Kvak.com

Katarina Čas je Ala Pacina zbadala zaradi dekleta, ki je mlajša od nje

nedelja, 30. november 2014
Katarina Čas
Katarina Čas se je na snemanju filma Danny Collins, v katerem glavno vlogo igra Al Pacino, s svojim soigralcem odlično ujela. Trema pred igralsko legendo jo je zapustila še preden je prišla na avdicijo, Alu pa je že takrat razložila, da Slovenija ni enako kot Slovakija. Vlogo je dobila tudi zato, ker je bil Pacino nad njo navdušen, imata pa tudi podoben smisel za humor - ker je njegovo dekle še mlajše od nje, ga je Katarina na ta račun večkrat zbodla. (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  1.12.14 ob 16.16

  Počasi že pretirava s to Slovenija vs. Slovakia. Še dobro, da ima opravka z Američani in ne s kom malce bolj razgledanim. Imam pa občutek, da folk eno figo briga kaj jim ona tupi o Sloveniji. Najbrž jim je zabavno. Sam da je lepa, ko se sleče, pa je.

 2. katka iz kosez pravi:
  1.12.14 ob 19.21

  katka, katra, katrica,
  A SE še SPOMNŠ,ULALA,
  koko sva skupi lulala?

 3. Anonimni pravi:
  1.12.14 ob 19.45

  mene pa zanima komu se oba pusti "zbadat" da pol take seksi vloge dobi ker njen igralski talent ne doseže dalj od tega da naga govori "slovenija ni slovakia"

 4. abata pravi:
  3.12.14 ob 13.53

  To je vse skupaj malo čudno. Toliko nadarjenih igralk ima Al Pacino, pa ravno Katarina. Ne vem, če je res takšen talent.

 5. Anonimni pravi:
  3.12.14 ob 18.31

  Tukaj gre bolj za to kdo je njen manager v Angliji in kakšna je ta naveza. Katarina se sama ne pogaja za vloge ali avdicije. Te ji dogovori manager. In lahko da se tudi že vnaprej ve, kdo bo izbran na avdiciji za neke obskurne slači vloge. Zakaj, je pa drugo vprašanje... :)