Kvak.com

Werner bo peljal 150 otrok na morje!

nedelja, 2. marec 2014
Werner, Silvo Bezjak, Enes Musić
Werner in promotor Silvo Bezjak sta združila moči za dobrodelni projekt Podarimo nasmeh na otroški obraz, v okviru katerega bosta 150 otrok iz socialno ogroženih družin peljala na izlet na morje. Za hrano in pijačo bo poskrbel še en dobrodelnež, in sicer Enes Musić iz picerije Ham Ham, strokovno pomoč pa so ponudili vzgojitelji večih zavodov. Stroške prevoza bo kril Werner iz svojega žepa: "Prišel je čas, ko je zaradi splošne situacije v Sloveniji prav oziroma celo treba, da delček pomoči primakne vsak, ki lahko in ki je pripravljen." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. brinetka pravi:
  3.3.14 ob 11.18

  Na koncu ne šteje, kako dober pevec ali (samo) promotor si, ampak koliko si človek .
  Bravo, Werner.

 2. Laureas pravi:
  3.3.14 ob 12.20

  joj prosim te, večje promocije pa še ne. Sem delal kot študent na blagajni v trgovini, kamor je redno zahajal tudi Werner, pa nikoli niti pozdravil ni. Zagledan vase, da te kap

 3. Pepi pravi:
  3.3.14 ob 16.52

  Briga me, kakšen je. Ni moj tip. Ampak izredno sem vesela za otroke. Pa naj še drugi "normalni" kaj takega naredijo. Jih ni, kajne. Le zakaj. Ker niso niti take samopromocije sposobni. Je treba nekaj iz svojega žepa dati. Oni pa se raje v sponzoeskih avtih vozijo ... Seveda tukaj ne mislim na tiste, ki tudi delate v dobrobit drugih. Predvsem tiste, ki se nočete izpostavljati.

 4. heh pravi:
  3.3.14 ob 18.34

  A kazen je že plačal al se še zmeraj na druge zgovarja?
  Samopromocijski težak.

 5. Anonimni pravi:
  3.3.14 ob 20.02

  Samopromocija gor al dol, bogi otroci gredo na morje,kar je najpomembnejše,se vam ne zdi??Sam pjuvat znate po drugih.

 6. heh pravi:
  4.3.14 ob 00.16

  To je zame samo še en dokaz, da nimamo socialne države.
  Nekaj 10 let nazaj je bilo za take otroke poskrbljeno...danes bomo očitno morali zanje kljub davkom poskrbeti sami.
  Obenem bomo pa očitno prisiljeni kupovati CDje "pevcev" zato, da bo na koncu nekdo organiziral izlete.
  Lepa gesta ampak me ne spravlja v prav nič boljšo voljo.

 7. Viny pravi:
  4.3.14 ob 11.02

  Ja..ja...ko je cela Slovenija bila v žledu, pa je objavljal slike iz Maldivov....nekaj moraš narediti, ja, da si opereš ime.

 8. Anonimni pravi:
  4.3.14 ob 11.20

  In kaj potem če je bil na Maldivih? Saj ni on spravil Slovenije v žled. Niti nidržava,da bi MORAL nujno nekja anredit glede tega. Če kaj anredi v dobrodelne namene, je to stvar njegove dobre volje.
  Me zanima koliko "dobrih del" sicer naredijo ljudje, ki so letos ožledeli v osrednji Sloveniji, v neposredni bližini Ljubljane.Briga njih za ostalo periferijo, ki se nenehno sooča za raznimi naravnimi in socialnimi katastrofami! Zdaj, p trweh dneh brez elektrike, so mogoče malo spremenili fokus. Tako kot Američani, dokler se jim ni zgodil 9/11 so bili brezčutni do drugih.
  Skratka, bodite veseli, da ljduje kot je Werner, še kaj naredijo za druge. Če vas motijo njegovi Maldivi, pa s tem samo kažete svojo foušijo in mentalno omejenost.
  Smiselno je pričakovat, da bo nekdo nekomu pomagal. Da se bo cel svet ustavl, ko se bo nekdo znašel v stiski tega ni. Kdor je že kdaj bi v stiski, ve kaj mislim.

 9. Lejy pravi:
  4.3.14 ob 11.58

  Bravo Anonimni!! Viny, daj zaupaj nam, kaj pa ti narediš za boge ljudi in kako jim pomagaš... Ne morem vrjet, kakšni komentarji.

 10. heh pravi:
  5.3.14 ob 15.52

  Mene moti njegova "muzika".
  Če bi nehal to sranje ven dajat bi ga takoj podprl kot ambasadorja za dobrodelnost. Ko govori je zelo prijazen ampak oprostite...samo zaradi tega ga pa jaz kot pevca ne mislim podpirat niti tretirat kot takega.
  Zame je Murko z naglasom.