Kvak.com

Mitja Humar in punca sta oba brez službe, a še vedno preživita družino - in celo gradita hišo!

ponedeljek, 9. december 2013
Mitja Humar, Gostilna išče šefa
Tik preden je Mitja Humar vstopil v resničnostni šov Gostilna išče šefa, je dal odpoved v svoji službi, v kateri ni bil zadovoljen. Njegov delodajalec je namreč kršil pogodbo in mu izplačeval mnogo nižje zneske, kot je bilo dogovorjeno. Mitja je zato raje dal odpoved, kot da bi hodil v službo, kjer se je počutil opeharjenega. A ker je bil zaposlen le za krajši čas, je bil do nadomestila upravičen le za tri mesece, kar pa je decembra poteklo. Naneslo je, da sta tako Mitja kot njegova punca, s katero imata tudi otroka, sedaj brezposelna, a se še vedno znajdeta, poskrbita za družino in še vedno gradita tudi svojo hišo. Nadebudni kuhar pa upa tudi, da bo zaradi prepoznavnosti v šovu hitro dobil novo zaposlitev. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. primorka pravi:
  9.12.13 ob 08.57

  naj jima uspe SREČNO

 2. Pika pravi:
  9.12.13 ob 09.32

  Saj ga bo Marko Jaušnik zaposlil. Nič kolikokrat je navedel, da bi takega delavca imel v svoji ekipi. Fant si je z svojo aroganco in neumestnimi komentarji naredil medvedjo uslugo. Sicer pa vse dobro Mitji in družinici

 3. štajerka pravi:
  10.12.13 ob 10.06

  Mitja za mene si bil najboljši.Žal mi je da si mogel ven.Upam da boš z tvojim znanjem hitro našel službo in boš zaživel znova.

 4. nn pravi:
  10.12.13 ob 13.07

  Če lahko dva brezposelna gradita hišo potem ni pri nas nobene krize,da je pa dober kuhar pa ni dvoma.

 5. nera pravi:
  11.12.13 ob 07.09

  kak je to možno da gradiš hišo nimaš zaposlitve, edino iz črnega fonda

 6. ag pravi:
  11.12.13 ob 08.17

  Pavčnik ga naj vzame, ko ga je tako hvalil....Mitja dragi poleg znanja je potreben pri DELODAJALCU tudi karakter. Ga ti imaš?