Kvak.com

Savina Atai pokazala svoj celulit

nedelja, 24. avgust 2014
Savina Atai
Savina Atai, ki sicer služi s pomlajevanjem obraza, dvigovanjem prsi ter prodajo super živil, je na Facebooku objavila sliko, na kateri je dobro viden njen celulit. Strokovnjakinja za obrazno jogo pa je prepričana, da je celulit njen prijatelj: " ... Tudi jaz ga imam. Evo ga. Vse ga imamo. Celo najbolj vrhunske športnice. Včasih več, včasih manj. Na kakšni svetlobi smo čvrste, na kakšnih kot sirarna. A brez celulita ne bi bile zavarovane pred kapjo, celulit nas varuje v stresnih situacijah (naše organe pred pregretjem) in če ga ne bi imele, ne bi mogle zanositi in donositi. Čas je, da se nehamo sramovati tega, kar nas dela Ženske, se sprostimo, se slavimo, se z ljubeznijo negujemo in opazimo kako lepe smo." (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. darko pravi:
  25.8.14 ob 08.00

  imam raje svojo ženo z celolitom in nekaj kg preveč, kot pa nekega salometa ali pa babure z botoksi, tudi to je dirka na kratke proge - ha ha ha
  Savina, bravo, kar tako naprej

 2. Didi pravi:
  25.8.14 ob 12.42

  Hej, Savina, menda nas ja še kaj dela ženske, razen celulita. Kaj se ti zdi? O možganih tudi kaj veš?

 3. superca pravi:
  25.8.14 ob 12.56

  vsaka ji čast
  kapo dol

 4. Anonimni pravi:
  25.8.14 ob 19.37

  Didi, ni blo ravno to sporočilo tega kar je povedala. Celulit je pač izpostavila, ker naj bi bilo to nekaj sramotnega in grdega.

 5. omega pravi:
  25.8.14 ob 21.55

  In ljudje plačujejo za njene tečaje-ona pa še sebe ne more porihtat.Bedno.

 6. Anonimni pravi:
  26.8.14 ob 10.19

  Manica, dragica, daj malo razmisli, da ni vse od prehrane odvisno. Sama sem veliko slabe hrane pojedla, pa imam malo celulita, pa še ta se vidi samo, če stisnem kožo. Nekatere se pa lahko pazijo celo življenje, pa ga bodo imele. Ni samo od hrane in vadbe odvisno... so tu še geni npr.

 7. Anonimni pravi:
  26.8.14 ob 19.50

  Geni imajo samo veze pri lenuhizmu.

 8. no ampak pravi:
  26.8.14 ob 22.19

  Je res, da lahko imajo tudi suhe celulit, ampak ona ni natrenirana ona ima res ženstvene obline, čist prav buckasta je v čist prave dele in posledično seveda lahko ima celulit. Bi ga pa verjetno brez njenih vadb, načina prehrane, življenja imela dosti več. Ampak a je važno tista malenkost celulita? Važno je, da je ženstvena in ona vsekakor je.