Kvak.com

Helena Blagne: zaradi Mitje ostala brez treh stanovanj!

sreda, 3. julij 2013
Helena Blagne, Mitja Zaman
Helena Blagne je zaradi poslovnih spodrsljajev svojega kmalu bivšega moža Mitje Zamana precej izgubila: diva naj bi ostala brez treh stanovanj, ogrožena pa naj bi bila tudi njena hiša. Zaradi vsega tega Helena vedno pogosteje nastopa po Sloveniji, močno pa je tudi znižala ceno svojih nastopov - včasih je nastopila za pet tisočakov, danes pa zapoje že za enega. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. t pravi:
  3.7.13 ob 12.22

  Revica, ful se mi smili. 3 stanovanja in vila?!

 2. gustl pravi:
  3.7.13 ob 12.28

  Hudiča je znižala za en nastop jurja,kdo ga zasluži v mesecu dni?Kako bo diva preživela?Naj se pride uči životarit in delat vsak dan od 6do14,pa še več,za ljubi kruhek.

 3. bla, bla pravi:
  3.7.13 ob 12.57

  še zastonj je ne maram slišat, bi mi pa že morala kaj plačat če bi želela da grem na njen koncert. To je pač samo moje skromno mnenje o njenem petju .

 4. nada pravi:
  3.7.13 ob 13.42

  Jaz se ne bi hvalila s tolikimi stanovanji v današnjih koruptivnih časih.
  Pa kaj ljudje potrebujejo toliko materialnih dobrin, sreča, ljubezen, jim pa iz rok polzi....
  Ja drago plačuje, ko je poročenega vzela in družino razdrla.....še ni konec!

 5. Anonimni pravi:
  3.7.13 ob 13.51

  za vsako stanovanje manj
  tri mm celulita več!

 6. suzi pravi:
  3.7.13 ob 13.56

  kdor visoko leta nizko pade.

  Požrešnica -sedaj si dobila kar si iskala-prav je tako...

 7. miša pravi:
  3.7.13 ob 14.42

  Kazen , ker je speljlala očeta 3 otrokom.

 8. gogo pravi:
  3.7.13 ob 15.02

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

 9. tanja pravi:
  3.7.13 ob 15.08

  nekateri pišete bedarije,češ da je razdrla zakon...Razdrl ga je on,ker je bil on poročen in ne ona.Saj se je on obvezal ko se je prvič poročil ne ona...Če bi ga prejšnja žena dovolj ljubila in če jo bi on dovolj ljubil bi bila verjetno še danes skupaj.
  Ona ni nikomur ukradla moža in očeta,ampak se je ta oče in mož sam odločil da prejšnjo družino zapusti.Če se ti odločiš da nekomu nekaj daš,ga ne moreš obsoditi da ti je to stvar ukradel - on se ji je ponudil in ona ga je vzela.

 10. ops........ pravi:
  3.7.13 ob 15.16

  ob 3 stanovanja?????....ja kako jih je pa dobila? kolikor je men znano sta z možem ogoljufala njegovo bivšo družino........torej pokradla otrokom........enkrat je pač treba vrnit!!!!!!

 11. Miha pravi:
  3.7.13 ob 16.59

  Ja, enkrat je treba vrniti. Bo vrnila tudi Zidarju. Kot se govori ji je tudi on pomagal do premoženja. Kot kaže je dobila na lehek način. Tako kot je prišlo bo tudi odšlo.

 12. anuška pravi:
  3.7.13 ob 18.42

  Meni bi morala ona plačati, da bi jo poslušala, že od nekdaj!

 13. ana pravi:
  3.7.13 ob 18.50

  Nimam pravico da bi jo obsojala!!Nikoli ne vemo kaj koga od nas v zivljenju caka....vender moj komentar bo takole-meni ni nikoli bila vsec,ne kot oseba ne kot pevka-in jo zal ne morem poslusat...to da je druzino razdrla-ni nic novega...tega je ogromno v zadnje case....ampak pravijo da tista katera-ali obratno spravi druzino na razen nikoli nebo srecna...in to so zivi dokazi....

 14. soncek pravi:
  3.7.13 ob 18.59

  Helena je ostala zaradi Mitje brez stanovanj, njegovi otroci in zena pa so zaradi nje ostali brez oceta in moza. Tanja opazam, da si iz istega testa kot je diva, ker zagovarjas taksne babure, ki unicujejo druzine. Helena je vedela, da ni samski, zato bi se lahko umaknila in dala prednost njegovi druzini. A je sla do konca...... Zacela je odplacevati svoje grehe in teh ni malo. Karma ze deluje.

 15. jaz pravi:
  3.7.13 ob 19.46

  VSAKA RIT ENKRAT SVOJO KAHLO NAJDE

 16. Anonimni pravi:
  3.7.13 ob 21.57

  Promocija-torej bo kmalu nova pesem ali koncert :)

 17. tanja pravi:
  4.7.13 ob 09.50

  sonček-užalila si me.Želim ti lep dan

 18. analitik pravi:
  4.7.13 ob 10.51

  Bravo Mitja, rešil si se histerične stare babe. Želim ti, da si najdeš 30 let mlajšo.

 19. Ivana pravi:
  4.7.13 ob 11.23

  V vsaki stvari je nekaj dobrega ji pa davka ne bo treba plačevati za izgubljena stanovanja.Ampak vseeno kaj pa če ni res...

 20. soncek pravi:
  4.7.13 ob 14.12

  Tanja sorry, ker sem prav alergicna na taksne lovace, kot je Helena. Tudi sama sem nastradala zaradi kes babnice, ki je samo iz egoizma in zaradi zelje po brezskrbnem zivljenju unicila naso druzino. Ex je zelo pozno ugotovil, da ga ima samo zaradi tega, ker ji je placeval luksuzna potovanja, kupil avto visokega cenovnega razreda in ta bumbar se ji zdaj odplacuje stanovanje, ki ga je vzel na hipoteko. Ljubezenske zgodbe je ze zdavnaj konec, njegov racun pa prazen.

 21. Pika pravi:
  4.7.13 ob 14.43

  Sonček, čeprav imam podobno zgodbo kot ti, pa za moževo prevaro ne obsojam ženske. Moški je sam odgovoren, on je uničil družino, ko je prevaral, saj je to počel zavestno. Življenje je pa itak krogotok in za zločinom vedno pride tudi kazen, tako, da ni panike.

 22. K'r en pravi:
  4.7.13 ob 15.17

  .... torej če ima denarne probleme bo prenehala redno dodajati botoks in silikone in umetne lase.
  Po starosti sodeč naj gre v penzijo in se preseli v enosobno stanovanje!

 23. Didi pravi:
  4.7.13 ob 22.19

  Saj ni, da bi se človek naslajal ob tuji nesreči, a grehi iz mladosti vedno čepijo nekje za vogalom in ko si star, eto ti njih, pa lop po sivi glavi!Niti botoks jih ne preslepi!

 24. Anonimni pravi:
  5.7.13 ob 00.15

  Star pregovor pravi: VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA - tako, da se tej Heleni, ki je pri tolikih samskih moških iskala in še rinila v poročenega moškega s tremi otroki
  To kar se ji zdaj dogaja je odgovor na poroko z ločenim (zaradi Helene) moškim.
  Njen sedanji mož bi se moral raje posvečati svojim otrokom iz prvega zakona.

 25. soncek pravi:
  5.7.13 ob 09.54

  Pika, nekateri moski so vecni lovci -samski, poroceni, v razmerjih..... Ce pa ti naletijo na pametno zensko, ki je zraven tega se nacelna in ni lahek plen, bo slej ko prej ugotovil, da je druzina najvec vredna in tako bi marsikateri zakon ostal cel. Tako pa se vedno najde kaksna, ki se hoce financno okoristiti na racun uspesnega dedca. Take bi strpala v zapor, da bi prisle k pameti.

 26. ej pravi:
  5.7.13 ob 11.47

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  ahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
  hahahahahahahahahahahaahahahhaahahhaha.

 27. takle mamo pravi:
  5.7.13 ob 13.56

  kurzomlat, za 1.razred osnovne šole si še kar dobro napisal.

 28. SREČKO pravi:
  5.7.13 ob 20.15

  SAJ SE JI PRAV GODI-POŽREŠNA BABA ....HOTELA JE BITI VEDNO NEKA DAMA ,PA NE SEŽE DO RAMEN PEVKAM NUŠI DRAŠČEK NUŠI DERENDA ITD.NAJ SE SKRIJE IN JIH POSLUŠA DA BO SLIŠALA PRAVO PETJE.ONA MISLI ČE VRŽE VEN JOŠKE IN RIT DA JE LEPA-FUJ TAKA NAČIČKANA BABA

 29. mitja pravi:
  5.7.13 ob 20.21

  DAJ NO SREČKO ŠE NE VEŠ KAJ JE BABA ME NUŠKA NE NUŠA AMPAK SALOME HA HA HA

 30. asi pravi:
  6.7.13 ob 07.57

  dol z BLAGNEČKO-še za komentarje je škoda besed...načičkana ,kičasta spaka

 31. takle mamo pravi:
  6.7.13 ob 13.26

  Kurzomlat, če je pa tako, potem pa oprosti.

 32. lojze pravi:
  8.7.13 ob 09.34

  dejte se mal pomirit babe lubosumne. Če ste zgubile deca ga niste zgubile zaradi druge ampak zaradi vas samih. Če tipu ni dolgčas v postelji in ga vsak dan ne napizdevate in včasih celo dobi kaj skuhanega za pojest že ne bo šel k drugi pa tudi če vam vmes skoči čez plot.
  Se vidi, da vas je dovolj veliko število takih, ki mislite, da boste zato, ker ste pri 18 izgledale dobro lahko tip obdržale brez dela kar do 90ga leta.
  POzabljate pa to, da "pleh" tipov zdrži dlje kot povprečen "pleh" ženske, kljub vsakodnevnemu voskanju, tako, da je treba še kaj zraven narediti. Še posebej če mislite igrati neko emancipirano žensko(kar je sodeč po današnjih babah to, da ne znate niti pralnega stroja prižgati obenem ste pa mojstrice pri zažiganju kosila). Take babe pa tip NE rabi, ker zna kosilo zažgat sam, enkrat na par mesecev pobarvano majico bo pa pač zamenjal z novo. Še vedno "ceneje" kot da gleda tako babo. Pa še vsak teden ma lahko drugo v postelji brez kančka slabe vesti.
  Kar se pa tiče njenih stanovanj...kupila jih je na vrhuncu njene kariere tako, da ni rabila nobenega ROPATI.
  Je pa več kot očitno spadala med tiste ženske, ki so znova in znova odpustile več kot očitno nesposobnemu tipu, ki ji je vmes zakockal vse.
  Pa grem stavit, da bo prej na zeleni veji kot pa ta njen "podjetnik".
  Prav tako kot bo prej vaš bivši našel novo babo, kot pa boste ve dojele, da mogoče tudi ve niste tako popolne kot si mislite pa čeprav vas je očka pri sedmih še zmeraj klical "princeska".