Kvak.com

Damjan Murko - imel bo koncert brez gostov!

sreda, 2. april 2014
Damjan Murko
Zadnja leta se je na slovenski glasbeni sceni razpasel trend, da ima vsak izvajalec na koncertu še malo četico posebnih gostov, Damjan Murko pa se bo ob 12. obletnici svoje pevske kariere temu pogumno odrekel. Slovenski slavček namreč 12. aprila na Ptuju pripravlja intimen koncert, na katerem bo v ospredju prav njegova glasba. Sicer pa se marsikdo sprašuje, kjer Murko sploh nastopa, saj ga na javne prireditve ravno ne vabijo množično. Kljub temu slavček trdi, da je zelo iskan: "Sezona prireditev na prostem se je zdaj komaj odprla, pri tem mislim predvsem na veselice in jih imam v poletnem času že kar nekaj. A priznam, da je moja prioriteta nastopati na dekliščinah, fantovščinah in na rojstnih dneh. Zakaj pa ne, ljudje se ob liku Damjan Murko zabavajo, tako z veseljem delam povsod in dokler ni ogroženo moje dostojanstvo." (vir: podalpami.si)
Komentarji:
  1. Seka pravi:
    3.4.14 ob 08.11

    Murko,ali ti sploh veš kaj je to dostojanstvo?Cela slovenija se ti posmehuje,plačujejo ti,da se lahko norčujejo iz tebe in tvojega bednega petja.Res si dostojanstven dokler ti pade malo ušivih centkov...

  2. mira pravi:
    3.4.14 ob 13.07

    Njega povabijo predvsem na zabave, kjer se potem norčujejo iz njega.Tudi slikajo se z njim.Potem pa razkazujejo posnetke in se zabavajo. On na ta račun služi. Sicer je to ponižajoče za njega in družino. Tako se preživlja.Žal!