Kvak.com

Danes odločitev: Hannah Mancini z zamaskiranimi Maestro v finale?

torek, 14. maj 2013
Včeraj je bila na evrovizijskem odru še zadnja generalkaslovenske predstavnice na evrovizijskem odru v švedskem Malmöju, ki je razkrila, kako bo izgledal današnji polfinalni nastop. Poleg pevke Hannah Mancini bosta na odru še dve spremljevalni pevki, danski pevki Linda Andrews in Susanne Ørum ter trojica fantov iz plesne skupine Maestro: včeraj se je razkrila, da bodo Anže Škrube, Matic Zadravec in Primož Pavlič na odru nosili kovinske maske. Nastop bo zaradi varčevanja seveda bolj nizkoproračunski, vodja skupine Šrkube pa pravi: "Morate vedeti, da imajo druge države veliko več finančnih sredstev, torej si lahko privoščijo veliko več efektov, v smislu: ognjemetov, različnih vetrov, megle, dvigovalk, posebnih učinkov itd. Prav zato na našem nastopu delamo bolj na energiji, na plesu. Sicer smo samo trije, ker evrovizijska pravila določajo, da nas je na odru lahko samo šest. Toda težimo k temu, da s Hannah oddamo toliko energije, da zapolnimo oder." (vir: rtvslo.si) Za Hannah Mancini bomo pesti stiskali od 21.00 dalje na RTV Slovenija.
Komentarji:
 1. tanja pravi:
  14.5.13 ob 14.05

  vedno sem rada gledala evrosong,letos ga pa ne bom,ker imamo zelo bedno pesem.Zdaj bodo imeli plesalci še maske-najbolje da si jo da še Hanah in da sploh ne povejo od kod so.U glavnem kr neki,a ni škoda denarja za take bedarije,po drugi strani nas pa obdavčujejo za vsak pasji d...Morali bi se zgledovati po državah ki so se temu cirkusu odpovedale,ne pa da rinemo z glavo skozi zid-ker se nam že itak vsa Evropa smeje...kar popljuvajte me ampak malo pa je resnice v mojem komentarju,a ne?

 2. nini pravi:
  14.5.13 ob 14.31

  še tiste luštne fante, ki jih bomo imeli na odru, bomo sedaj skrili za maske ;( pa so šli glasovi gejevske populacije!

 3. k pravi:
  14.5.13 ob 15.17

  Za take bedarije je denar, za drugo pa ne. se strinjam s Tanjo. Nikoli ne bomo zmagali pa če pošlemo najboljši komad. Zgleda da gledalcem je jasno, samo nekdo more vleči denar ker drugače bi se te li evroviziji že zdavnaj odpovedali.

 4. neja pravi:
  14.5.13 ob 18.01

  pa zakaj bodo dali gor maske, luškani so, malo bi popestrili...naši se vedno skrivajo za enimi zidovi ali kulisami ali pa maskami.Podn, kako ne dojamejo, da nekaj delajo narobe.

 5. Anonimni pravi:
  14.5.13 ob 18.03

  matr so grdi s temi maskami

 6. Pepi pravi:
  14.5.13 ob 19.59

  Vseeno naj jim bog pomaga do finala. Drugač se bomo spet požrli med seboj.