Kvak.com

Znane Slovenke - tako seksi in simpatične, pa samske

nedelja, 10. avgust 2014
Tanja Žagar, Danica Lovenjak, Špela Grošelj, Daša Podržaj, Mateja Ropoša, Špela Jereb, Nina Pušlar
Kar nekaj znanih Slovenk kar ne more in ne more najti gospoda Ta Pravega:

- Tanja Žagar (na sliki) se je že lepo število let nazaj razšla s kolegom glasbenikom, s katerim je preživela dolgo obdobje. Lady Žaga je vse od takrat samska, čeprav priznava, da se ji je že zgodila kakšna poletna romanca, viri pa vedo povedati tudi, da to še ne pomeni, da je ves čas v celibatu.

- Danica Lovenjak slovi po svojih buhtečih oblinah, ki pa očitno še niso našle nekoga, ki bi jih gnetel do konca življenja.
 

- Špela Grošelj je bila že večkrat zaročena, a do usodnega da na koncu nikoli ni prišlo. Trenutno ljubezni niti ne išče, malo za hec pa se poigrava celo z mislijo, da bi šla med nune.

- Po mikro zakonu z Rajkom Hrvatičev, Daša Podržaj še ni našla moškega, s katerim bi se želela ustaliti. Tako manekenka pravi, da je trenutno edini moški v njenem življenju sinček Kris in da ne bo nič narobe, če bo tako nekaj časa ostalo.
 

- Mateja Ropoša je novinarka Pop Ina, ki je že dolgo samska. Vmes se je poročalo le o njeni ekspresni romanci s Timom Koresom, pri tem pa je tudi ostalo. 

- Ana Marija Mitič je mega duhovita, a priznava, da očitno privlači le "čustvene kriplje", iz preteklih razmerij pa se je vsaj naučila, da mora sebe vedno dati na prvo mesto in da tisti, ki z njo ne dela lepo, lahko odide. 

- Špela Jereb je hudo seksi in se naokoli pojavlja z moškim ... ki pa je le njen prijatelj.

- Nina Pušlar je samska šele nekaj mesecev. Glede na število moških oboževalcev, pa je vprašanje, koliko časa bo tako tudi ostalo ... ali pa bo šla po poti zgoraj naštetih kolegic?

(vir: zurnal24.si, Svet24)
Komentarji:
 1. kkk pravi:
  10.8.14 ob 15.01

  Ana-Marija Mitić mega duhovita???? Se vam meša...? Zagledana sama vase in tečna do amena... Sicer pa nihče ne zdrži z njo, saj niti do besede ne pride... Parkrat jo je treba osebno srečat, pa bo vsakemu jasno...

 2. ojdwjd pravi:
  11.8.14 ob 19.04

  To so vecinoma dekleta popolnoma usmerjena samo in edino le vase, do te mere da so same sebi najbolši partner, prijatelj in ljubimec. Če se zaljubljen vase, ni dovolj ljubezni še za druge.

 3. b2 pravi:
  11.8.14 ob 23.11

  Od naštetih je edino Tanja ful huda bejba.

 4. Anonimni pravi:
  12.8.14 ob 23.12

  nobene od naštetih ne bi imel. Pušlarca mi do vedno deluje zelo introvertirana in aztežena ženska. Špela Jereb premore premalo stila, njen nivo je bil in bo nivo plejboj zajklje. Ana Marija Mitič... pa kdo bo to poslušal celi dan. Se ti zmeša. Mateja Ropoša... novinarke družabne kronike, ki se zapletajo z ljudmi, ki jih službeno srečujejo, niso nikoli slovele kot kaj prida. Žal. Daša Podržaj... tudi če bi se mi skisalo in bi se zapletel z žensko z otrokom, ne bi hotel imet na glavi fotra njenega otroka gospoda Hrvatiča. Tudi drugače mi ne sede. Nič posebnega, še ena manekenka, ki drugega kot mladosti priemrno vitko postavo ne premore. Špela Grošelj si preveč želi poroke. Preveč je obsedena in zakompleksana glede svojega videza. Slej kot prej se bo ponovno zredila, ženske, ki so obsedene z dietami pa me itak odbijajo. Tudi drugače zgleda starejša kot je v resnici. Ne bi je imel ne z umetnimi joški ne brez. Danica Lovenjak... agresivno posesivna egocentrična nimfomanka. Tako deluje. Nisem tako potreben, da bi se zapletal z njo. Manjka ji prave ženskosti, navkljub obilnim oblinah in dragim cotam, ki na njej delujejo ceneno. Tanja Žagar na slikah deluje simnpatično, ko odpre usta, me vse mine. PReveč hiperaktivna ženska z globokim moškim glasom za moj okus.