Kvak.com

Zvezdana Mlakar - namesto Mira Cerarja bi Savino

torek, 23. september 2014
Zvezdana Mlakar, Savina Atai, Miro Cerar
Savina Atai je pred dnevni v Ljubljani za svoje privrženke organizirala "čarobni obred, ki poskrbi za popolni trening in aktiviranje obraza, telesa in reproduktivnih organov." Čeprav bi si lahko človek "čarobni obred", ki naj bi poskrbel za aktiviranje reproduktivnih organov lahko čisto drugače razlagal in pričakoval množično nebrzdano reprodukcijo sredi Ljubljane, je očitno šlo le za trening joge. Kakorkoli, ena od Savininih fenic je očitno tudi Zvezdana Mlakar, ki bi učiteljico joge postavila kar na čelo države - namesto Mira Cerarja: "Zal nisem mogla priti, sem pa slisala, da je bilo cudovito, da je kar pokalo od energije ! Draga moja, neskoncno te obcudujem in tudi Ariano ! Ce bi vidve vodile drzavo, bi nam bilo neskoncno lepo, res ! Bo kdo rekel, da sem blond....ampak tako preprosto je to ! Pozitivno, zdravo, ambiciozno, iskreno, ves cas v fokusu ucenja in neskoncne ljubezni ! (vir: Facebook) 
Komentarji:
 1. Didi pravi:
  23.9.14 ob 22.10

  Malo jenjajte s temi čaščenji masovk, lepo prosim! Z vsako potrebo po črednem sledenju enemu posvečenemu liderju, pa naj bo politični, prehranski, modni, jogijski ali kakršenkoliže, je po mojem mnenju že v osnovi nekaj narobe. Odrasel človek menda ja lahko dobro funkcionira tudi brez črede. Je pa res, da so v vseh takšnih primerih organizatorji odlični (podjetniki) promotorji samih sebe, tudi takrat, ko organizirajo zadeve "zastonj" in iz čiste ljubezni do sveta, vesolja in ljudi.

 2. Manica pravi:
  24.9.14 ob 08.24

  Didi se povsem strinjam s teboj. Je pa Savina odlična podjetnica in njena ekipa tudi. Sicer pa zakaj bi ji zavidali, punca ve kako se stvarem streže. Vse zastonj zadeve, so pa daleč od zastonj. V tem svetu je potrebno čisto vse plačati.

 3. Didi pravi:
  24.9.14 ob 08.49

  Manica, Savini in nikomur ničesar ne zavidam, le jezi me, ker nas kar naprej ti "guruji" strižejo, senzacij željni mediji pa jih pri tem podpirajo. Pa še žaljivo se mi zdi, da trume žensk poskakujejo na nekem travniku in kupujejo vrečke super hrane v upanju, da bodo lepe in znova mlade, kot je Savina. A ne gre tu čisto malo tudi za zlorabo? Bojim se, da nimam prav, saj živimo v kapitalizmu in na trgu je blago vse, kar je človek pripravljen kupiti. Tudi če kupuje neosveščen.

 4. heh pravi:
  24.9.14 ob 09.54

  Norec podpira norca. Nič novega.
  Ena žrtev družinske zlorabe, ki bi morala na terapijo pa rajši svoje probleme spreminja v biznis....druga je pa zmešana brez kakršnega koli dobrega razloga. Kera je kera pa lahko sami ugotavljate.

 5. heh pravi:
  24.9.14 ob 10.00

  Kar se pa tiče zdrave prehane pa tole:če rabi čisto vsako stvar zamenjat s prahom iz Indije, čeprav sta vitaminsko, beljakovinsko enakovredni je jasno, da gre za pojlep in nabijanje cene.
  Pa še ena malce bolj žleht. Za osebo, ki se ukvarja z obrazno jogo se meni zdi njen obraz precej nenaraven. Še posebej, ko odpira usta. Problem bi verjetno lahko rešil ortodont ali pa stomatolog, obrazna joga definitivno ne.

 6. SLOVENEC pravi:
  24.9.14 ob 11.39

  točno tako, namesto MC raje Savino, saj MC po moje nebo naredil nič kej pametnega, verjetno še več škode in stroškov, njega je samo neko mlačno govorenje, svoja dva zakona in otroka ni mogel urediti, kaj bo šele našo državo, nima profila nekega vodje

 7. Balkanec pravi:
  24.9.14 ob 17.07

  Za tebe bi bil verjetno edini in zveličavni J.J.

 8. slovenec pravi:
  25.9.14 ob 17.28

  balkanec - ja bi bil JJ, on se je boril za slovenijo, ti tako imenovani cvijetičanin, grk, lazićar, bratuškova in ostali - pa vprašanje, še nisi slovenec če imaš slov. državljanstvo

 9. Didi pravi:
  25.9.14 ob 17.30

  "slovenec", tudi če si Slovenec še ne pomeni, da si se boril za svojo domovino.

 10. sandi pravi:
  22.10.14 ob 08.58

  Tale Zvezdana Mlakar se mi zdi zelo samovšečna oseba. Ni mi všeč, ker je prepotentna !!!