Kvak.com

Mišičnjak Andrej Milutinovič obožuje svojega Ronnieja

četrtek, 27. februar 2014
Osebni trener Andrej Milutinovič ima psa Ronnieja, ki je pravo nasprotje njegove pojave: medtem ko je Andrej pravi silak, je Ronnie majhen kuža. V prvi oddaji Sladko življenje je Andrej gledalce povsem razorožil - pa ne s svojimi mišicami, ampak s svojimi pogovori z Ronniejem ... med drugim mu pove tudi, da mora za zajtrk pojesti dovolj vlaknin, da bo lahko kakal. (vir: Planet TV)
Komentarji:
 1. Seka pravi:
  28.2.14 ob 08.28

  Mehka dušica tale mišičnjak Andrej.Ko sem ga gledala,kako lepo ravna s svojim Ronijem,se mi pojavil nasmeh.Sigurno bo dober očka!

 2. Miha pravi:
  28.2.14 ob 14.09

  Zelo srčkano. Jaz imam čivavo in črno muco, ki je prišla k hiši sama. Ko sem jo peljal sterilizirati so me vprašali kakšne pasme je, pa sem jim rekel, da je izbeglica. To je bilo smeha. Kuža ima 7 let, muca pa 12 let, sta pa taka prijatelja, da to ni za povedati. Toliko kolikor ti da žival ti ne more dati noben človek, se strinjam z Andrejem. Res srčkano. Veliko veselja ti želim s tvojim kužkom Andrej in pa veliko uspeha pri tvojem delu.

 3. nera pravi:
  1.3.14 ob 06.59

  ta je malo čuden---

 4. Anonimni pravi:
  1.3.14 ob 14.27

  Ha, ha, ha...pes na kuhinjskem pultu....Nagravzno. Da ne bo " misicnjak" dobil glist!

 5. Pepi pravi:
  1.3.14 ob 16.39

  Res sta kontrastna. Ej, pes je luštkan za pojest. Mišičnjaki mi pa niso preveč všeč - po videzu. Domačo psi imajo zelo težko gliste. Več svinjarije dobite na nakupovalnem vozičku, kot da vas pes poljubčka.

 6. Didi pravi:
  2.3.14 ob 11.30

  Meni se pri teh mišičnjakih vedno zdi, da so nekako fizično neproporcionalni. Imajo premajhne glave za takšna telesa.

 7. Anonimni pravi:
  4.3.14 ob 11.23

  Patetično. njegove mišice in njegova anga rit pod tušem. Naj se nag slika za kakšno porno revijo, pa bo.