Kvak.com

Daša Gradišek in Rado Mulej sta noro zaljubljena

četrtek, 5. junij 2014
Daša Gradišek, Rado Mulej, Znan obraz ima svoj glas
Daša Gradišek je več let s partnerjem preživela v Švici, a se je izkazalo, da je njeno življenje vse prej kot pravljično. Po koncu zveze se je vrnila v Slovenijo, kjer jo je javnost spoznala šele z nastopanjem v glasbenem resničnostnem šovu Znan obraz ima svoj glas. Igralec in frizer, nekaj časa celo gostinec Rado Mulej je znan po tem, da je omrežil že marsikatero slovensko lepotico, a nobena zveza ni trajala. Tokrat je prepričan, da bo, saj se ob Daši počuti povsem drugače kot pri drugih, medtem ko ona zatrjuje, da Rado v resnici ni tak kot ga vidijo drugi. Zaljubljenca sta očitno še v začetnih medenih tednih, saj svojo srečo nadvse radodarno delita z mediji ... (vir: Lea, Svet24, 24ur.com)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  7.6.14 ob 00.28

  Sta glih za skupaj. Ona ima za sabo nage fotke za Playboy, ki jih je zdaj prepovedala objavljat na internetu, propadli zakon z bogatim švicarskim lepotnim kirurgom in bogsigavedi še kaj. Rado Mulej je pa obvohal že vse, kar leze in gre.

 2. Leopard pravi:
  10.6.14 ob 17.37

  Naj se imajo ljudje radi in NAJ TRAJA LJUBEZEN! Lepo je ljubiti, še lepše pa je ljubljen biti......Mislim, a to pove vse! Politiki se grizejo, pametni ljudje pa se ljubijo!

 3. Anonimni pravi:
  13.6.14 ob 17.29

  Rado Mulej pač rad širi ljubezen :)
  To že stric google ve. Je skor na vsaki fotki isti, kakšno bejbo tišči k sebi, pa s poljubljanjem jo posiljuje.