Kvak.com

Tekmovalka iz šova Gostilna išče šefa prepričala vrhunskega mojstra Janeza Bratovža

petek, 25. oktober 2013
Janez Bratovž, ki vodi eno najbolj vrhunskih slovenskih restavracij JB, je nekoč izjavil, da k sebi nikoli ne bi vzel nikogar iz šova Gostilna išče šefa. Potem pa ga je povsem presenetila Tinca Vomer, ki se je mnogi še spominjajo iz prve sezone šova. Tinca je namreč kot zmagovalka tekmovanja za najizvirnejši štajerski prigrizek za nagrado dobila 14-dnevno prakso pri Bratovžu. Mojster je bil nad njo navdušen: "Simpatična, pridna, zanesljiva, tudi zna nekaj … Mislim, da dol padeš. Jaz bi jo takoj vzel." Tinca pravi, da je bila praksa sanjska izkušnja, ki bi jo z veseljem ponovila: "Sama sicer želim razvijati družinski kmečki turizem, ki ima že zelo dolgo tradicijo, a se bom z veseljem še kdaj vrnila k Janezu." Bratovž pa dobrega mnenja sicer nima niti o tujih TV kuharjih: "V Angliji imaš 15 kuharjev, ki so boljši od Gordona Ramsaya, od Jamieja Oliverja pa sto, zato jih tudi nihče resno ne jemlje" (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  25.10.13 ob 12.46

  Od Bratoža jih je pa na milijone boljših. Si je pa znal dobro zlobirat tiste zvezdice v restavraciji. :)

 2. Seka pravi:
  25.10.13 ob 20.19

  Hrana je zelo dobra,ko pa dobiš račun te prime kakat,tko,da se poštenim ljudem tja res ne splača hodit. To je restavracija za lopove!

 3. Robert pravi:
  28.10.13 ob 20.34

  anonimni - nimaš pojma, JB restavracija je bila razglašena za eno izmed najboljših v evropi, je celo na višjem mestu od ramsey-eve restavracije.
  Saj je tudi od Ramsey-a vsaj 15 boljših kuharjev in vsaj 100 boljših od J.Oliver-ja.

 4. anonimna pravi:
  29.10.13 ob 08.31

  Ah,dajte no,ljudje so na robu revscine,vi pa se prepirate kdo je najboljsi kukar pa katera je najboljsa restavracija.Bog daj da se bomo imeli kaj za jest-pa se kako bomo veseli vsakega kroznikaa jote-ki je znana slovenska jed....pustimo kulinariko in bineta volcica -sefa modernih kuhinj-pa lacen gres domov....lepo vas prosim!!!!