Kvak.com

Savina Atai: poroka bo decembra

ponedeljek, 13. oktober 2014
Savina Atai
Savina Atai je na svojem Facebooku objavila serijo fotografij z njenim fantom Giorgosom, s katerim sta sedaj tudi uradno zaročena ter pokazala zaročni prstan: "Najprej se bova poročila v Sloveniji. Nisem več 'rezervirana', moj prstanček (ki ga je Giorgos sam oblikoval) je dobil 9 diamantkov in po Kretski tradiciji sva zdaj zaročena. In zaobljubljena tudi pred 'ožjo' družino. Obožujem te korake, prav romantični so, še dva naju čakata pred 'ta veliko, ta obilno' grško poroko, zato sva se odločila, da bo najprej na vrsti slovenska. Pa ker je Giorgos zaljubljen v Ljubljano, sploh pozimi, ko gorijo lučke … Izbran je naslednji december. Prvič v življenju se mi čisto nikamor ne mudi, hočem užiti in vdihniti vsak trenutek, listati poročne revije, načrtovati … In hvaležno opazovati, kako imam vsak dan večje srce, kako svojega moškega, ki je moje vesolje, vsak dan še bolj neskončno ljubim. " Pod Savinino objavo se je takoj vsulo čestitk, všečkov in komentarjev. (vir: Facebook) 
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  14.10.14 ob 19.00

  Upam, da potem kupi enosmerno vozovnico za Grčijo.

 2. lulu pravi:
  15.10.14 ob 10.59

  A to je prstan? Zelim jima velik vsega najlepsega in ogromno otrok, da ta glupaca ne bo vec mela casa po tv in drugje skakat.

 3. prrrrrrda pravi:
  15.10.14 ob 12.56

  hvala Bogu, ne bo več poprdevala v SLO,
  amak izpezdevala po otoku.
  pravo blagoslov za slo.

 4. Didi pravi:
  15.10.14 ob 16.50

  Verjetno z Grkinjami ne bo tako lahko kot s Slovenkami. Zakaj bi feto, kalamata olive, natur paradižnike, sveže fige in vse drugo , kar grško sonce greje, menjal za neke praške in posušene kroglice!

 5. Anonimni pravi:
  15.10.14 ob 18.20

  Ona je kot en velik otrok. Toliko praznega besedičenja, v resnici pa brez moškega totalno nesposobna funkcionirat v tem svetu. Njena obrazna joga in ves larifari... no ja, s tem se ne bi preživela. Ji pa dobro laufa biznis, ko v Grčijo na jogo vozi svoje slovenske ovčice. Njenemu grškemu gostincu. Pa naj, sanja z odprtimi očmi. Enkrat bo pa morala odrasti.

 6. eva pravi:
  15.10.14 ob 22.06

  Posebna punca, nima mnenja, kdo ve kje njena mama in moz?

 7. jože pravi:
  22.10.14 ob 09.02

  Zelo samovšečna lutka.Hvala Bogu, da se ne nahaja blizu mene, ker sem do takšnih lutk zelo zoprn. Najbolje, da ostane tam kjer je !!!!