Kvak.com

Slovenija ima talent: identiteta Blue Mana je razkrita!

nedelja, 12. oktober 2014
Blue Man, Slovenija ima talent, Matej Hribernik
Na avdicijah Slovenija ima talent je veliko zanimanja požel v modro prebarvani Blue Man. Žirija in gledalci so se spraševali kdo neki se skriva za masko, a njegova identiteta ni dolgo ostala skrita. To je Matej Hribernik, ki je v istem šovu nastopil že leta 2011. Takrat 21-letni fant ni najbolj prenesel dejstva, da ga gledalci niso poslali v finalno oddajo in napovedoval preboj v tujino: "Mene čaka tujina, Slovenija je očitno premajhna, še ni na takšnem standardu kot tujina … Zato si želim iti v tujino in tam nekaj narediti ter potem pokazati Slovencem, kar jim gre." No, Mateju se ni izšlo po načrtih, nekaj časa je kot prodajalec delal v trgovini Zara, sedaj pa se skuša na slovensko sceno vrniti kot Blue Man. (vir Nova)
Komentarji:
 1. drago pravi:
  13.10.14 ob 14.45

  če ti slovenija ni dobra, jo pa zapusti in se ne pederiči z modro barvo, če si dober si dober natur

 2. Ana pravi:
  14.10.14 ob 09.58

  Ja zakaj se pa ni prijavil na kak tuj talent npr.Nemški Das supertalent,mislim da se je tudi zdaj začel al pa se še bo.Saj bi se lahk, saj tja gredo tudi tujci,če mu je Slovenija premajhna.Je pa res, da je tam huda konkurenca,in tam so res talenti da dol padeš,no so pa tud eni ko mislijo da imajo talent.

 3. jelena pravi:
  28.10.14 ob 01.11

  Eh, kaj vse si ne domislijo tole rumenčkarji...sam da majo o čem za govort :D
  Sploh pa tudi če bi bil Blue Man ta Matej bi verjetno že našli kak lep komentar na to. Sej Slovenci smo itak znani po kritiziranju. Žal še vedno. Kdorkoli je Blue Man je...mene je prepričal s svojim vokalom in izvrstnim nastopom. Bi blo pa fajn vidt kaj se skriva pod masko oz. barvo :)