Kvak.com

Helena Blagne spregovorila o ločitvi

sobota, 24. avgust 2013
Helena Blagne, Mitja Zaman
Helena Blagne je za Radio Slovenija spregovorila o svoji ločitve od Mitje Zamana po 17 letih zakona. Pevka pravi, da bi se, če bi se morala odločati, zanj znova odločila, saj ima krasnega sina: " ... in tudi ni prav, da ti je žal, ker so to življenjske izkušnje. Obrneš nov list in greš naprej, seveda pa ti ni vseeno, to je del življenja ... Mislim, da sem že leta in leta vedela, da se bo to zgodilo." Helena, ki je pred kratkim praznovala abrahama, se sedaj veseli, kaj ji bo prinesla prihodnost, saj je dovolj dolgo vztrajala v zakonu, ki je ni osrečeval: "Vprašanje, ali sem jo vlekla predolgo, vendar mislim, da ima vsaka stvar svoj zakaj. Ko vidiš, da pihaš proti vetru in trošiš energijo za nekaj, kar ni več to, je bolje zaključiti, saj je škoda vsakega trenutka življenja ... Opazila sem, da se veliko ljudi boji raziti. Kaj bodo ljudje rekli, kako bom živel, veliko je razlogov … " (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Mimi pravi:
  24.8.13 ob 11.58

  Ej, Helenca, če nimaš več česa pokazat, se nehaj siliti v medije.

 2. Jooj pravi:
  24.8.13 ob 16.06

  To se je Heleni zato zgodilo, ker je rinila v poročenega Mitjo! Zakaj je morala poročiti moškega s tremi otroki ????
  Pri vseh takih pokvarjenih zadevah je slovenski pregovor: " VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA .."

 3. iča pravi:
  24.8.13 ob 18.56

  bila si prijateljica vedeževalca Denija -kaj sta oba padla v luknjo ----prav obema njej pa se je vrnilo kar je storila in vzela očeta trem otrokom -hudoba

 4. Boži pravi:
  24.8.13 ob 20.03

  Ko pogledam spored na Napovedniku, in ker je zraven še Kvak, da si preberem trače, pa potem vaše komentarje, se sprašujem kaj ste to zaeni ljudje, da ni stvari da je ne bi popljuvali. Same negativne misli in besede, pa naj bo Helena ali kdo drug, pa končno so to samo ljudje, kot vi in jaz, in danes se to lahko zgodi vam in meni....?

 5. II pravi:
  24.8.13 ob 20.31

  POTEM PA NE BERI TRAČEV ČE TI GRE NA ŽIVCE--PA POGLEJ SAMO SPORED -

 6. lui pravi:
  24.8.13 ob 22.05

  bravo II za dober komentar.

 7. mimi pravi:
  25.8.13 ob 00.00

  Boži se strinjam s tabo. Kaj hočeš, tako je. Pa tudi v vsakdanjem življenju, ima marsikdo, ki te niti ne pozna dobro marsikaj povedat o tebi... Najboljše je ignorirat, čeprav ni vedno tako enostavno. :)

 8. Ima Boga pravi:
  25.8.13 ob 09.00

  Helena, postala si stara in menopavzična. Blagor Mitji, ki se te je rešil. Upam, da bo našel lepo in mlado.

 9. Pepi pravi:
  25.8.13 ob 09.13

  Ima Boga, res je Bog, saj boš tudi ti star in tudi moški imajo menopavzo. Se kaže huje kot pri ženskah - useka jim na pamet.
  Če si pa ženska, potem pa res ne smeš dočakati petdesetih.

 10. jaz pravi:
  25.8.13 ob 16.35

  Vedno ima nekaj krasnega,prej je bil to Mitja sedaj ja sin ,za njim pa pride ljubimec ha ha ha.

 11. Didi pravi:
  25.8.13 ob 19.44

  Ko smo bili otroci, smo brali knjigo Buffalo Bill. Hudo napeto a besedni zaklad ubog, cca 300 besed in nič več. Ko berem tvoj komentar "jaz", kjer praviš, da je pri Heleni vse "krasno", sem se spomnila na to mojo otroško izkušnjo. Zdi se mi namreč, da je Helenin besedni zaklad tak, kot je bil v knjigi Buffalo Bill, zato je vse "krasno".

 12. seka pravi:
  26.8.13 ob 08.18

  Iskala bo moškega(če ga sploh bo)svojih let,torej tudi 50.letnika,ki ji bo kos.Le zakaj bi rinila,njej ni treba rinit,ker je še vedno jebuzovna in fejst baba.Je pa tolk ambiciozna in sposobna,da si bo zase in sinka že zaslužila za življenje,kot ga je navajena!

 13. nera pravi:
  26.8.13 ob 08.34

  enaga bogatega rusa si najdi

 14. Vida pravi:
  26.8.13 ob 12.32

  Ženska, sam ne ve, kaj bi rada. Dejstvo je,da včasih ga ni mogla prehvalit, kako je ah in dober mož.Bolana v glavi, ostal je brez kapitala, sedaj ji je odveč. Ampam
  k bo najdla hitro drugega!!!

 15. Ima Boga pravi:
  26.8.13 ob 17.11

  "Hvala Bogu, hvala zemlji, da sem se te končno znebu ...", tako pojejo Don Mentony Band v eni svoji pesmi. Pa še res je.

 16. Jooj pravi:
  26.8.13 ob 23.22

  nera, če bo Helena iskala bogatega rusa, mora dobiti takega, ki zelo slabo vidi, kajti rusinje s veliko lepše in še pametnejše kot ta umetna Helena!

 17. Anonimni pravi:
  6.9.13 ob 23.36

  Odgovor cisto na zacetku zgoraj komentatorju Jooj. Si zafrustriran debil, slep in kratkoumen. Nasedas vedno na isto sranje. Ce si dec, babe ne znas zadovoljit. Ce si baba si izkoriscana. Si za ustanovo zaprtega tipa s strokovno pomocjo. Ampak tukaj tablete ne pomagajo.

  Zamanec bo ze tretjic locen zdaj. In verjemi: vedno dec osvaja in poroci zensko. Nikoli obratno. Punca, zenska na nivoju si ne dovoli prvega koraka in tipa zapet, diva, dama, gospa z imenom, ki je tudi mocna blagovna znamka pri nas, Helena blagne, pa bo to zadnja na svetu naredila.