Kvak.com

Ula Furlan blestela, njen sovoditelj pa je menda nevzdržen za oči in ušesa

četrtek, 5. junij 2014
Ula Furlan, Boštjan Klun, Tomaž Mihelič
Tomaž Mihelič očitno ni največji oboževalec Boštjan Kluna. Primorski voditelj na novinarja, sicer bolj znanega kot Marlenno iz skupine Sestre, na koncertu na Kongresnem trgu, kjer so glasbeniki z nastopi zbirali enar za žrtve poplav na Balkanu, ni naredil vtisa, še več: sovoditeljici Uli Furlan je takole polaskal, v vodenju bistveno izkušenejšega Kluna pa spljuval: "Ti si blestela, tvoj voditelj pa žal … uffff! Ne vem, kdo je njemu rekel, da je za pred kamero. Nevzdržno za oči in ušesa. Tebi pa poklon za improvizacijo, saj so bile razmere za vodenje sila nehvaležne." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  6.6.14 ob 07.08

  ufff,
  a se še spomnš,
  ulalla.
  kao sva skupi
  lulala?

 2. Deja pravi:
  6.6.14 ob 22.40

  Pa ti Anonimni, res nič bolj pametnega ne spraviš skupaj, kot da prepisuješ to lulanje? To smo že prebrali, bodi bolj izviren in ne plonkar.

 3. Anonimni pravi:
  7.6.14 ob 00.26

  Marlena itak ni kredibilna ali kredibilen. To so vse veze in poznanstva. Če se oni med seboj ne bodo pohvalili, kdo jih pa bo. Za takšne osebe kot je Ula se bodo vedno našli lobisti, ki bodo naredili vse, da v medijih prek tega lai onega perejo in peglajo njeno ime.
  Boštjan je dober voditelj, vsaj tresavice nima. Meni osebno je njegov primorski dialekt veliko bolj simpatičen kot zavijanje Marlene.

 4. Anonimni pravi:
  7.6.14 ob 17.41

  Ene par Ulinih je bilo med vodenjem tega koncerta prav komičnih. :) Reče recimo Boštjan nekaj smislu, da gre pomoč za Hrvaško, Bosno in Srbijo, Ula se pa potem čisto brez zveze zadere: "Hrvaškaaaa!" Mislim ej, wtf?!
  Res "odlična" voditeljica, brez vsakega smisla za improvizacijo. Luštna je, to je pa tudi vse. Ne vem zakaj ni rajši osala v manekenstvu.

 5. Igor pravi:
  9.6.14 ob 15.52

  Ha, ha, ha, blesteč je bil že začetek, ko je pozdravila "večglavo množico".