Kvak.com

Tjaša Kokalj spet v objemu bivšega

ponedeljek, 24. februar 2014
Tjaša Kokalj, Klemen Jerala
Tjaša Kokalj se je pred letom in pol razšla z dolgoletnim fantom, s katerim je bila skupaj od svojega 16. leta. A očitno je bila ljubezen med njima premočen magnet in dala sta si še eno priložnost. Njen izbranec je tako znova Klemen Jerala, sicer avtomehanik iz Škofje Loke. Tjaša pa sicer ni zadovoljna, da mediji preveč vedo o njenem zasebnem življenju, a odkar je vodila resničnostni šov TOP 4, se je zanimanje zanjo povečalo. Ker sama dela kot modna novinarka, njeni sodelavci pa so prav tako številni novinarji, pa priznava, da " ... jim pogosto zaupam preveč."  (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. emzo pravi:
  24.2.14 ob 14.34

  Kako je spet enkrat po dolgem času lepo slišati, da se vsaj še nekdo ukvarja s poštenim poklicem (avtomehanik), ne pa vsa ta snobovska zdruzasta estradna scena,zaljubljena samo vase.

 2. Anonimni pravi:
  24.2.14 ob 15.50

  Joj fant,nič ne daš nase.Punca te pusti,gre v objem drugega in ko vidi ,da to ni to se vrne nazaj v tvoj objem.Jaz neb bi bil vanjo siguren,to ti lahko dela celo življenje.Jaz jo neb vzel nazaj,pa če bi bila zlata.Afna sama seb všeč pa vsa umetna.

 3. Seka pravi:
  24.2.14 ob 17.08

  Samo onadva vesta,kaj in kako bosta naredila glede njune ljubezni.Tudi,če gresta spet narazen,bosta sama nosila posledice...

 4. nera pravi:
  24.2.14 ob 17.55

  kak je tečna ta baba..

 5. nn pravi:
  24.2.14 ob 18.46

  kura prfuknjena,sam sebi je lepa,vsa je umetna,pa zafnana.jaz bi ji dal brco,ne pa da bi jo nazaj vzel.kaj je hotla probat še druge kako sexajo,sedaj se je pa vrnila nazaj k njemu,zgleda da je on najboljši.

 6. Pipi pravi:
  24.2.14 ob 20.10

  Pa Nera tudi.