Kvak.com

Miha Šalehar o slovenskih zvezdnikih: vsak je lahko Mišo iz Bara

sobota, 3. maj 2014
Miha Šalehar, Vesna Janković, Sašo Radovič, Severina, Omar Naber, Slavoj Žižek, Mišo Stevanović
Miha Šalehar je prepričan, da si danes zvezdniki uporabe tega izraza ne zaslužijo. Nekoč so bili znani ljudje kot Marie Curie ali Kopernik, danes pa je znan nek Mišo iz Bara, ki je pravzaprav lahko kdorkoli, zato je ta oblika slave dosegljiva praktično vsakomur. Radijski voditelj z nabrušenim jezikom pravi: "Začneš hoditi na razne bankete, otvoritve ... Imeti moraš tudi primeren naziv –vižazistka, kihar, model, hostesa ... Ko fotografi nehajo vpraševati, kdo je ta punca z Omarjem, potem je slavna. Obstaja tudi bolj erotičen pristop – nekdo je slaven, ker je treniral Severino, drugi, ker hodi z Jankovićevo bivšo snaho. Imamo tudi spremljevalke poslovnežev s kontroliranim poreklom, na primer poslovneža Rajka Hrvatiča iz Kopra." (vir: Slovenske novice, Facebook)
Komentarji:
 1. lujz z ostarije pravi:
  3.5.14 ob 22.35

  Se res je. Nasa drzava premore vec zvezd ko vesolje. Mediji pa tud vsakogar razglasijo za zvezdo

 2. Ana pravi:
  4.5.14 ob 14.02

  Se strinjam - vsak,ki ga enkrat spusti ali obrne kuhalnico - je večja zvezda kot npr:Pavarotti:)

 3. veny pravi:
  4.5.14 ob 17.36

  Končno da nekdo tudi umno razmišlja!!! Ti , že deja yu osebki, preveč dušijo to javno slovensko sceno a mnoga pozitivna dejanja in zaslužni ljudje o katerih se bi dalo pisati…ostajajo vedno v ozadju!!!

 4. maršumaterinu pravi:
  5.5.14 ob 09.46

  nej grejo ti jabivetrići krompir sadit,
  ne pa da poprdevajo po tej lažisceni!

 5. gustl pravi:
  5.5.14 ob 15.44

  To so sami delomrzneži in samovšečneži,sedaj jih je za celo vojsko,delat se spravte,ne pa jajca očohavat.

 6. true pravi:
  6.5.14 ob 10.44

  umetne zvezde...

 7. slovenec pravi:
  13.5.14 ob 09.02

  vsi bivši jugo kritizirajo slo, nazaj v svojo domovino pa nočejo, ker nikjer nebi tako lepo živeli, tuki pa se kar množijo in vsi so neki pametni izobraženi bogati, ker vsak ič da službo iču, na oblasti so sami iči, zdaj pa krojijo usodo nam slovencem - beda od vlade, no ja saj tudi vslada je cela ičevičeva

 8. ččč pravi:
  19.7.14 ob 11.40

  Zelo modro razmišljanje gospoda Šaleharja. Sploh so njegovi komentarji zelo duhoviti in modri.Škoda , da ne piše več kolumnov v novice. Zaradi njega sem naročila ta časopis. Rada poslušam njegov Toplovod na radiju.