Kvak.com

Damjan Murko - mu bo žena prepovedala slikanje za koledar?

sreda, 11. december 2013
Damjan Murko, Maja Žilavec Murko
Damjan Murko je zopet izdal svoj mega priljubljeni koledar, čeprav ga je žena Maja od tega želela na vsak način odvrniti. V prvih tednih je slovenski slavček uspel prodati kar tri tisoč izvodov koledarja in bil tik na tem, da naroči še njegov tretji ponatis. A Maja je imela druge načrte: kar sama je poklicala fotografa Bojana Mihaliča in mu naročila ustavitev ponatisa ter umik vseh dosedanjih koledarjev iz prodaje. Menda je sita tega, da jo vsi poznajo in da v trgovino ne more v navadni trenirki in brez ličil. A v gospodinjstvu Murko je očitno Damjan tisti, ki na koncu vedno doseže svoje: "Dragi moji, ne pozabiti na to, da vas vroči Murko še zmeraj čaka, zato hitro po nov koledar. Ženo bom pa pomiril, vsaj takrat, ko bova konec leta ali v začetku naslednjega potegnila črtno pod zaslužkom koledarja in si bova najverjetneje privoščila kak oddih daleč vstran od vsega." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Seka pravi:
  11.12.13 ob 13.50

  Tale Murko je bil in vedno bo OSEL!Pa tisti,ki kupijo ta koledar so tudi osli!

 2. Pepi pravi:
  11.12.13 ob 16.38

  Če bi bila njegova žena, sem raje doma celo leto, kot da možu dovolim objaviti tak koledar. Sicer se pa jaz čezenj ne pritožujem. Sem se vsaj dobro narežala butastemu poziranju.

 3. IDA pravi:
  11.12.13 ob 20.13

  Koledar je res zelo neokusen.Toda saj to ni prva Murkova neumnost. Saj on vendar živi od tega, da se izpostavlja na naj bolj primitiven način. Spomnimo se njegovih primitivnih svetovanj o spolnosti,masiranju itd. Žena je vendar vedela zato in tudi to,da od tega živi.Tudi sama se je rada izpostavljala v medijih. Otroka bo nekoč res sram.Pastorka je verjetno že sedaj.

 4. Stane pravi:
  12.12.13 ob 11.32

  Tale MURKO je pa res en BUTL!!!!!

 5. nn pravi:
  12.12.13 ob 14.48

  Ah ni butl,butli smo mi,ki ga gledamo pa komentiramo,se jezimo itd.