jih kasneje preprodaja kot kot velike prinašalce sreče, zdravlja, ljubezni

 11. neja pravi:
  9.4.13 ob 11.24

  tudi jaz vem, da ima težave z alkotom. Pred leti je bila na koncertu Kalemberja zraven mene, tam je rinila v njega in ker jo ni šlivil pet posto se ga je tako nažgala, da je pijala kolutala po dvorani, skratka podn. Kadar jo vidim, se tega spomnim in mi je prav smešno, ko se dela zdaj fino, tam je pa cmerala in se opotekala...joj bljak.

 12. nejc pravi:
  25.5.13 ob 23.20

  Če je Ježovita vedeževalka, pol sem jaz papež, ha ha kura smotana.

 13. nina pravi:
  8.5.14 ob 21.03

  Že vrabci na veji čivkajo, da je alkoholičarka, prevarantka in neuravnovešena. Dokler pa se bomo posluževali nasvetov vedeževalcev, jim bo lepo in očitno ima ona še vedno velik krog ljudi, ki ji zaupajo in jim pove, kar želijo slišati, ti pa so ji za usluge očitno še vedno pripravljeni plačati zajeten kupček denarja. Dokler se bo lahko drek v celofan zavit prodajal kot odličen Belgijski praline ali bojda vitamin za večno mladost, bo tem stvarem žal tako. Odločitev vsakega posameznika pa je v tem ali bo drek kupil ali se prej malce naokoli pozanimal koliko od tega dreka drži.