Kvak.com

Vedeževalka Karin Ježovita napovedala tragično smrt policista?

torek, 16. september 2014
Karin Ježovita
Karin Ježovita je na Facebooku objavila zahvalno pismo, ki naj bi jih ga poslala sestra policista, ki ga je ubil duševno neuravnovešeni vojak Dušan Petrovčič. Vedeževalka naj bi sestri tragično ubitega Damijana Kukoviča smrt brata napovedala: "Beseda hvala je premalo za vso vašo dobroto in podporo. Ko mi je bilo najtežje, ko se mi je podiral svet, sem se v upanju na dobro napoved obrnila na vas, ki vas ne poznam. Žal so se vaše napovedi uresničile in izgubila sem brata, ki je bil moje vse. Umrl je kot junak. Vsa Slovenija, vsi policisti so molili zanj, a žal se ni izteklo, kot smo upali in želeli. Hvala vam za vašo pozornost, vse lepe misli in energijo. ... Kljub temu, da so mi vsi govorili, saj bo vse ok, ste le vi Karin napovedala točen potek dogodkov, do ure natančno." Pismo kmalu po objavi zbrisala, a je še vedno dostopno v Googlovi zgodovini.  (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. nera pravi:
  17.9.14 ob 06.53

  v zapor prevarantko

 2. Anonimna pravi:
  17.9.14 ob 12.55

  To je sama sebi napisala zahvalo pod lažnim profilom..... v zapor jo naj strpajo že enkrat, prevarantko!

 3. tanja pravi:
  17.9.14 ob 13.25

  enkrat ji je uspelo,pa še to je lahko predvidevala tako kot vsi ,ki smo spremljali zdravstveno stanje nesrečnega policista.Ne bom se ponavljala ampak sama sem na lastni koži občutila njeno hudo zmoto in zato ji ne verjamem nič.Še to ji ne verjamem da ji je nesrečna gospa sploh pisala.Ljudje ne bodite naivni,vsi dogodki ki se vam dogajajo so 50/50 to pomeni je ali ni in zato vam ni potrebno plačevati.

 4. Manica pravi:
  17.9.14 ob 14.38

  Bolano, da na tragediji neke družine dela samopromocijo. Tudi po tem se vidi kakšne vrste človek je. Sicer jo pa samo v obraz in oči pogledaš, pa vidiš vse.

 5. Anonimni pravi:
  17.9.14 ob 17.02

  Ta baba je pa tolk anipatična. Nej si napove loto številke in potem zgine nekam!

 6. Ivana pravi:
  18.9.14 ob 11.47

  To je pa višek nesramnosti,ona se samo promovira in nič drugega.