Kvak.com

Jerca Legan Cvikl iz Luksemburga v boj za urednico razvedrilnega programa nacionalne TV

sobota, 24. maj 2014
Jerca Legan Cvikl, Milan M. Cvikl
Pravkar se je končal razpis za mesto odgovornega urednika razvedrilnega programa Televizije Slovenija: med bolj znanimi prijavljenimi so Igor Pirkovič,Vanja Vardjan, Dijana Štraus Svetlik, Mario Galunič in precej nepričakovano tudi Jerca Legan Cvikl. Popularni Galunič se na mesto urednika prijavlja že drugič. Legan Cviklova je sicer znana kot žena politika Milana M. Cvikla, ki je trenutno član Evropskega računskega sodišča v Luksemburgu, na nacionalni televiziji pa je sodelovala kot novinarka oddaje Studio City. (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  24.5.14 ob 17.51

  Ta izraz mi je všeč, "znana je kot žena politika...". Res velik življenjski dosežek, pa še tu gre za reprizo (= druga žena).

  No, še dobro, da ne omenjajo da je "predavateljica" na ne-vem-kakšni "akademiji", kot smo njega dni lahko brali. Bi še kdo utegnil pogledati v COBISS in se nakrohotati!

 2. b2 pravi:
  25.5.14 ob 18.12

  A to je žena tistega prepisovalca, ki je večino prepisal iz wikipedije?

 3. Anonimni pravi:
  26.5.14 ob 03.17

  Haha, razvedrilni program, a ni to pod njenim nivojem? Če me spomin ne vara, jo je Mišika odj... že pred leti, ko si je hotela na TV omislit neko oddajo o tračih. Ne vem če je bila oddaja vsega skupaj na sporedu več kot enkrat ali dvakrat. To so pa tudi vse njene izkušnje z ravedrilnim programom na TV.

 4. Anonimni pravi:
  26.5.14 ob 09.56

  cviklovka še vedno misli,
  da vsak njen prdec
  dišipo
  vijolcah-
  uboga.

 5. Anonimni pravi:
  26.5.14 ob 18.28

  miss razdiralk tujih zakonov

 6. irci pravi:
  28.5.14 ob 09.04

  ostani tam kjer si. te nič ne pogrešamo.