Kvak.com

Ana Klašnja - njen novi lover naj bi bil Domen Valič, ona znova vse zanika!

torek, 7. maj 2013
Ana Klašnja, Slovenija ima talent, Branko Čakarmiš, Domen Valič, Vid Valič
Ana Klašnja že nekaj časa vztraja, da je samska, vendar privlačni balerini kar naprej pripisujejo ljubimce. Zadnji naj bi bil sveže ločeni Branko Čakarmiš, vendar naj bi bilo te aferice že konec (še ne tako dolgo nazaj naj bi se strastem ne tako skrivoma predajala v ljubljanskem lokalu Mlinček). Njen novi lover boy pa naj bi bil nekaj let mlajši Domen Valič. Brata Valič imata očitno enak okus, saj naj bi Ani posteljo pred časom grel tudi Vid Valič, skupaj sta celo dopustovala na Baliju. Z Domnom sta bila vrsto let prijatelja, pred kratkim pa naj bi se vnele iskrice. Na zabavi po premieri Domnovega muzikala Ženske na robu živčnega zloma so mnogi opazili njune strastne poglede in vroče vzdušje ... A Ana, ki se še navaja na pozornost medijev, pravi da nima časa za romance: "Z Domnom sva samo prijatelja, tako da je tudi najnovejši trač samo še eden v vedno daljši seriji namišljenih. Tudi fotografije ob članku so stare že nekaj let. Skratka, nimam drugih besed kot te, da ko se bom zares zaljubila, tega prav gotovo ne bom skrivala." (vir: zadovoljna.si, Nova)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  7.5.13 ob 17.17

  ubogi Cime

 2. Anonimni pravi:
  8.5.13 ob 00.06

  Ja počasi se bo morala odločit. Leta tečejo. Najboljše, da po Slovenija ima talent na pop tv priredijo še en šov, v katerem bi iskali pravega snubca za Ano.

 3. grozni pravi:
  8.5.13 ob 19.26

  dobra je tale anica.pravzaprav so vse ženske z imenom Ana fajn babe.vem iz izkušenj.

 4. ančiii pravi:
  20.5.13 ob 15.05

  ana jast sem tvoja oboževalka in te cenim nimam nikamr drugam za komentirati pa sem zašla tukaaj.zakaj nisi dala vip dance se eno priložnost saj smo mlajši sončki !!!!
  lp prosim da mi odgovoriš

 5. ančiiiii pravi:
  20.5.13 ob 15.07

  saj soo