Kvak.com

Slovenija ima talent: predstavil se je Tilen Pusar, bolj znan kot bivši mož Saše Einsiedler

torek, 14. oktober 2014
Slovenija ima talent, Tilen Pusar, Saša Einsiedler
Na šovu Slovenija ima talent se je predstavil Tilen Pusar, ki je bil v javnosti do sedaj bolj znan kot nekdanji mož Saše Einsiedler, predvsem na račun ločitvene vojne, ki se je odvijala tudi medijsko. No, Tilen je sicer tudi navdušen kitarist in je želel svoje občinstvo najti tudi preko talentov: "Po 30. letu je začela glasba vreti v meni, da sem moral življenje temu prilagoditi in umakniti vse motnje. Deset let življenja sem dal družini, še zdaj ga. Po ločitvi sem imel zelo težko obdobje, ko sem vse izgubil in sem tri tedne spal zunaj. Vso tisto bolečino sem izkoristil za ustvarjanje. Zdaj se imamo vsi v redu, otroci celotno glasbeno obdobje doživljajo z mano." Tilna so na njegovem Facebooku po nastopu v avdicijski oddaji, kjer je tudi dobil vstopnico za polfinale, zasuli s čestitkami, oboževalke pa so tudi mnenja, da je prava paša za oči, ne le ušesa. (vir: Pop TV)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  15.10.14 ob 13.54

  A ni on prevaral sašo z vzgojiteljico v vrtcu.Mal je vreden,ki po medijih blati bivšo ženo,zgleda,da jo ne more prebolet,pa se ji na tak način maščuje.S tem pokaže,kakšen je v resnici,nič od človeka.Pa svoje otroke izpostavlja,za svojo korist in prepoznavnost,VELIK BEDAK!!!!!

 2. ida pravi:
  15.10.14 ob 14.42

  Dela se, da je on žrtev. Vemo,kaj je bil vzrok za razpad zakona. Saša mu je dajala zaposlitev in dom.Sedaj jo pa črni. Slab vzgled za otroke.Končno ima tudi ona pravico za kakšen dan zase. Skrbeti za pet otrok ni mačji kašel.

 3. Anonimni pravi:
  15.10.14 ob 18.16

  Vedno ko slišim komad od Bilbi Hvala za vijolice, se psomnim nanj. Bilbi ni nič kriva za to. :)

 4. božo pravi:
  15.10.14 ob 18.47

  zame je vsak beden, nevreden kakšnega komentarja, ki blati bivšega partnerja in si tako poskuša pridobiti točke, za spor stadva, za prevaro pa je eden, kar je iskal, to je dobil, men je beden dec, zdej pa še sploh, ker izkorišča svoje otroke za svoje namene, če bi imel otroke res rad, bi se drugače obnašal in ne blatil bivše partnerice, otroci vse zvedo in imajo svoje mišljenje, ta pa manipulira z njimi, zato Saša tebi srečno in najdi si boljšega partnerja kot pa je tale osel

 5. miha pravi:
  16.10.14 ob 13.34

  to je res en velik osel,ki se saši maščuje,da jo blati po medijih.Saša je pridna prijetna oseba in prav,da si je našla partnerja.Njega verjeten nobena noče pa je ljubosumen,na faci se mu vidi,kako je žleht in zajeban,prav je da se ga je rešila,tega lažnivca.Ubogi otroci,da imajo takega očeta,ki jih bo samo slabo naučil,sovraštva in laži.Podlež,jaz ti neb dal otrok.Pa še sam sebi se smiliš,res nič od dedca.

 6. Anonimni pravi:
  16.10.14 ob 21.18

  Vi vsi ste blazneži, ki pišete taka govna, kozlji!

 7. Anonimni pravi:
  16.10.14 ob 22.22

  no zdej pa je jasno zakaj je dobil vstopnico v polfinale...želostno

 8. Cinik pravi:
  17.10.14 ob 05.46

  Kaj je že razglašala Einsiedlerjeva o njem davnega leta 2006? Idealen moški, popoln kristjan, vrhunsko se ujemata na poslovnem, osebnem in vzgojnem področju.....

 9. Anonimni pravi:
  17.10.14 ob 07.45

  kakšna stiska, kakašna stiska,
  ajnfafidlrca dobr prtiska!

 10. timi pravi:
  17.10.14 ob 08.42

  beden je, če bi bil človek na mestu in imel res rad svoje otroke, bi tudi bivše partnerice ne blatil v javnosti, ima pravico živeti svoje življenje naprej kakor ji paše, zato zame človek, ki blati nasprotnika, ni človek, pač pa pokvarjena spaka

 11. Neža pravi:
  17.10.14 ob 09.28

  Če bi bil kaj od človeka,bi bil tiho in nebi blatil mame svojih otrok.Zakaj pa je vse izgubil in zakaj je spal zunaj,ker je prasec,prevarat ženo z vzgojiteljico in kaj je pričakoval,da bo dobil nagrado,kot mu jo je dala žirija na talentih,da zlorablja otroke v svojo korist.Sram naj ga bo.Išče usmiljenje in pozornost od ljudi,da se maščuje prejšnji ženi.Ko bodo otroci odrasli,ga bodo zapustili,ker je lažnjivec in lenuh.Nikjer nisem zasledila,da bi prejšnji partner pral perilo v medijih,to sta s Sašo znala lepo urediti in vse pohvale.Ta obsedenec pa ne zna drugega,kot ustvarjat sovraštvo.

 12. sonček pravi:
  21.10.14 ob 23.23

  Bedanc antipatični. Uspel je samo zaradi Saše in bi bilo veliko boljše, da bi ostal anonimen in našim očem neviden.

 13. Anonimni pravi:
  22.10.14 ob 14.39

  bebec,ko je šla Saša na dopust s prijateljem,je dal takoj v javnost in jo obtožil,da mora sam skrbeti za otroke,sama hudobija ga je .lažnjivec,naj rajši vrne denar in naj kaj dela pravi lenuh je in sam seb se smili.ubogi otroci,ki majo takega očeta,ki jih uči samo sovraštva in laži.

 14. Neza 2 pravi:
  23.10.14 ob 17.41

  Menim, da so ga " spustili" v drugi krog, ker se je " metal ven" z otroci! Sram naj ga bo! Na oddaji, ki naj bi bila razvedrilna je ned drugim izjavil, da je moral spati v gozdu... Revcek! Zakaj pa ni spal pri vzgojiteljici svojih otrok!? Sprasujem se, kje je nastala skladba, ki jo je igral na elektricno kitaro - izjavil je, da zivi brez elektrike!? Cuden tic!