Kvak.com

Zala Đurić Ribič s svojimi prihranki do stanovanja na Manhattnu"

četrtek, 1. maj 2014
Zala Đurić Ribič, Branko Đurić Ribič, Tanja Ribič
Zala Đurić Ribič se bo med poletnimi počitnicami čisto sama odpravila v New York, kjer bo hodila v igralsko šolo. Mladoletna hči Branka Đurića In Tanje Ribič je delala že kot igralka, pevka, športnica in manekenka, da pa bi si lahko privoščila letalsko karto do Amerike in najem stanovanja v dragem Manhattnu, je za to pridno hranila denar od svojih nastopov in dela kot gimnastična sodnica. (vir: Lady)
Komentarji:
 1. nn pravi:
  1.5.14 ob 17.04

  Najbrž ja.

 2. gustl pravi:
  1.5.14 ob 17.07

  Je pa šparovna tale mala bosančica.

 3. bejba pravi:
  1.5.14 ob 17.50

  Noja, ko je tak sposobna naj pa še nam pove kako prišparati,
  od 560eur mesečno ali pa onim z še z manj eur.

 4. llll pravi:
  1.5.14 ob 19.24

  Le kako je možno toliko prihraniti pri sedemnajstih?

 5. nekdo pravi:
  1.5.14 ob 21.30

  neverjetno, da bodo tok mlado smrklo samo pustil v ameriko, kera neodgovornost. pa tud če bo takrat že stara 18. pa lahko bi vedel, da bo hotla bit igralka, ma spomanjkanje domišljije.

 6. pik pravi:
  1.5.14 ob 22.21

  jao same bučke prodajate folku...dj ta tamala se nj mal na realna tla postav, ker jo bo 1x sam zabil ob tla

 7. nera pravi:
  2.5.14 ob 06.32

  brad in angelina financirata

 8. pupa pravi:
  2.5.14 ob 08.43

  mogoče bo čevape patentirala tam pa obogatela

 9. Anonimni pravi:
  2.5.14 ob 11.52

  spet en multitalent, ki misli da obvlada vse ker je otrok znanih staršev (znanih v narekovaju), po drugi strani pa je verjetno delala toliko stavri zato ker nikjer ni uspela

 10. Anonimni pravi:
  2.5.14 ob 12.08

  To je pa nelogično, da je pri 17 letih zaslužila toliko prihrankov?
  Če ta Zala ne bi bila namazana, izgleda kot en fant.

 11. Didi pravi:
  2.5.14 ob 18.44

  Mala ni nič kriva. Starša naj molita, da se bo vse dobro izteklo. Časa za razmislek bosta imela dovolj, upajmo, da ne bo prepozno.

 12. Anonimni pravi:
  3.5.14 ob 03.14

  Slabše fotke pa tudi niste našli, kajne? Ne, ni tako grda. tisti, ki je izbiral fotko, je tako NESPOSOBEN. Vemo kako to delajo tabloidi in slovenksi foušljivi mediji. Če hočejo nekoga prikazt v negativni luči, se tudi najslabšo fotko izbere. S tem pa samo kažejo kako nesposobne fotografe imajo.

 13. nask pravi:
  3.5.14 ob 08.12

  kaj je plačevala davek ali je delala na črno

 14. nn pravi:
  3.5.14 ob 10.25

  Na fotki je res grda,upam ,da v resnici ni taka,sicer nebo uspela brez plastike.

 15. Anonimni pravi:
  3.5.14 ob 15.14

  Saj to je samo najemnina čez poletje in letalska karta. Ne bo si kupila stanovnaje v NY. Igralski tečaj bo očitno finnaciran iz drugih virov. Kako pa recimo slovenski študenti plačujejo celo leto najemnine v Ljubljani? Ja, nekateri TUDI delajo, prek študentskega servisa, ne na črno. Zala je za igralko ččisot dovolj lepa. Bolj je tukaj vprašanje koliko je nadarjena. Ampak z učenjem se da tudi to nadoknadit. Sicer pa ona pri njenih še en 18 v svojih anstopih deluje bolj resno in samozavestno kot Mišina hčerka pri 30+. Pa je tudi ona menda takoj po polnoletnosti šla delat in živet na svoje.

 16. hala pravi:
  3.5.14 ob 16.40

  Za "nekdo" : Halo, v Ameriki otroci gredo v šole po tisoče kilometrov stran od doma, pa še ne dopolnijo 18 let. Zakaj bi mogla pa ona ostat pri starših do 30.leta in jih molst za denar,tako kot vrjetno ti počneš... Sploh pa,komentar,da nima domišljije,ker si je izbrala igralski poklic...haloo??A je izbira poklica odvisna od domišljije ali je od želje,talenta,..itd??Kreten neumen

 17. Cinik pravi:
  3.5.14 ob 19.12

  "Lako je biti svetac, ako ti je Bog otac!"

  Da je z gimnastičnimi nastopi zaslužila za najem stanovanja na Manhattanu? Temu pa verjamem približno toliko, kot verjamem,da je JJ golfanje na Mauritiusu zaslužil s pisanjem knjig.

 18. Anonimni pravi:
  4.5.14 ob 00.11

  Cinik - gimnastična SODNICA piše. Nastopa kot pevka in že dolgo dela tudi pri modni agenciji.
  Pa nehajte bluzit. Kaj takšnega se na Manhattnu dobi že za 1350 dolarjev na mesec, torej okrog 1000 evrov. Če imaš recimo cimro, je še ceneje.
  http://www.rentmanhattan.com/index.cfm?page=details&id=17682
  1000 evrov ji menda ni problem prihranit, če njene vsakdanje stroške krijeta starša. Že honorar za sodelovanje v oddaji Sladko življenje se verjetno giblje okrog jurja.

 19. true pravi:
  6.5.14 ob 10.52

  obicna bosanka

 20. Anonimni pravi:
  6.5.14 ob 14.47

  o, kaksne bolane fore ima ta Ribićka. Le od kod denar mladoletnici? 35 let sem delala, dobro zaslužila, pa si ne bi mogla privoščiti niti sobe, kaj šele stanovanja na Manhattnu!Je pa ta tamala ena revca, da se (mora)tako meče ven!

 21. Ogabni ste pravi:
  6.5.14 ob 18.25

  Daj "Anonimni", kakšne kvasiš. Če si po 35 letih dela ne moreš privoščit plačilo najemnine za mesec ali dva, potem me res zanima kaj si delala 35 let. V Sloveniji cel kup študentov plačuje vsak mesec po 500 evrov najemnine, pa jih nihče ne vpraša od kod jim denar. V NY je pa malo dražje, zato pa si tam manj časa. Mater ste sami zafrustriranci in foušljivci tukaj gor. Ali sami socialci ali kaj? Bog ne daj da kdo kaj ima, pa kaj zasluži, prišpara.Gremo vsi jadikovat in tarnat, to nas bo res pripeljalo iz krize! In smo že ugotovili, da Zala DELA. Pa ni edina dijakinja, ki DELA. Da o študentih ne govorimo. Itak ap človek lažje prišpara ko živi pri starših, ko nima družine, lastnih otrok itd. Vi pa zdaj toplo vodo odkrivate, v resnici pa samo dokazujete s tem, da ste ene navadne lenobe, ki so bile pred polnoletnostjo brez vsakršnih delovnih navad, kaj šele da bi šli med počiticami kdaj kam delat! Aja, tisto kako zelo pridni in delavni so Slovenci,je pa očitno en anvaden jugo vic! Samo zabušavali bi, ap na dopuste hodili, pa tarnali kako ste bogi, ker si ne morete nič privoščit. Je treba DELAT! Ne tarnat! Pa ne mi govorit, da ni služb. Res je, ni rednih služb. Ampak marsikateri brezposelni raje nič ne dela kot da bi si s kakšnih občasnim delom kaj zaslužil. Potem pa smo tam kjer smo. Pa ko boste svoje otroke vzgajali, seveda dosti boljše in pametneje kot to počneta Tanja in Đuro, si zapomnite, da tisti, ki delajo pred polnoletnostjo, nikoli v lajfu ne bodo križem rok stali in čakali, da jim pade kaj z neba. Tisti, ki vedno samo čakajo, da jim drugi vse priskrbijo, bodo pa večni otroci še pri 30+. V hotelu mama.

 22. Anonimni pravi:
  7.5.14 ob 14.08

  Spoštovana ga."Ogabni Ste",ste velika nakladačica!Lahko ste celo Ribićka! Nakladajte še naprej in podpirajte take " lažnivce".
  Kaj sem delala, vas zanima? POučevanje odraslih - andragog in politolog sem po izobrazbi!Dovolj izobrazbe, žal pa premalo let, zaradi bolezni! Verjemite, da si kar tako res ne morem s pokojnino privoščiti najemnino na Manhattnu....Toliko, gospa "Ogabni ste".Pa lepo se imejte!

 23. Anonimni pravi:
  9.5.14 ob 00.01

  Zala je še najstnica. Nima svoje družine, ne plačuje najemnine, živi doma, vzdržujeta jo starša. Prav in lepo je, da tudi pri teh letih že služi svoj dena in da se uči varčevat!
  Osebne zgodbe tisočinenega drugega Slovenca, ki se primerja z njo, me ne zanimajo. Pa tudi če bi ji starša vse plačala. Pa kaj! Dejstvo pa je, da je za sodelovanje v oddaji Sladko življenje po tarifi, ki je veljala za vse sodelujoče znane obraze, zaslužila okrog jurja. Pa Bog pomagaj, če upokojenci en morete parirat najstnicam. Tudi jaz jim ne morem niti moja mama upokojenka. Ampak če JAZ z družino ne morem, še en pomeni,d a NIHČE ne more ali da se ne da. V času študija smo pa tudi mi morali mesečno "pričarat" po 500 evrov za stroške bivanja v Ljubljani, kjer takrat prostih mest v študentu ni bilo. Pa še vsi so hotlei polletno najemnino. In ne govorit, da se ne da, ker 70% takratnih študentov je to MORALO!! In v NY je pdoobnih zgodb na tisoče!

 24. Anonimni pravi:
  9.5.14 ob 00.10

  Nisem nobena Ribička, mi gre pa nekam slovenska foušljivost. Ko zmanjka argumentov, začnete pa sikat po eni najstnici, da je bosančica. Da vas ni sram. Ja, hudo je, eni živijo v revščini, eni ne morejo itd. kdo drug pa lahko. In kaj potem?? Ene ženske so študrale pravo, ekonomijo, naredile hude kariere, ene pa nimajo za burek. Ene so se bogato poročile, druge so ostale samske. Tako se ta svet vrti. Nikoli za vse v isto smer in nikoli za vse enako hitro. Prej kot se boste s tem sprijaznili, bolje za vas. Očitno je bil študij andragogije neučinkovit. Današnjim študentom bi rekli, da si s politologijo in andragogijo že vnaprej kupijo rezervacijo na zavodu za zaposlovanje. Torej, bodite srečni,da ste s to izobrazbo sploh imeli službo. Marsikateri politolog in andragog je danes brez službe.

 25. kiki pravi:
  9.5.14 ob 15.27

  Tudi bosančice poznajo denar in znajo šparat.

 26. Ecka pravi:
  9.5.14 ob 15.43

  Če Zala nebi bila iz te družine,jo nihče nebi niti povohal,kaj šele porival dalje v ta šou_biznis.Njeno petje je čist povprečno,zunanjost pa res mal čuknuta.Bosanska in pika.Tanja se lohka naprdne in cvilčka,njena hči je grda.

 27. teram ovce pravi:
  10.5.14 ob 09.56

  Se popolnoma strinjam z zgornjim komentarjem.

 28. Anonimni pravi:
  11.5.14 ob 07.57

  Ta je delala ko manekenka?????????

 29. Psiholog pravi:
  13.5.14 ob 10.46

  Zala je nastopila v oddaji MOja Slovenija kot znana Slovenka!? Povejte mi, dragi Slovenci, od kod je ona znana in kaj je naredila za Slovenijo, da bi bila znana??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????

 30. stupid women pravi:
  10.8.14 ob 19.35

  Zala je luštna in tudi pametna punca. Res je trenutno na Manhattnu, vendar 'živi' pri prijateljih. In tam bo en mesec. Toliko. Boste zdaj držale jezik za zobmi, nevoščljivke???