Kvak.com

Tinkara Kovač: "Komu koristi, da Slovenec Slovenca živega odira?"

petek, 2. maj 2014
Tinkara Kovač te dni z ekipo pripravlja svoj evrovizijski nastop, ki bo 8. maja, nastopila pa bo 14  oz predzadnja po vrsti. Pevka je strnila vtise o dogajanju v danski prestolnici in se pri tem obregnila ob razliko med tamkajšnjimi in slovenskimi mediji ter negativnimi komentatorji: "V teh dneh sem imela veliko intervjujev. Z ekipo smo na nogah in v pogonu 'non stop'. Novinarji so zelo pripravljeni, prijazni, izobraženi in o meni osebno in o nas vedo veliko. Predvsem pa so pozitivni do mene, ekipe in Slovenije. Zakaj in čemu je potrebno, da berem samo v naših, domačih medijih tako bizarne članke o nas in patološke komentarje? Komu koristi, da Slovenec Slovenca živega odira? Danci pravijo in na veliko zapišejo, da so najbolj srečen narod. Žalostno je gledati in brati tako Slovenijo ... Pa vam vseeno želimo lep dan." Sicer pa je Tinkara že izvedla prvo vajo in se z ekipo pripravlja na drugo, na kateri nameravajo svoj nastop še izboljšati. (vir: rtvslo.si)
Komentarji:
 1. Ivana pravi:
  3.5.14 ob 13.08

  Prav imaš nikomur pa načeloma to vsi vemo,pa kljub vsemu radi pljuvamo in kritiziramo svojega.Pa ni važno zakaj se gre,že v domačih hišah je sosedov otrok bolj bister kot domač.To je ena velika napaka v glavah Slovencev....

 2. Anonimni pravi:
  3.5.14 ob 14.33

  That's show business, draga Tinkara. Frulo pa bi lahko res spravla v predal, ker je tečna.

 3. nn pravi:
  3.5.14 ob 16.02

  Jezik za zobe,bomo vidli katero mesto bo njeno.

 4. Vid pravi:
  3.5.14 ob 17.32

  pljuvajo prebivalci južnih korenin in s tem podpihujejo svoj nacionalizem in sovraštvo do vsega kar je slovensko.

  Pljuvajo pa tudi tisti ki nimajo pojma o glasbi in poslušajo pofl od glasbe in cigumigu.
  Očitno še noben ni slišal za svetovno znano skupino Jethro Tull , kjer ima pevec frulo.

 5. Anonimni pravi:
  3.5.14 ob 17.55

  Vid, ti pa si res vseveden. Se vidi v temi o Zali Ribič, ki je, mimogrede bolj Slovenka kot kaj drugega, kdo kaj podpihuje v Sloveniji. Primitivnost ne izbira po naciji. Dejstvo, da je nekdo čistokrvni Slvoenec, ga še ne naredi ne pametnega ne glasbenega strokovnjaka. tudi čez Tinkaro ima marsikateri Slovenec marsiakj za povedat. Ampak na Emi so glasovlai kakor pač so, ker pevka konkurenčne skupine jim pa res ni bila po godu. Za tinkaro pa nekateri tudi niso čist zihr, ker pogosto poje v italijanščini in ima temne lase. Še dobro, da ne hodi v solarij. Slovenska arijska rasa tega ne bi prenesla.Toliko o primitivnosti v Sloveniji.

 6. Didi pravi:
  3.5.14 ob 18.47

  Anonimni, dobro si mu povedal.

 7. Cinik pravi:
  3.5.14 ob 19.05

  Po 15 letih na glasbeni sceni bi človek pričakoval, da bo v "tujino" priderla s kakšnim svojim albumom. Ne pa da se šlepa na anahronistične propadle roza festivale, kamor se uvrsti izključno po delegatskem sistemu in kljub temu na koncu pristane na zadnjem ali predzadnjem mestu.

 8. Vid pravi:
  3.5.14 ob 19.16

  anonimni - pa kakšne bedarije ti pišeš ??? a sedaj ker ni zmagala Muff smo pa slovenci nacionalisti in primitivci ??? ravno tvoj komentar je tisto kar sem mislil povedat, če zmaga slovenka smo slovenci za nekatere nacionalisti in primitivci.

 9. Anonimni pravi:
  4.5.14 ob 00.13

  Sem Slovenec in nimam problemov ne s Tinkaro ne z Muff ne s ta malo od Tanje in Djurota. Opažam pa marsikaj v tej Sloveniji.

 10. Vid pravi:
  4.5.14 ob 10.40

  anonimni - ja potem pa ne piši bedarij, jaz isto nimam nobenih problemov z drugimi
  - moti me ko ljudje pišejo in komentirajo o stvareh ki nimajo pojma , meni je tudi bila od Muff skoraj malo bolj všeč kot pesem ki bi bila bolj primerna za na evrosong, dokler nisem slišal ene pesmi na radiju ki je bila skoraj ista kot tista od Muff in tudi drugi so ugotovili da je pesem delni plagiat, tako da še boljše da ni zmagala ker bi imeli samo težave.

 11. Vid pravi:
  4.5.14 ob 17.06

  Tisti ki pljuvate čez Tinkaro in njeno flavto( zgoraj sem se zmotil) si preberite o Ian Anderson-u mojster rock flavte - tako da vam ne bo čudno da je flavta v pesmi.

 12. Tinček pravi:
  4.5.14 ob 23.47

  Ta Tinkara je pa res ena koza na kubik. Berem v Vikendu pa kritizira Evrosong po dolgem in počez. Da ga nikdar in nikoli ni spremljala, ker je to festival pod njenim nivojem. Zakaj pa potem sodeluje na takem podnu??? Vsaj to bi lahko razložila kakšne koristi je zavohala? Kot bi zdaj kak kandidat za evroposlanca klamfal, da ga politika sploh ne zanima ampak kandidira kar tako, malo za hec. Itak je pa ta njena pesem tako dolgočasna, da več kot zadnje mesto res nima za pričakovat.