Kvak.com

Jasna Kuljaj ne verjame v moškega za celo življenje

četrtek, 28. november 2013
Jasna Kuljaj, Senko Pličanič, Tadej Lango
Jasna Kuljaj očitno ne verjame v ljubezen, ki bi trajala do konca življenja. Pravi, da ji ljubezni sicer ne manjka, a je njen ljubezenski status trenutno zakompliciran - pa ne v smislu da bi bil on poročen, le da stvari niso najbolj dorečene. TV voditeljica ne verjame v princa na belem koncu za vse življenje: "Kaj je danes še večnega? Ljudje se poročajo, čez pet let pa se ločijo. Lahko povem, da zelo dvomim o ljubezni za celo življenje, k temu niti niti ne stremim. En moški za celo življenje? Ne! Ni neuspeh, če po nekaj letih nekje na poti spoznaš, da je stvar zvodenela, in greš naprej, v nove energije, in s kom drugim ponovno preživiš nekaj krasnih let. Ni cilj vsega, da smo skupaj za večno, temveč da se imamo tisti čas, ko smo skupaj, lepo. A ni tako?" Jasna, ki bo v kratkem na Planet TV vodila resničnostni šov Zmenek na slepo, je bila do nedavnega v zvezi s postavnim Tadejem Lango, povezovali pa so jo tudi z ministrom Pličaničem, a sta zvezo oba zanikala. Seveda ne izključuje trajnega odnosa, a ne za vsako ceno: "Lepo bi bilo, če bi bil trajen, a če dva spoznata, da nista več za skupaj, da med njima ni več iskric in zaupanja, naj to rešita čim bolj mirno in tako, da otrok ne trpi. To pomeni, da ni hujskanja, da otrok razume, da sta med staršema še vedno spoštovanje in ljubezen, le ne taka v romantičnem smislu, in da to ni neuspeh. Veliko otrok poznam, ki bolje živijo med dvema ločenima in normalnima osebama kot s starši v istem stanovanju, ki se obmetavajo z zmerljivkami in je v zraku neprestano napetost." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Seka pravi:
  29.11.13 ob 21.25

  Prav ima.Saj ne menjavamo moških zanalašč,ampak z razlogom,da nam bo bolje,da se spet počutimo ljubljene in zaželjene.Valda bomo menjale,če nismo zadovoljne s partnerjem doma.

 2. Mia pravi:
  30.11.13 ob 18.38

  No ja, ne bi tako posploševala. Nekateri so skupaj za vedno in se imajo fajn.

 3. soncek pravi:
  30.11.13 ob 19.22

  Jasna ima se kako zelo prav. Vedno znova se sprasujem kje so ta pravi moski, ki znajo ravnati z zenskami, ki so dobri ocetje, ki dajo druzini oporo, zavetje in pomoc. Kje se je izgubila ta moskost in zakaj so vedno bolj pozensceni, zenske pa so prisiljene igrati otrokom dve vlogi - oceta in matere, ker le ti prevzemajo pasivno vlogo v druzini in v druzbi nasploh. To ne velja za vse, ampak skoraj za vso slovensko mosko populacijo.

 4. Anonimni pravi:
  1.12.13 ob 10.18

  Jasna pravega ga ne bo našla nikoli. Je preveč zaljubljena vase.

 5. kenzo pravi:
  1.12.13 ob 10.22

  Sonček, odgovor se ponuja kot na dlani. Spremenile ste se ve ženske, ker ne igrate več ženske vloge, ampak ste ratale preklete zoprne feministke.

 6. joj pravi:
  1.12.13 ob 14.23

  Madona,ta Jasna pa zelo slabo zgleda za njena leta.Ti Cimerotiči in podobni tički,so pustili sledove.

 7. Anonimni pravi:
  1.12.13 ob 16.13

  Jasna zelo dobro zgleda za svoja leta. Če hočeš človeka prikazat "grdega", lahko najdeš grdo sliko tudi od še večje lepotice. To je znana metoda, kako se v medijih predstavlja ljudi, ki jih je treba "nabit".

 8. eva pravi:
  22.1.14 ob 19.54

  Jasna je lepa ženska, le kičasto jo naštimajo, neglede na katerem kanalu je.:)