Kvak.com

Rado Mulej in Daša Gradišek: en mesec strastne romance, ona nazaj k bivšemu?

ponedeljek, 23. junij 2014
Daša Gradišek, Rado Mulej, Znan obraz ima svoj glas
Pred dvema tednoma sta Rado Mulej in Daša Gradišek v medijih radodarno govorila o veliki ljubezni, ki se je porajala med njima, a očitno je bila ta ljubav bolj kratkega veka. Radotove zveze so pogosto burne in kratkotrajne, še pred kratkim je o lepotički Suzani Zeković govoril kot o bodoči materi njegovih otrok. Daša sedaj pravi: "Z Radom sva se odločila, da greva vsak svojo pot, ker sva si preveč različna in imava različne poglede na življenje, ostajava pa prijatelja, ker je dober človek! Bila sva šele v fazi spoznavanja in je kvečjemu plus, da sva tako pomembne stvari ugotovila tako kmalu! Najboljše je, da človek ostane zvest sebi in svojim načelom in sledi svojemu srcu. In za vsakogar obstaja nekdo, ki ima pravi ključ, o tem sem trdno prepričana." Zvezdnica šova Znan obraz ima svoj glas pa naj bi se po nekaterih virih vrnila v objem bivšega partnerja, lepotnega kirurga, ki živi v Švici. (vir: Slovenske novice, Nova)
Komentarji:
 1. kkk pravi:
  24.6.14 ob 18.07

  Je ugotovila, da je tepec, pa četudi luštkan in veseljaški, še vedno tepec....

 2. Seka pravi:
  24.6.14 ob 20.40

  Daša je nezrelega Rada hitro spregledala.Hvala bogu,da ni kura,ki je nasedla na njegove puhlogave,vedno iste fore.Frizer pač!

 3. Anonimni pravi:
  25.6.14 ob 02.44

  On mora pa tudi vsako obvohat

 4. slovenec pravi:
  27.6.14 ob 08.16

  kera se mu pač pusti obvohat, ta Daša za moje pojme pa je tut ena taprava, a zdej bi šla pa nazaj k bivšemu, hvalalepa za ostanke, poleg tega vsi iči samo nakladajo in lepogovorijo, babure pa nasedejo, naj potem posledice tudi nosijo

 5. aaaa pravi:
  28.6.14 ob 20.42

  Slovenec s sindromom SIMONA....pravopis

 6. Anonimni pravi:
  28.6.14 ob 21.55

  playboy , playboy, plyboy ...momey money money