Kvak.com

Eurosong: Hannah Mancini slovensko zgodbo žal zaključila že v polfinalu

sreda, 15. maj 2013
Hannah Mancini, Straight Into Love, Eurosong 2013, Maestro, Anže Škrube, Matic Zadravec, Primož Pavlič
V finale Evrovizije se Slovenija s Hannah Mancini letos žal ni uvrstila. Preboj v finale ni v prvem polfinalnem večeru uspel niti drugim državam bivše Jugoslavije: tekma je bila z današnjim večerom končana še za Hrvaško, Srbijo in Črno Goro. V finale so se tako uvrstile Moldavija, Litva, Irska, Estonija, Belorusija, Danska, Rusija, Belgija, Ukrajina in Nizozemska. Nekatere države so se uvrstile precej presenetljivo, pri tem pa je imela prste tudi strokovna žirija, ki letos prispeva polovico vseh glasov. Znano je, da se Hannah na predvečer polfinala, ko jo je ocenjevala strokovna žirija, ni odrezala najbolje, kar nas je morda stalo tudi napredovanja v finalni večer.
Komentarji:
 1. nini pravi:
  14.5.13 ob 23.32

  vseeno sem mislila, da ji bo uspelo. presenečejo me odločitve za nizozemsko, belgijo ... očitno res odločitev strokovne žirije. pomoje so imeli dovolj balkanske prevlade :)

 2. Anonimni pravi:
  15.5.13 ob 00.23

  bedast komad, bedasta pevka in bedast šov, tud maestro tuki ne more pomagati, naslednje leto pa naj špošljejo kake modrijane al big foot mamo bomo lahko vsak ponosni nanjne tudi če izgubimo

 3. Anonimni pravi:
  15.5.13 ob 03.52

  Meni je bila pa Hannah super. Sem ponosen nanjo, nimam problemov s tem. Je bilo pač "ruskih" držav preveč in premalo ex jugoslovanskih. Ostale države pa itak danes niso glasovale. V bistvu bi morali imet ne vem kakšen komad, da bi lahko prišli naprej.

 4. anuška pravi:
  15.5.13 ob 10.01

  Nekdo je menil, da bo neslovenka bolj uspešna. Ta poskus se mi zdi klavrn. Pesem je navaden štanc in kič. Predlagam, da se te prireditve odslej izogibamo. Baje kar nekaj košta! Vnaprej je bilo jasno, da se bomo spet blamirali. Pa tudi tisti, ki so napovedovali uspeh. Za kaj že?

 5. miša pravi:
  15.5.13 ob 10.21

  izvajalci niso nič krivi, kriva je RTV z Molkovo ki zapravlja naš denar, ta plastična baba bi morala že zdavnaj v penzion, da nebi več srala za naš denar, POP TV zna to bolje, članarino bomo plačevali njim...

 6. Pepi pravi:
  15.5.13 ob 11.32

  Vem, da Hana niti slučajno ni bedasta. O pesmi pa lahko vsakdo razmišlja po svoje. In zakaj spet žaljivke? Vredno je poskusiti. In svet se vrti dalje. Upam, da se ne bo ustavil drugo leto ob novem porazu na Evroviziji. Naj denar namesto te za nas nesprejemljive prireditve namenijo za en dober (dobrodelni) koncert slovenskih izvajalcev. Poleg slovenske popevke.

 7. Anonimni pravi:
  15.5.13 ob 12.03

  če hočemo zmagati potem moramo evrovizijo zbrati brez RTVja kjer so sami bebci kar se tiče tega tekmovanja

 8. analitik pravi:
  15.5.13 ob 12.12

  Vse balkanske države, skupaj z Avstrijskimi jodlarji, so izpadle, hahahaha. ...

 9. Pepi pravi:
  15.5.13 ob 14.00

  Dobro. letos je bil res RTV. Kaj pa ko je glasovalo ljudstvo? Kdo je pa tu kriv. Nismo za tja in konec. Naj bojo sami. Samo kdo bo potem izpadel? Sicer potem bodo tako vsi v finalu.

 10. anonimni pravi:
  15.5.13 ob 19.29

  analitik-bosna ni izpadla-hahaha gre naprej

 11. Hana* pravi:
  16.5.13 ob 10.23

  Bosna letos ne sodeluje,hahaha,zaradi financ(pametna odločitev),kdaj jih bo na RTV-ju srečala pamet,nevem no.

 12. Urška pravi:
  16.5.13 ob 10.43

  Mi bi morali stran iz tega »pevskega«tekmovanja«,ker če nisi iz prave države ne greš naprej.Vsako leto gredo naprej iste države(Ukrajina,Armenija,Grčija,Turčija,Azerbajdžan)ne glede na to kakšno imajo pesem,ali fušajo ali ne,mimogrede je Azerbajdžan zmagal z fušanjem.Če bi pod našo pesem pisalo ime kakšne druge države npr,Azerbajdžan bi šli 100% naprej. Ampak na RTV-ju si še vedno zatiskajo oči in mislijo da gre za pevsko tekmovanje. Bolj pametno bi bilo,da bi na RTV-ju NAŠ denar zapravljali za kaj bolj pametnega in koristnega.

 13. Urška pravi:
  16.5.13 ob 10.45

  Če pa gre RTV-ju toliko za gledanost,pa naj predvajajo Evrovizijo po TV,pač Slovenija ne sodeluje saj so jo tudi leta 2000 predvajali pa nismo sodelovali. Saj se bo itak gledala,čeprav nekateri govorijo da ne gledajo ampak jo. Avstrijci tudi niso nekaj časa sodelovali pa so jo kljub temu predvajali. Lahko jo predvajamo brez komentatorja,ker mi gre Hofer že pošteno na živce

 14. heh pravi:
  17.5.13 ob 10.08

  "prava drzava"?
  Drek pesmi in izvajalce pošiljamo. To je bil in vedno bo problem.
  Če pa slučajno že mamo kakšnega sposobnega pevca je pa ta očitno s svojo plačo in obiskom Mercatorja že zadovoljen in mu verjetno ni do evropske slave.