Kvak.com

Nataša Pirc Musar - izgubila službo in se umaknila

sreda, 24. september 2014
Nataša Pirc Musar
Nataša Pirc Musar je pred dvema tednoma po mesecih negotovosti izgubila boj za mesto generalnega direktorja RTV Slovenija, na čelu zavoda pa še naprej ostaja dosedanje direktor Marko Filli. Nekdanja informacijska pooblaščenka je priznala, da je po odločitvi programskega sveta nacionalke močno razočarana in se počuti prevarano, zaradi po njenem mnenju nepravične odločitve pa se bo borila še naprej in bo vložila tožbo na delovno in socialno sodišče: "Za začetek pa se moram malce umakniti in dobro premisliti nastali položaj, se pobrati in si spet nabrati energijo, po kateri sem bila vedno prepoznavna." (vir: Lady)
Komentarji:
 1. Ivana pravi:
  25.9.14 ob 13.36

  Zelo zanimivo ,da ima ona občutek da je prevarana.Naj se malo zamisli ,kako in kaj ...

 2. Didi pravi:
  25.9.14 ob 17.28

  Nataša, tvoj edini problem je, da si pošteno a žal prezgodaj povedala, kako nameravaš čistiti hlev. Če bi bila tiho in hinavila, bi te izvolili (kar so te že) in ko bi prišla v hišo, bi lahko začela s spremembami, ki jih podpirajo vsi tisti, ki na RTV res DELAJO. Nauk za naslednjič.

 3. nn pravi:
  25.9.14 ob 17.37

  Menda je mislila spucat botoks pa so jo zjebal.

 4. WERA pravi:
  25.9.14 ob 18.59

  res so se je prestrašili kot hudiča-Marsikdo bi odletel kot jabolko z drevesa-bi bila potrebna čistka -ne samo tiste botoks lutke...še in še

 5. nekdo pravi:
  25.9.14 ob 18.59

  na rtvju jim prav nič ne diši, da bi kdo prišel red delat in jim pod prste gledat.

 6. Misa pravi:
  28.9.14 ob 12.14

  In sedaj je na Zavodu za zaposlovanje pristala in ima minimalno nadomestilo.

 7. pika pravi:
  5.10.14 ob 10.11

  ah joj, to da pa teži vsepovprek pa ni težava, smo dežela k včasih ne napreduje tudi zaradi takih kot je ga.musar s svojimi zahtevami v prejšnji službi. Na koncu koncev se pa tudi samo preseda iz urada v urad. Jaz bi tud. Pa naj odpre d.o.o in spreminja svet, samo tam bo treba celo znat kaj prodati s svojim znanjem, ne le z zakoni in teženjem.