Kvak.com

Jan Plestenjak - nekoč ta glavni lover, danes pa copata?

torek, 8. julij 2014
Jan Plestenjak, Tina Gaber
Jan Plestenjak je dolgo slovel kot neulovljivi samec in lomilec ženskih src, tokrat pa ga je očitno ujela ena, ki mu je še kako kos. Nekdanja misica, zdaj pa lobistka Tina Gaber naj bi pevca namreč vrtela okoli malega prsta, kar pa njegovim prijateljem ni najbolj všeč - Jan je namreč ob njej pohleven kot kak cucek, pravi vir iz njegove družbe: "Ne morem verjeti, da ga tako podcenjuje. Večkrat ga užali, češ da nima pojma, ona pa ima v žepu magisterij." (vir: Svet24)
Komentarji:
 1. blaž pravi:
  9.7.14 ob 12.38

  kakšni prijatelji pa ste mu pol - halo -
  neki je igurno na tem, da vas moti in to krepko, ampak samo zato ker ni tako kot vi predvidevate
  takih prijateljev jaz ne bi želel imeti, Jan pa naj premili o vašiš dejanjih in izjavah in se vas čim prej reši, kako pa funkcionirata z Tino, pa je njegova osebna stvar

 2. Miha pravi:
  9.7.14 ob 16.28

  Vseskozi ste ga imeli za pedra, sedaj ko pa ima punco je pa copata. Tega pa res ne razumem. Če se ji pusti komandirati, po domače naj bo pač tako. Očitno je, da mu tako dopade. Naj uživata skupaj.

 3. Anonimni pravi:
  9.7.14 ob 17.30

  Jebeš magisterij. On je več dosegel, kakor bo kadarkoli ona s svojim magisterijem.

 4. jaz pravi:
  10.7.14 ob 08.38

  Taka konjska baba,saj bo kmal nehal bit copata.

 5. Tia pravi:
  10.7.14 ob 13.25

  Ja tako je to, ko nekdo zdravi svoje manjvredne komplekse, kajti magisterij v današnjem času bolonjskega 3 letnega študija je namreč normalna diploma nekdanjega 4-letnega študija. Je edino kar ima Tinca za pokazat za razliko od Jana. Sicer pa vse ima rok trajanja...jaz mu jo privoščim ;)

 6. Anonimni pravi:
  13.7.14 ob 21.29

  Če bi ta Jan imel kaj pameti,ne bi niti pogledal te scuzane Tince.

 7. eh pravi:
  25.7.14 ob 18.46

  Saj ne morem verjet,da eden Plastenjak pobira takšne ostanke.

 8. coco pravi:
  6.8.14 ob 09.29

  Res škoda Jana za tako primitivno, narcisoidno in prepotentno afno. Mislim, da je bil zeeeeeeeeelo osamljen ali obupan, ko jo je spoznal, ker bi se je drugače na veliko izognil. Včasih je boljše biti sam, kog pa z napačnim človekom.