Kvak.com

Kot zakleto: Klemen Slakonja dobil viktorja, izgubil oddajo

sobota, 14. junij 2014
Klemen Slakonja, Jebella cesta, Viktorji
Komaj en teden po podelitvi viktorjev, na kateri je bil Klemen Slakonja z dvema osvojenima kipcema veliki zmagovalec, je znano, da je priljubljeni imitator izgubil svojo oddajo Jebella cesta na Pop TV. Viktorje tako spremlja prav bizarno prekletstvo, saj se ni prvič zgodilo, da zmagovalec kmalu po zmagi izgubi oddajo. Snemanje šova se je končalo 7. maja letos in je menda prestavljeno za "nedoločen čas", kar ne zveni prav obetavno. Že lep čas pa se je govorilo, da bo Pop TV ukinil eno od svojih komičnih oddaj, in sicer so se odločali med Vid in Pero šovom ter Jebello cesto ...  Slakonja, ki je v nekaj letih zamenjal že tri televizije, pa se menda že dogovarja za sodelovanje s Planet TV. (vir: pozareport.si) 
Komentarji:
 1. Cetka pravi:
  16.6.14 ob 10.36

  No, saj je že svetovno znano, da kar ljudje radi gledamo v teh časih, POTEM UKINEJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Važno je le, da se plačuje RTV prispevek.Morda bo pa sedaj boljše, KO GRE,ČE GRE? Majda Potrata v pokoj.
  Klemen, Vid in Pero šov, Tadej Toš,Denis Audić, to so LJUDJE VREDNI SPOŠTOVANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Manica pravi:
  16.6.14 ob 13.58

  Škoda, res. Kvalitetne oddaje ukinjajo, ostajajo pa oddaje , ki jih nihče ne gleda. Ne vem sicer, če je sploh primerna primerjava med Slakonjo in npr. Nino Osenar.Ampak sto ljudi sto čudi.

 3. slovenec pravi:
  16.6.14 ob 14.48

  sedaj bo njegovo odajo ali pa katero drugo že dobil nek ič, ki nima pojma o pojmu, slakonja želim ti veliko uspehov kje drugje, rtv-ju pa daj po pizdi, to so banda pokvarjena, sej vsi vemo, da za voditelje prihajajo taki, ki se slečejo ali pa nastopajo v resničnostnih šovih, ali pa so otroci priznanih politikov, ampak tudi njihov čas bo potekel - zato le pogumno naprej in veliko uspehov

 4. Anonimni pravi:
  16.6.14 ob 15.39

  Meni pa ta oddaja ni prav nič všeč.

 5. Didi pravi:
  16.6.14 ob 21.19

  Ne delaj nam sramote, "slovenec"! Najprej preveri, koliko ićev vodi RTV, potem šele spljuvaj ves svoj strup. Slakonja je bil pa odličen in mi je žal, da ga "odhajajo".

 6. heh pravi:
  17.6.14 ob 03.18

  Obe oddaji sta brezvezni.
  Edini plus v tej oddajo so bili Klemnovi nastopi...pa kakšen skeč od Jeseničanov(čeprav tudi tisto ni vedno nek diamant).
  Vid in Pero se silita z nekim posiljenim Tonight Show/Conan O'Brien konceptom ampak jima pač ne gre. Tud smešna nista in bi bil skrajni čas, da se jima to dopove. Vmes še tisto pocukrano izpolnjevanje želja in maš neko mineštro, ki sploh ni več okusna.
  Osenarco pa lahko pljuvate kolikor hočete...koncept oddaje je 5x boljši od poptv-jevih in če so slučajno meli ponudbo za to oddajo pa je niso sprejeli se verjetno zdaj tolčejo po glavi.
  Voditelja sta pač simpatična, gledanje žensk, ki precenjujejo svoje moške pa zabavno za oba spola.
  Če bi se vrtela na rtv slo 1 bi bila verjetno resna konkurenca katerikoli oddajo z Galuničem. Vključno z Mojo Slovenijo.

 7. tia pravi:
  17.6.14 ob 15.14

  Takole bom rekla, meni je Klemen full faca in dober imitator, sam koncept oddaje mi pa ni bil všeč, pa še dostikrat so kopiral Zrnca in Bizovičarja. Bi bilo pa ziher huda zajebancija, če bi imeli svoj šuv vsi trije skupaj, če bi le lahko na svoj ego malo pozabli. Sem pa slišala, da bosta Valič in Polič spet vodila talente, kar mi je cool, ker tale dva kekca, ki sta jih imela nazadnje nista bila za nikamor, še najmanj za na televizijo.

 8. ... pravi:
  18.6.14 ob 12.23

  heh - popolnoma se strinjam s tabo!

 9. nn pravi:
  18.6.14 ob 19.38

  brez zveze zlivate žolč,rtvejevci itak delajo po svoje za naš denar se preseravajo taki kot je tista zoprna miša kar je pa dobro pa itak mora stran,da kreteni nimajo konkurence.

 10. Anonimni pravi:
  19.6.14 ob 10.33

  sicer pa hvala Bogu, da je prišlo poletje in ne bo treba več toliko gledati te butaste televizije.

 11. M in M pravi:
  11.7.14 ob 22.52

  ZELO SE STRINJAVA SPRVIM KOMENTARJEM!!!!!!
  Ne razumeva zakaj hočejo ukinit eno izmed najbolj gledanih in priljubljenih
  oddaj na najbolj priljubljenem kanalu. Nikol ne bi smel ukint JE BELLE CESTE!!!!